2-10 års garanti på alle møbler
Fri fragt over 4.995,- (ekskl. moms)

Diverse brugt opbevaring

Hos KontorZonen kan du altid finde brugte opbevaringsmøbler i alverdens farver, dimensioner, materialer og med forskellige udtræks-mekanismer. Hvis du ikke lige kan finde de helt rigtige opbevaringsmøbler blandt vores udvalg af brugte opbevaringsmøbler, kan det være, at den helt rigtige løsning gemmer sig blandt vores udvalg af nye opbevaringsmøbler.

Stort udvalg af brugte opbevaringsmøbler

Samtlige af vores produkter sælges til yderst konkurrencedygtige priser. Hos os er kvaliteten altid i fokus uanset om du køber nyt eller brugt. Du er dermed altid sikret en god handel, når du handler dine nye opbevaringsmøbler hos KontorZonen. Tag et kig på vores tilbudside for opbevaringsmøbler, hvis du leder efter nye opbevaringsmøbler til en særdeles god pris. Skulle du finde noget, som falder i lige netop din smag, men som du gerne vil se nærmere på inden gennemførelse af køb, så kom endelig forbi vores fysiske butik i København.

 

Bæredygtige opbevaringsmøbler i god kvalitet

Vi stræber efter at forlænge levetiden for møblerne. Hos KontorZonen er vi på en mission mod at mindske klimaaftrykket og ved at vælge brugte møbler støtter du vores vigtige mission. Du får selvfølgelig KontorZonens skarpe priser, så det er faktisk en win-win-situation, hvor du sparer penge samtidig med, at du er med til at bevare miljøet og skåne vores naturressourcer.

Hver eneste brugte opbevaringsmøbel, vi sælger, gennemgår en omhyggelig kvalitetskontrol for at sikre, at det er i fin stand. Vores dedikerede team inspicerer møblerne for eventuelle defekter og reparerer dem om nødvendigt. Vi sørger også for, at møblerne er rengjorte og klar til brug, så du kan være sikker på, at modtage møbler af høj kvalitet, der opfylder dine behov.

 

Bredt udvalg af brugte møbler

Vores sortiment af brugte møbler inkluderer et varieret udvalg af møbler, herunder brugte kontormøblerbrugte konferencemøblerbrugte kantinemøbler samt brugte lounge- og receptionsmøbler, der passer perfekt til enhver indretning og æstetik. Vi er ganske sikre på, at du i vores brede sortiment kan finde noget, der opfylder dine præferencer. Se også vores blogindlæg med inspiration til indretning af kontoret.

Indretning af en kantine er en personlig sag, og derfor tilbyder vi forskellige stilarter og design af vores brugte kantinemøbler. Vi stræber altid efter at give dig mulighed for at vælge mellem moderne, minimalistisk design eller mere klassiske og traditionelle møbler, så du kan skabe den ønskede atmosfære i din kantine.

Vi er her for at hjælpe dig med at finde de perfekte møbler, der både passer til din kantines unikke stil og opfylder dine krav til kvalitet og holdbarhed. Giv din kantine et nyt og friskt udseende med vores brugte kantinemøbler, der kombinerer æstetik, funktionalitet og bæredygtighed.

 

Gør en forskel med brugte kontormøbler fra KontorZonen

Hvert år bliver store mængder af fuldt funktionsdygtige og kvalitetskantinemøbler smidt ud, hvilket er en belastning for vores miljø. Hos os tager vi ansvar ved at opkøbe, upcycle, teste og levere kantinemøbler med minimum 2 års garanti. Hvis du er interesseret i at lære mere om upcycling, recycling & downcycling, kan du læse mere her. Vi er yderst selektive i vores sortiment, så vi altid kan sikre både kvalitet og pris. Dette betyder, at du kan spare mange penge samtidig med at du gør en positiv forskel for klimaet. Gør det rigtige valg og køb dine brugte kantinemøbler hos os i dag. Vores team af eksperter står klar til at vejlede og guide dig gennem processen.

 

Hos KontorZonen er kundetilfredshed altid i højsædet. Derfor går vi gerne den ekstra mil for, at du kan få netop det produkt, du står og mangler. Vores fokus på den gode service er også noget, vores mange tilfredse kunder har bemærket. Det skinner i hvert fald igennem på vores Trustpilot, hvor der stort set kun er positive anmeldelser. Vi håber, at du også bliver glad for vores service og giver en anmeldelse efterfølgende!

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartmagnifiercrosschevron-up
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram