2-10 års garanti på alle møbler
Fri fragt over 4.995,- (ekskl. moms)

Hæve sænkeborde til hjemmekontoret

Det er essentielt at have et ordentligt sted i hjemmet, hvor du kan passe dit arbejde stående eller siddende. Uanset, om du arbejder hjemmefra, eller du har en hobby, hvor du skal sidde eller stå og være kreativ, er det vigtigt med nogle ordentlige arbejdsstillinger. Vi kender vist alle til at have ondt i ryg, nakke eller skuldre, fordi vi har stået eller siddet i en forkert stilling for længe. Med et hæve sænkebord til hjemmekontor eller krea-hjørnet kan du undgå unødige belastninger af muskulaturen.
Filtrering
Filtrering
Pris
Stand
Bredde
Farve / træsort
Stelfarve
Sorter efter:

Indret hjemmekontor, så det fungerer

Når du står overfor at skulle indrette et hjemmekontor, er der mange ting, som du skal tage højde for. Har du et helt rum, som du kan bruge til kontor? Eller skal arbejdspladsen integreres i den øvrige indretning i stue eller soveværelse? I alle tilfælde gælder det, at det skal være en plads, der både ser indbydende ud, men også fungerer optimalt i forhold til det arbejde, der skal udføres. Et bord til hjemmekontor må gerne kunne hæves og sænkes, så du kan veksle mellem stående og siddende arbejde. Og så må det samtidig gerne være pænt at se på også. En indbydende arbejdsplads er dejlig at sætte sig ved og gå i gang med dagens arbejde.

Borde i høj kvalitet

Her hos kontorzonen.dk kan du købe hæve- sænkeborde til hjemmearbejdspladsen. Alle vores borde er i en høj kvalitet, og de fås i mange forskellige størrelser, materialer, farver og former. Du kan helt sikkert finde det bord, der passer til lige netop den plads, som du har udtænkt dig til dit hjemmekontor.

Brugte eller nye borde

Vi sælger både nye og brugte borde og stole hos kontorzonen.dk. Uanset om valget af møbler falder på et nyt, brugt eller upcycled møbel, får du nogle gode og anvendelige produkter og en god service her hos os. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev får du en masse fordele i form at både særlige tilbud, inspiration og events, og du kan komme først i køen til de brugte møbler, når du ser dem først.

Hjemmekontor i god kvalitet

Vores kvalitets hæve sænkebord til hjemmekontor giver dig perfekte muligheder for at indrette dig, så du får en velfungerende arbejdsplads, der skaber arbejdsglæde og inspiration i hverdagen. Ring endelig til os på tlf. 76 84 40 80, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter, eller du ønsker hjælp til indretning af dit hjemmekontor.

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartmagnifiercrosschevron-up
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram