2-10 års garanti på alle møbler
Fri fragt over 4.995,- (ekskl. moms)
I dag, onsdag, åbent fra 09:00 - 17:00
Ring på 76 84 40 80

Brugte caféborde

De små og typisk runde caféborde fungerer godt på mindre arealer, hvor man nemt kan skabe små grupper, med få stole omkring. Se vores udvalg at både høje og lave cafeborde i flere forskellige designs, typer og materialer.

Filtrering
Filtrering
Pris
Farve / træsort
Brand
Sorter efter:

Altid hurtig levering

Når du bestiller i vores webshop, har du mulighed for at få leveret direkte til jeres virksomhed. Så slipper I for at skulle afhente og transportere jeres nye cafébord. Vi har hurtig levering og leveringen er oftest fra dag til dag.

 

Vi står altid til rådighed, hvis der er spørgsmål til produkterne. Kontakt os på info@kontorzonen.dk eller telefon 7684 4080. Du kan også lægge vejen forbi vores 7000 kvm. store butik i Glostrup, og se det fulde udvalg af cafébord og andre møbler.

 

Vi sætter en ære i at levere en god service og nogle gode produkter, der giver tilfredse kunder. Derfor glæder det os også at se, hvordan vores tidligere kunder bedømmer os på Trustpilot. Vi forhandler bl.a. også kontorstoleskrivebordehæve-/sænkeborde, kantineborde og meget andet.

 

Ofte stillede spørgsmål om caféborde:

 

Hvad er et cafébord?

Et cafébord er et mindre, typisk rundt eller kvadratisk bord, der lige har plads til en kop kaffe, frokost eller laptop.

Hvorfor købe cafébord?

Et cafébord egner sig særligt godt i tekøkkener, lounge- og venteområder samt receptionen. Det er nemt at skabe flere mindre grupper på et lille areal og giver en hyggelig, uformel stemning.

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartcrosschevron-up
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram