2-10 års garanti på alle møbler
Fri fragt over 4.995,- (ekskl. moms)
I dag, onsdag, åbent fra 09:00 - 17:00
Ring på 76 84 40 80

Højborde

Højborde er gode at have på arbejdspladsen, kontoret, kantinen, undervisningslokalet, konferencen eller til messen. De findes i mange størrelser og udformninger, alt efter hvad dine behov er. Hos KontorZonen finder du både nye og brugte højborde. Vi har mange størrelser og designs udført i gode kvalitetsmaterialer. Se nærmere på udvalget her i webshoppen, eller besøg vores fysiske butik i Glostrup.

Filtrering
Filtrering
Pris
Stand
Brand
Farve / træsort
Sorter efter:

Ståborde i stilfuldt design og god kvalitet

Et rundt højbord eller et lille højbord fungerer godt til en messestand, konference eller i mødelokalet. Det er nemlig alle steder, hvor man står op og samtidig har brug for et bord til sin flaske vand, noter, brochurer eller lignende. Ståbordet er ideelt til konferencen eller messen, hvor man går rundt og snakker med hinanden. Bordet giver en god base for den livlige samtale.

Et større og aflangt højbord er ideelt at have barstole til. Det kan bruges i kantinen eller det afslappede hjørne i kontormiljøet. Her har man et godt sted, hvor man kan sidde og spise frokost eller nyde en kop kaffe, mens man snakker med sine kollegaer. Det er en smart og pladsbesparende løsning, da højbordene ofte er smalle, og høje nok til, at barstolene kan skubbes ind under bordet.

I vores sortiment finder du ståborde i både hvid laminat, trælook, sortlaminat og mange flere stilfulde materialer. Du finder dermed sagtens et højbord, der passer ind i netop dit kontormiljø. Alle er de udført i materialer af høj kvalitet, og gør, at bordene holder til hverdagens brug og slid. Køber du et brugt ståbord eller højbord, vil det naturligvis altid være i god og brugbar stand. Vi forhandler aldrig kontormøbler, der ikke lever op til vores kvalitetsidealer.

Gode priser på nye og brugte kontormøbler

Det skal ikke være dyrt at indrette kontoret med nye møbler til sociale hang-out spots. Eller at indkøbe møbler til den kommende messe eller konference du skal til. Derfor forhandler vi både nye og brugte ståborde – ethvert budget kan være med, og du er altid garanteret et godt køb.

Fordelen ved at købe et brugt højbord til dit kontor er ikke blot prisen. Du er også med til at beskytte klimaet. Når du køber brugte kontormøbler, som andre ikke længere har brug for, sparer du nemlig miljøet for den ekstra Co2-udledning, der er i at producere et nyt ståbord.

Se vores sortiment, og find det perfekte højbord til dit formål!

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartcrosschevron-up
Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram