2-10 års garanti på alle møbler
Fri fragt over 4.995,- (ekskl. moms)
I dag, onsdag, åbent fra 09:00 - 17:00
Ring på 76 84 40 80

Bordplader

Er skrivebordspladen slidt eller trænger til et nyt, moderne udtryk? Så er en smart, økonomisk og klimavenlig løsning, at udskifte bordpladen på skrivebordet eller hæve-sænkebordet.

 

Spørgsmål eller behov for større antal? Kontakt os på 76 84 40 80 eller info@kontorzonen.dk

 

Skrivebordsplader i høj kvalitet og solid tykkelse

 

Hos KontorZonen har vi et bredt udvalg af skrivebordsplader i forskellige størrelser, faconer og materialer. Alle fabriksnye skrivebordsplader er danskproducerede og FSC-certificerede. Bordpladerne er hele 22 mm tykke og gør dem derved ekstra robuste. Vores danske leverandør er nøje udvalgt, da de foruden at levere gedigne skrivebordsbordplader i høj kvalitet, har øje for klimaet i deres produktion – på den måde er I garanteret dansk solid kvalitet, kombineret med god klima-samvittighed.

 

Bredt udvalg af skrivebordsplader i forskellige størrelser

 

Her på siden finder I skrivebordsplader i flere forskellige størrelser i målene 120-180 cm i bredden. Det er derved muligt, at finde bordplader til både hæve-sænkebordet og skrivebordet til alt fra mindre kontorer med sparsom plads, til dér hvor der er plads til de store, rummelige arbejdspladser.

 

Bordplader til dit skrivebord i linoleum, laminat og bøgefinér

 

Vores udvalg byder på skrivebordsplader i tre materialer: linoleum, laminat og bøgefinér. Hver især byder de på forskellige fordele, og er i høj grad smag, behag og behov, der afgør hvilket materiale man bør vælge.

 

Laminat er et både slidstærkt, vedligeholdelsesfrit og rengøringsvenligt materiale, og er derfor også et praktisk valg med årelang levetid. Samtidig er det også det billigste af de tre materialer.

 

Linoleum er et naturmateriale med en mindre hård overflade, og det gør det blandt andet til et behageligt, tempereret underlag. Det begrænser endvidere modtageligheden for fingeraftryk, reflekteres ikke af lyset og kan med den rette behandling vedligeholdes, så skrivebordspladen får et flot, næsten fejlfrit udtryk igen.

 

Bøgefinér er ligeledes et naturmateriale, der giver en slidstærk arbejdsflade, som uden problemer kan holde til det daglige arbejde. Samtidig giver bøgefinér en hyggelig og varm atmosfære til lokalet.

 

Find skrivebordsplader i netop den facon I søger

 

I vores udvalg af bordplader til skriveborde vil I støde på bordplader i de to faconer, der er mest efterspurgt. Vi har de helt klassiske og rektangulære bordplader, ligesom vi også har en del med mavebue, som også er meget efterspurgt.

 

Danskproducerede og FSC-certificerede skrivebordsplader

 

Når I køber skrivebordsplader hos KontorZonen, kan I være sikre på solid, dansk kvalitet. Alle vores bordplader til skriveborde er produceret her i Danmark, og er derudover FSC-certificeret. Det vil sige, at der er garanti for, at de er produceret under ansvarlige og klimabevidste forhold.

 

I får altså et kvalitetsprodukt til en skarp pris, og kan samtidigt tanke god samvittighed på klima-kontoen.

 

Find møbler til kontoret hos KontorZonen

 

Hos KontorZonen kan man selvfølgelig finde meget andet end skrivebordsplader. Her på siden findes alt, I skal bruge til at indrette kontoret. I kan altid være sikre på god kvalitet og skarpe priser – vi er nemlig meget selektive, når det gælder de møbler, vi forhandler, og sørger altid for, at kvalitet og pris går i spænd.

 

Udover skrivebordsplader kan I f.eks. også finde smarte hæve sænkeborde, ergonomiske kontorstole, lækre loungestole og meget andet.

 

Står I og skal bruge et større antal skrivebordsplader, og kan I ikke finde noget på hjemmesiden, der lever op til jeres krav og ønsker, er I velkomne til at kontakte os. Vores sortiment strækker sig langt over indholdet på hjemmesiden, da vi hele tiden får både nye og brugte møbler ind.

 

Selvom vi primært sælger til virksomheder, skoler og lignende, er private forbrugere selvfølgelig også velkomne – både på hjemmesiden og i vores butik i Glostrup. Vi sætter en ære i at levere gode produkter og en service der giver tilfredse kunder. Og derfor glæder det os at se, hvordan vores kunder bedømmer os på Trustpilot.

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartcrosschevron-up
Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram