2-10 års garanti på alle møbler
Fri fragt over 4.995,- (ekskl. moms)
I dag, fredag, åbent fra 09:00 - 15:00
Ring på 76 84 40 80

Borde

Står du som virksomhed eller privatperson og mangler brugte, upcyclede eller nye borde, så har du klikket dig ind på den rette hjemmeside. Hos KontorZonen sælger vi borde i alle størrelser, kvaliteter, design og typer. Vi tilbyder mange forskellige former for borde, eksempelvis har vi et bredt udvalg af både elborde og hæve-sænkeborde. Derudover tilbyder vi også mange andre former for borde såsom cafeborde og konferenceborde. Således har vi borde til mange forskellige formål – og både til virksomheder og private.

Sorter efter:
1 2 3 8

Stort udvalg i brugte borde

Hvis du finder et bord, der fanger din interesse, er du også velkommen til at besøge vores fysiske butik i København (Glostrup), hvor du kan se bordene. Vores udvalg af borde består både af nye og brugte borde. Køber du et brugt bord hos os, opnår du store besparelser i forhold til at købe et nyt – til og med uden at gå på kompromis med kvaliteten og holdbarhed.

Både når det kommer til økonomi og miljømæssig forsvarlighed, kan det godt betale sig at købe et brugt bord. I stedet for at smide et bord ud, når man gerne vil have et nyt, kan man i stedet sælge bordet til os. Så tjener man selv nogle penge, og støtter samtidig op omkring miljøet, da der ved videresalg ikke skal bruges en masse ressourcer på at producere nyt. Således kan køb af brugte borde være interessant for en virksomhed, der har fokus på miljøet – eller hvis du som privatperson går op i, at dine møbler er miljøvenlige.

Hos KontorZonen.dk udskifter vi løbende vores udvalg. Det betyder, at du altid kan finde brugte skriveborde, klapborde, caféborde osv. hos os – og det ovenikøbet i forskellige træsorter, størrelser og farver. Da vi som sagt løbende opkøber borde fra eksempelvis konkursboer, er det ikke altid, at alle de produkter vi ligger inde med, er præsenteret på vores hjemmeside. Derfor er det en god idé at ringe til os – vi har med stor sandsynlighed lige præcis det brugte spisebord eller cafébord du leder efter. Og hvis ikke, undgår du at køre forgæves til vores butik. Vi kan kontaktes på info@kontorzonen.dk eller tlf.: 7684 4080 – mandag til torsdag 9-17 og fredag 9-15.

Se udvalget af vores billige borde i vores butik

Ønsker du at se et af vores brugte borde, som du er interesseret i, kan du besøge vores butik i København (Glostrup). Vi holder åbent på alle hverdage. Det er altid en god idé at ringe til os, da vi ikke altid kan følge med på vores hjemmeside mht. hvad vi har hjemme og hvad der er blevet solgt. Ofte har vi købt et større parti borde hjem fra et konkursbo, så hvis du ønsker det samlede antal, kan du ringe til os og reservere bordene. Vores primære kunder er virksomheder, skoler og andre institutioner. Det betyder naturligvis ikke, at du som privatperson ikke er mere end velkommen til at ringe til os eller besøge vores butik.

Køb borde – og meget andet – på KontorZonen.dk

Hos KontorZonen sælger vi også mange andre produkter end brugte spise- og klapborde. Vi forhandler ud over disse: stole, reoler og skabe. Indenfor hver af kategorierne er der mulighed for at købe både brugt og nyt. På vores hjemmeside fremgår det altid om det er et nyt eller gammelt produkt man kigger på.

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartcrosschevron-up
Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram