2-10 års garanti på alle møbler
Fri fragt over 4.995,- (ekskl. moms)
I dag, mandag, åbent fra 09:00 - 17:00
Ring på 76 84 40 80

Brugte åbne reoler

Åbne reoler er perfekte på ethvert kontor. For uanset hvilken type kontor man har, er der brug for opbevaring. Ofte har man mange papirer, mapper, bøger osv., som der skal holdes styr på, og den opgave løser en åben reol til UG med kryds og slange. Samtidig giver den åbne reol også dit kontor et godt udtryk. Der kommer lidt liv i rummet med de mappe-fyldte hylder i reolen, uden at det kommer til at se rodet ud.

Hos KontorZonen kan du altid finde et bredt udvalg af brugte åbne reoler til en utroligt fordelagtig pris. Lyder det som noget for dig?

Udforsk vores udvalg af åbne reoler herunder og se, om ikke du kan finde en, som er helt perfekt til dit kontor.

Filtrering
Filtrering
Pris
Farve / træsort
Brand

Åbne reoler: Når opbevaring skal være nem og overskuelig

En åben reol er fantastisk, når opbevaringen skal være så nem og overskuelig som mulig. Det er nemt at gemme sine sager væk, ligesom de er super nemme at tilgå igen. Den åbne reol tillader, at man har konstant tilsyn med sine mapper og papirer, og sandsynligheden for, at man smider noget væk, eller glemmer hvor det ligger, er mindre, når åbne reoler bruges til opbevaringen.

 

Det smarte opbevaringsmøbel løser altså sin funktionelle rolle på en sublim vis, og hjælper til med at skabe orden i en til tider travl hverdag. Når du vælger en åben reol fra KontorZonen, får du også et kontormøbel, der ikke kompromitterer helhedsindtrykket på kontoret. De forskellige åbne reoler kommer i forskellige design og udtryk, men fælles for dem alle er det lækre snit og den høje kvalitet.

 

 

Stort udvalg af brugte åbne reoler i høj kvalitet

Hos KontorZonen kan du altid regne med at finde et bredt udvalg af brugte åbne reoler i høj kvalitet. Så halter det med opbevaringspladsen på kontoret, finder du altså mange gode bud på løsningen lige her.

 

De åbne reoler kommer i mange forskellige varianter.

 

Dels kan de findes i både træ og laminat, men på farve-fronten mødes du også af et væld af muligheder. Ligeledes mødes du på den praktiske og funktionelle side også af en række forskellige muligheder. Skal den åbne reol være stationær? Eller skal det være en model med hjul, så du nemt kan flytte rundt på den, hvis du får en spontan lyst til at ændre på kontorets indretning? Mulighederne er mange.

 

Samtidig kan du finde vores brugte åbne reoler med og uden låger, så du selv kan afgøre, om det hele skal stå fremme til skue, eller om du gerne vil have muligheden for at gemme tingene lidt væk.

 

Der er altså mange muligheder, og du finder helt sikkert en god reol til at indrette dit kontor med. KontorZonen forhandler åbne reoler i flere størrelser, designs og materialer. Du finder både små og lave reoler såvel som høje reoler, der fylder hele væggen op til loftet.

 

En af de eneste ting, som går igen hos alle de åbne reoler, vi forhandler, er den gode kvalitet. Vi er nemlig meget selektive, når det gælder de møbler, vi forhandler, for derved altid at holde kvaliteten og prisen helt rigtig. Så lad dig ikke afskrække af prædikaterne ‘brugt’ – disse møbler er af super god kvalitet og vil ikke skuffe.

 

 

Find en brugt åben reol til en skarp pris

Med en brugt åben reol er du også sikret en super skarp pris, i forhold til hvis du skulle købe det splinternyt. Der er altså masser af penge at spare, uden du går på kompromis med kvaliteten. Vi snakker uhørt god værdi for pengene og en pris så skarp, at det på det nærmeste kan kategoriseres som årets handel.

 

Når du handler hos KontorZonen, vil der altså altid være mange penge at spare for dig. Dette gælder ikke bare vores brugte åbne reoler, men også når du kigger på hæve sænkeborde, udtræksskabe eller skuffekassetter.

 

Udover de generelle besparelser du opnår ved at købe brugt, kan du også være heldig at finde et godt tilbud i vores tilbudssortiment.

 

Står I og skal bruge en større mængde åbne reoler, og kan I ikke finde noget på hjemmesiden, der lever op til jeres krav og ønsker, er I velkomne til at kontakte os. Vores sortiment strækker sig langt over indholdet på hjemmesiden, hvilket skyldes det løbende salg og den hyppige udskiftning.

 

Selvom vi primært sælger til virksomheder, skoler m.m., så er private forbrugere selvfølgelig også velkomne – både på hjemmesiden og i butikken i Glostrup. Vi sætter en ære i at levere en god service og nogle gode produkter, der giver tilfredse kunder. Derfor glæder det os også at se, hvordan vores tidligere kunder bedømmer os på Trustpilot.

 

 

Bæredygtig leverandør af kontormøbler

Vil du gerne indrette kontoret med omtanke for miljøet? Hvorfor så ikke droppe at købe helt nye og ligeledes utrolig dyre møbler? Hos KontorZonen finder du altid et flot kontorskab. Det vil sige, at skabet er brugt, men istandsat (hvis nødvendigt), så det lever op til kvalitet og funktion. Vi forhandler udelukkende brugte skabe til kontoret, der er af høj kvalitet og med en lang levetid. Det skal nemlig kunne betale sig for dig at handle brugt til kontoret.

 

Hvis du ligesom os, er interesseret i at mindske dit klimaaftryk, kan du læse mere om de forskellige begreber og blive klogere på hvordan vi arbejder med at mindske vores klimaaftryk. Har I kontormøbler som I ikke længere har brug for, kan I donere jeres brugte kontormøbler til videresalg.

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartmagnifiercrosschevron-up
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram