2-10 års garanti på alle møbler
Fri fragt over 4.995,- (ekskl. moms)
I dag, torsdag, åbent fra 09:00 - 17:00
Ring på 76 84 40 80

Brugte caféborde

De små og typisk runde caféborde fungerer godt på mindre arealer, hvor man nemt kan skabe små grupper, med få stole omkring. Se vores udvalg at både høje og lave cafeborde i flere forskellige designs, typer og materialer. Vi har også et stort udvalg af brugte kantinestole eller brugte stabelstole, som udover cafébordene også kan kombineres med et af vores brugte klapborde eller brugte kantineborde. Hos os finder du et bredt udvalg af brugte kantinemøbler, der er i fin stand og klar til at blive genbrugt og danne rammen for indretningen i jeres kantine.

Filtrering
Filtrering
Pris
Farve / træsort
Brand
Sorter efter:

Bæredygtige kantinemøbler i god kvalitet

Vi stræber efter at forlænge levetiden for møblerne. Hos KontorZonen er vi på en mission mod at mindske klimaaftrykket og ved at vælge brugte møbler støtter du vores vigtige mission. Du får selvfølgelig KontorZonens skarpe priser, så det er faktisk en win-win-situation, hvor du sparer penge samtidig med, at du er med til at bevare miljøet og skåne vores naturressourcer. Hver eneste brugte kantinemøbel eller brugte kontormøbel, vi sælger, gennemgår en omhyggelig kvalitetskontrol for at sikre, at det er i fin stand. Vores dedikerede team inspicerer møblerne for eventuelle defekter og reparerer dem om nødvendigt. Vi sørger også for, at møblerne er rengjorte og klar til brug, så du kan være sikker på, at modtage kantinemøbler af høj kvalitet, der opfylder dine behov.

Fandt du ikke helt hvad du ledte efter blandt vores udvalg af brugte kantinemøbler, kan du gå på opdagelse i vores fabriksnye kantinemøbler.

 

Hvert år bliver store mængder af fuldt funktionsdygtige og kvalitetsmøbler smidt ud, hvilket er en belastning for vores miljø. Hos os tager vi ansvar ved at opkøbe, upcycle, teste og levere kantinemøbler med minimum 2 års garanti. Hvis du er interesseret i at lære mere om upcycling, recycling & downcycling, kan du læse mere her. Vi er yderst selektive i vores sortiment, så vi altid kan sikre både kvalitet og pris. Dette betyder, at du kan spare mange penge samtidig med at du gør en positiv forskel for klimaet. Gør det rigtige valg og køb dine brugte kantinemøbler hos os i dag. Vores team af eksperter står klar til at vejlede og guide dig gennem processen.

 

Altid hurtig levering

Når du bestiller i vores webshop, har du mulighed for at få leveret direkte til jeres virksomhed. Så slipper I for at skulle afhente og transportere jeres nye cafébord. Vi har hurtig levering og leveringen er oftest fra dag til dag.

 

Vi står altid til rådighed, hvis der er spørgsmål til produkterne. Kontakt os på info@kontorzonen.dk eller telefon 7684 4080. Du kan også lægge vejen forbi vores 7000 kvm. store butik i Glostrup, og se det fulde udvalg af cafébord og andre møbler.

 

Vi sætter en ære i at levere en god service og nogle gode produkter, der giver tilfredse kunder. Derfor glæder det os også at se, hvordan vores tidligere kunder bedømmer os på Trustpilot. Vi forhandler bl.a. også kontorstoleskrivebordehæve-/sænkeborde, kantineborde og meget andet.

 

Ofte stillede spørgsmål om caféborde:

 

Hvad er et cafébord?

Et cafébord er et mindre, typisk rundt eller kvadratisk bord, der lige har plads til en kop kaffe, frokost eller laptop.

Hvorfor købe cafébord?

Et cafébord egner sig særligt godt i tekøkkener, lounge- og venteområder samt receptionen. Det er nemt at skabe flere mindre grupper på et lille areal og giver en hyggelig, uformel stemning.

usercartmagnifiercrosschevron-up
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram