2-10 års garanti på alle møbler
Fri fragt over 4.995,- (ekskl. moms)
I dag, tirsdag, åbent fra 09:00 - 17:00
Ring på 76 84 40 80

Konferencesæt

Hos KontorZonen forhandler vi et udvalg af konferencesæt i høj kvalitet.

Sorter efter:

Altid hurtig levering

Når du bestiller i vores webshop, så får du alt leveret direkte til jeres virksomhed. Så slipper I for at skulle hente og transportere jeres nye konference- eller mødebord. Vi har hurtig levering og leveringen er oftest fra dag til dag.

 

Vi står altid til rådighed, hvis der er spørgsmål til produkterne eller til kontorindretningen generelt. Vi kan kontaktes på info@kontorzonen.dk eller telefon 7684 4080. I er ligeledes også altid velkomne i vores 7000 kvm. store butik i Glostrup.

 

Vi sætter en ære i at levere en god service og nogle gode produkter, der giver tilfredse kunder. Derfor glæder det os også at se, hvordan vores tidligere kunder bedømmer os på Trustpilot. Vi forhandler bl.a. også kontorstoleskrivebordehæve-/sænkeborde, konferenceborde og meget andet.

 

Ofte stillede spørgsmål om konferencesæt:

 

Hvilket størrelse bord skal jeg vælge?

Når du skal vælge konferencebord, bør du vælge et, som passer bedst til jeres mødelokale og behov. Her bør du kigge på lokalets størrelse og sørge for, at der er god plads omkring konferencebordet, så man kan bevæge sig rundt.

 

Hvilke fordele er der ved at købe et konferencesæt?

En fordel ved at købe et konferencesæt er blandt andet, at man slipper for at skulle kigge på mange forskellige typer af konferenceborde og -stole. Det er en god og overskuelig pakkeløsning.

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartcrosschevron-up
Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram