2-10 års garanti på alle møbler
Fri fragt over 4.995,- (ekskl. moms)

Bordlamper til hjemmekontor

Aldrig tidligere har så mange haft behov for at kunne arbejde hjemmefra. Det fungerer fint for de fleste, men kravene til ordentlige borde, stole og ikke mindst belysning er stor, og vi kan hjælpe dig. At arbejde fra hjemmekontoret kræver, at der investeres i ordentlige forhold, og hvis du søger bordlamper i høj kvalitet, så kan du finde dem hos os på vores webshop www.kontorzonen.dk eller i vores over 7000 m2 store butik i Glostrup, hvor vi hver dag står klar til at rådgive og hjælpe dig.

Filtrering
Filtrering
Pris
Stand
Farve
Brand
Sorter efter:

Bord lampe i høj kvalitet

Hos os har du mange muligheder for at vælge en bordlampe i super kvalitet. For eksempel en fabriksny Luxo Air bordlampe i original emballage. Her får du en kvalitetslampe, hvor den asymmetriske reflektor bevirker, at lampen giver et jævnt og blændfrit lys, også over en stor arbejdsflade. Og vi har mange flere, alle i høj kvalitet. Det er bare om at søge løs på webshoppen eller komme ind i vores butik.

 

Skrivebordslampe til det meste

Vores bordlamper er alle af høj kvalitet, gennemtestede til brug for alle der har brug for kvalitetsbelysning på hjemmekontoret, og de fleste lamper har en fjederafbalanceret arm, der gør bordlampen nem at indstille, og sikrer at skærmen altid er vandret i forhold til bordfladen.

 

Det er af allerstørste vigtighed, at man sikrer ordentlig belysning, når man har brug for et velfungerende hjemmekontor, og derfor er det vores anbefaling at køb bordlamper til hjemmekontor som er testede og garanteret velfungerende. Det kan vi garantere dig er tilfældet med de bordlamper du kan finde i vores sortiment, uanset om du søger på vores webshop KontorZonen.dk eller i vores store butik i Glostrup.

 

Det er af allerstørste vigtighed at du sikrer bordlamper til hjemmekontor med godt lys. Ikke kun for dine øjnes skyld, men også for at undgå træthed og ikke mindst at undgå at forringe din mulighed for at arbejde koncentreret og kreativt.

Det er vigtigt at du vælger en bordlampe, hvor der er tænkt over både blænding og reflektion af lyset, og når du har valgt din bordlampe, så er det også særdeles vigtigt at du tænker over at placere den korrekt på dit skrivebord.

Alt det kan vi naturligvis hjælpe dig med, og hvis du ringer til os eller kommer ind og taler med vores medarbejdere i vores butik, så får du den bedste rådgivning, der passer til dine behov.

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartmagnifiercrosschevron-up
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram