2-10 års garanti på alle møbler
Fri fragt over 4.995,- (ekskl. moms)

Nye bordplader til skriveborde

Er bordpladen til skrivebordet eller hæve-sænkebordet slidt? Eller trænger det måske til et nyt, moderne udtryk? I stedet for at kassere og udskifte hele bordet så kan du vælge den mere smarte, økonomiske og klimavenlige løsning, og blot udskifte bordpladen.

Hos KontorZonen har vi et bredt udvalg af fabriksnye bordplader til diverse skriveborde. Opnå store besparelser, uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller holdbarhed.

Bredt udvalg af skrivebordsplader i forskellige størrelser og faconer

Hos KontorZonen finder I et bredt udvalg af skrivebordsplader i forskellige størrelser, faconer og materialer. Vores skrivebordsplader kan fås i målene 120-180 cm i bredden. Det er derved muligt at finde bordplader til både hæve-sænkebordet og skrivebordet, hvad enten det er til mindre kontorer med sparsom plads eller større og mere rummelige arbejdspladser.

I vores udvalg af bordplader til skriveborde vil I støde på bordplader i de to faconer, der er mest efterspurgt. Vi har de helt klassiske og rektangulære bordplader, ligesom vi også har en del med mavebue, som også er meget efterspurgt.

 

 

Bordplader til dit skrivebord i linoleum, laminat og bøgefinér

Vores udvalg byder på skrivebordsplader i tre materialer: linoleum, laminat og bøgefinér. Hver især byder de på forskellige fordele, og det afhænger derfor i høj grad om personlig præference og behov, som afgør hvilket materiale man bør vælge.

Laminat er et både slidstærkt, vedligeholdelsesfrit og rengøringsvenligt materiale, og er derfor også et praktisk valg med årelang levetid. Samtidig er det også det billigste af de tre materialer.

Linoleum er et naturmateriale med en mindre hård overflade, og det gør det blandt andet til et behageligt, tempereret underlag. Det begrænser endvidere modtageligheden for fingeraftryk, reflekteres ikke af lyset og kan med den rette behandling vedligeholdes, så skrivebordspladen får et flot, næsten fejlfrit udtryk igen.

Bøgefinér er ligeledes et naturmateriale, der giver en slidstærk arbejdsflade, som uden problemer kan holde til det daglige arbejde. Samtidig giver bøgefinér en hyggelig og varm atmosfære til lokalet.

 

 

Danskproducerede og FSC-certificerede skrivebordsplader

Når I køber skrivebordsplader hos KontorZonen, kan I være sikre på, at I får skrivebordsplader i høj dansk kvalitet. Alle vores bordplader til skriveborde er produceret her i Danmark, og er derudover FSC-certificeret. Det vil sige, at der er garanti for, at de er produceret under ansvarlige og klimabevidste forhold.

Vores danske leverandør er nøje udvalgt, da de foruden at levere gedigne skrivebordsbordplader i høj kvalitet, har øje for klimaet i deres produktion – på den måde er I garanteret dansk solid kvalitet, kombineret med god klima-samvittighed.

I får altså et kvalitetsprodukt til en skarp pris, og kan samtidigt tanke god samvittighed på klima-kontoen.

 

 

Find møbler til kontoret hos KontorZonen

Hos KontorZonen kan man selvfølgelig finde meget andet end skrivebordsplader. Her på siden findes alt, I skal bruge til at indrette kontoret. I kan altid være sikre på god kvalitet og skarpe priser – vi er nemlig meget selektive, når det gælder de møbler, vi forhandler, og sørger altid for, at kvalitet og pris går i spænd uanset om det gælder nye kontormøbler eller brugte kontormøbler.

Udover skrivebordsplader kan I bl.a. også finde smarte hæve-sænkeborde, ergonomiske kontorstole, lækre loungemøbler og meget andet.

 

 

Står I og skal bruge et større antal skrivebordsplader, og kan I ikke finde noget på hjemmesiden, der lever op til jeres krav og ønsker, er I velkomne til at kontakte os. Vores sortiment strækker sig langt over indholdet på hjemmesiden, da vi hele tiden får både nye og brugte møbler ind.

 

 

Selvom vi primært sælger til virksomheder, skoler og lignende, er private forbrugere selvfølgelig også velkomne – både på hjemmesiden og i vores butik i Glostrup. Vi sætter en ære i at levere gode produkter og en service der giver tilfredse kunder. Og derfor glæder det os at se, hvordan vores kunder bedømmer os på Trustpilot.

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartmagnifiercrosschevron-up
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram