2-10 års garanti på alle møbler
Fri fragt over 4.995,- (ekskl. moms)
I dag, fredag, åbent fra 09:00 - 15:00
Ring på 76 84 40 80

Caféborde

Hos KontorZonen forhandler vi caféborde i alle størrelser og typer. Vores caféborde er både flotte og praktiske og opfylder dermed de flestes behov. De kan bruges både på caféer og restauranter, men passer også godt til privat brug og på arbejdspladser.

Caféborde kommer oftest i lidt mindre størrelser, og går derfor rigtig godt til altaner og terrasser. De fungerer ligeledes også godt i kantineområder, hvor der er mulighed for at have flere borde på et mindre areal.

Nedenfor ses vores udvalg af caféborde. Man er også altid velkommen til at komme forbi vores fysiske butik i Glostrup, for at se vores nærmere på vores produkter.

Filtrering
Filtrering
Pris
Stand
Brand
Farve / træsort
Sorter efter:

Altid hurtig levering

Når du bestiller i vores webshop, så får du alt leveret direkte til jeres virksomhed. Så slipper I for at skulle hente og transportere jeres nye cafébord. Vi har hurtig levering og leveringen er oftest fra dag til dag.

 

Vi står altid til rådighed, hvis der er spørgsmål til produkterne. Vi kan kontaktes på info@kontorzonen.dk eller telefon 7684 4080. I er ligeledes også altid velkomne i vores 7000 kvm. store butik i Glostrup.

 

Vi sætter en ære i at levere en god service og nogle gode produkter, der giver tilfredse kunder. Derfor glæder det os også at se, hvordan vores tidligere kunder bedømmer os på Trustpilot. Vi forhandler bl.a. også kontorstoleskrivebordehæve-/sænkeborde, kantineborde og meget andet.

 

Ofte stillede spørgsmål om caféborde:

 

Hvad er et cafébord?

Et cafébord kan være en både praktisk og dekorativt løsning. Det fungerer særligt godt, hvis man ikke har meget plads, eksempelvis også på terrassen eller altanen.

 

Hvorfor købe cafébord?

Et cafébord egner sig særligt godt til eksempelvis en altan eller terrasse. Et cafébord fungerer også godt i tekøkkener eller i loungeområder.

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartcrosschevron-up
Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram