2-10 års garanti på alle møbler
Fri fragt over 4.995,- (ekskl. moms)
I dag, torsdag, åbent fra 09:00 - 17:00
Ring på 76 84 40 80

Hjemmekontor med optimal komfort

Dét at arbejde hjemmefra er blevet populært. Ligesom arbejdet på et kontor kræver det også optimale forhold at arbejde derhjemme. Det vil sige rolige omgivelser, et passende skrivebord og en komfortabel kontorstol.

Sorter efter:
1 2 3 9

Møbler til hjemmekontoret - brugte eller nye

Vi hjælper dig med møblerne til hjemmekontoret. I vores brede sortiment finder du nemlig et væld af kvalitetsmøbler til kontoret. Ovenikøbet til fornuftige priser. Så du ikke skal ruinere dig selv, for at kunne indrette et behageligt hjemmekontor. Vi forhandler hæve-/sænkeborde, kontorstole med og uden armlæn, stoleunderlag og meget mere. Alt sammen i gode kvalitetsmaterialer og med fokus på den bedst mulige komfort.

Arbejdspladsen i hjemmet skal være i orden, for at du kan levere de bedste resultater. Det kræver, at du indretter et af dine rum, med møbler der passer til arbejdsformen. Tre musts til dit hjemmekontor er:

Et hæve-/sænkebord – selvom du måske har et gammelt skrivebord derhjemme, så duer det ikke i længden. Det kan være, at du skal arbejde hjemmefra i flere dagen om ugen eller fast i en længere periode. Det kræver et ordentligt skrivebord, der kan indstilles efter dine behov.

En god kontorstol – du er nødt til at kunne sidde komfortabelt, når du skal arbejde hjemmefra i 7-8 timer om dagen. En almindelig spisebordsstol giver dig ikke den samme støtte, som en ergonomisk udformet kontorstol gør.

Et underlag til stolen – det kører bare bedre med et godt underlag. Og du undgår også at ridse dit fine trægulv.

Køb eller lej billigt hos Kontorzonen

Om du vil købe eller leje dine nye kontormøbler til hjemmet, så har vi et godt tilbud til dig her hos Kontorzonen. Hjemmearbejdspladsen er helt sikkert kommet for at blive – også efter corona. Derfor vil vi gerne gøre det så nemt og komfortabelt som muligt for dig at arbejde hjemme.

Udforsk udvalget her i webshoppen, og opdag mange billige møbler til hjemmekontoret. Du finder helt sikkert de rette møbler, der lever op til dine ønsker og behov. Om det skal være brugt eller nyt, det er helt op til dig! Vi har begge dele. Vælger du brugt, får du stadig et møbel i god kvalitet. Samtidig er du både god ved miljøet og din pengepung.

Køb eller lej møbler til dit hjemmearbejde hos KontorZonen, og find dig godt til rette i dit nye hjemmekontor. Vi leverer altid hurtigt, og du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores møbler.

usercartmagnifiercrosschevron-up
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram