2-10 års garanti på alle møbler
Fri fragt over 4.995,- (ekskl. moms)

Borde

På udkig efter brugte, upcyclede eller nye borde? Hos KontorZonen sælger vi borde i alle størrelser, kvaliteter, design og typer. Se et bredt udvalg af bl.a. elektriske hæve-sænkeborde, konferenceborde, højborde, klapborde og caféborde. Borde til ethvert formål, anledning og behov.

Filtrering
Filtrering
Pris
Stand
Farve / træsort
Brand
Sorter efter:
1 2 3 10

Stort udvalg i brugte borde

Vores udvalg af borde består både af brugte, upcyclede og fabriksnye borde. Køber du et brugt bord hos os, opnår du store besparelser i forhold til at købe et nyt – til og med uden at gå på kompromis med kvaliteten og holdbarhed.

Både når det kommer til økonomi og miljømæssig forsvarlighed, kan det godt betale sig at købe et brugt bord. Du støtter op omkring miljøet, og sparer kloden for unødige produktionsomkostninger. Således kan køb af brugte borde være interessant for virksomheden, der har fokus på miljøet – eller hvis du som privatperson går op i genbrug og bæredygtig livsstil.

Se udvalget af vores billige borde i butikken

Er du interesseret i at se et eller flere af vores borde, kan du besøge vores butik i Glostrup ved København. Hos KontorZonen.dk udskifter vi løbende vores udvalg og får hyppigt nye og brugte møbler ind. Det betyder, at du altid kan finde brugte skriveborde, klapborde, caféborde osv. i forskellige træsorter, størrelser og farver. Men da det går stærkt, når alt ikke at blive præsenteret på vores hjemmeside. Derfor kan du med fordel kontakte os – vi har med stor sandsynlighed lige præcis det brugte spisebord eller cafébord du leder efter. Vi kan kontaktes på [email protected] eller tlf.: 7684 4080

Køb borde – og meget andet på KontorZonen.dk

Hos KontorZonen sælger vi også mange andre produkter end brugte spise- og klapborde. Vi forhandler ud over disse: stole, reoler og opbevaringsmøbler. Indenfor hver af kategorierne er der mulighed for at købe både brugt og nyt. På vores webshop fremgår det altid ved hvert produkt, om standen er ny, brugt eller upcyclet.

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartmagnifiercrosschevron-up
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram