2-10 års garanti på alle møbler
Fri fragt over 4.995,- (ekskl. moms)

Hjemmekontor pakker

Mange har skullet arbejde hjemmefra under Corona pandemien. Og de fleste har været nødt til at sidde og arbejde ved spisebordet og måske lavet sig et primitivt hæve/sænkebord ved hjælp af strygebrættet. Det er nogle uholdbare løsninger i længden. Hvis man ikke har en god ergonomisk kontorstol at sidde på og nogle optimale sidde- og stå stillinger, går det hurtigt ud over ryg, nakke og skuldre med dertil hørende smerter.
Det er jo blevet sådan, at flere og flere af os har mulighed for at arbejde hjemmefra noget mere nu. Nogle mennesker hele dagen, og nogle et par gange om ugen eller nogle timer i løbet af dagen. Selvom du måske ikke har et helt rum, som du kan tilegne til kontor, er det vigtigt, at du får dig en god og brugbar arbejdsplads. Indret dit hjemmekontor i et hjørne af stuen, i soveværelset eller et andet sted. Med de hjemmekontor pakker, som vi har her hos kontorzonen.dk, kan du nemt og hurtigt indrette dig et lille hjemmekontor, der fungerer optimalt.

Kontormøbler til hjemmekontoret

Ved hjælp af vores populære hjemmekontor pakker får du en kombination af to kvalitetsmøbler, der giver dig alle forudsætninger for en god og effektiv arbejdsdag. Du opnår en god siddekomfort med en ergonomisk og komfortabel stol, og med et bord, der kan hæves og sænkes, så du kan veksle mellem stående og siddende arbejde, er du godt rustet til at være både produktiv og kreativ samtidig med, at din arbejdsplads ser både pæn og indbydende ud. Og din gode og velindrettede arbejdsplads kan også bruges af de store børn, når de skal lave lektier om aftenen. I de sidste skoleår eller i gymnasiet er der tit behov for en god siddeplads til at lave lektier ved. Så en perfekt arbejdsplads i hjemmet kan være til gavn og glæde for hele familien.

Hurtig levering

Hos kontorzonen.dk har vi et stort udvalg af sammensatte pakker til dit nye arbejdssted. Vi har en rigtig god service, og du får fri levering over 4999,-, når du handler her hos os. Du er meget velkommen til at ringe til os på tlf. 76 84 40 80, hvis du vil høre mere om vores gode produkter, eller du måske vil have nogle gode råd og vejledning, så du kan få lige den indretning af din arbejdsplads, der passer til dig og de behov, som du har for at kunne udføre dit daglige arbejde.

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartmagnifiercrosschevron-up
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram