2-10 års garanti på alle møbler
Fri fragt over 4.995,- (ekskl. moms)
Alle indlæg

De bæredygtige kontorer

Bæredygtighed og klimahensyn på arbejdspladsen handler i dag, langt fra kun om at slukke lyset efter sig, genbruge papiret og anvende sin egen kaffekop, i stedet for engangskrusene ved kaffemaskinen.

Flere og flere danske virksomheder har efterhånden fået øjnene op for den grønne omstilling, og går aktivt ind i kampen om at nedbringe overproduktion og CO2-udledning. Det er blevet en del af deres strategi og ansigt udadtil, og flere virksomheder tilslutter sig løbende. Og det er med god grund, for udover at det gavner miljøet, er der nemlig også en stor økonomisk besparelse ved at indrette kontoret med klimavenlige kontormøbler og -inventar.

Kontormøbler af høj kvalitet, er oftest en stor post i virksomhedens budget, og foruden prisen, er leveringstiderne ofte måneder lange. Ved køb af brugte og upcyclede kontormøbler, kan der opnås en stor besparelse – og den måneder lange leveringstid, kan justeres til blot nogle få dage.

Et af de klimavenlige – og stort set uundværlige kontormøbler er hæve-sænkebordene. Mange brugte hæve-sænkeborde skrottes, til trods for de virker upåklageligt og kun har mindre, overfladiske brugsspor. De kan altså med fordel – og i udmærket stand leve videre og gøre gavn hos en ny virksomhed og medarbejder. Eller de kan upcycles med ny bordplade, i andet materiale, farve og mål på et fuldt funktionsdygtig stel. Genbrug behøver derfor ikke, at være lig med umoderne indretning og en tidsrejse der afspejler dette, og indenfor få dage, kan et pænt, velfungerende – og delvis nyt bord leveres hos virksomheden, eller på den enkelte medarbejders hjemmekontor.

Ligeledes kan second-hand kontorstole fra anerkendte producenter som for eksempel HÅG og Kinnarps, desuden få helt nyt liv ved blot en professionel rensning. Der er også mange penge at spare ved at upcycle professionelle kontorstole, med for eksempel helt nyt betræk og polstring.

Også konferencebordet kan upcycles til at få et helt nyt og moderne udtryk, ved blot at få en ny bordplade på det eksisterende stel. Og i selskab med et hold ny-rensede brugte møde- og konferencestole, har virksomheden fået et helt nyt mødelokale.

 

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartmagnifiercrosschevron-uparrow-left
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram