2-10 års garanti på alle møbler
Fri fragt over 4.995,- (ekskl. moms)
I dag, onsdag, åbent fra 09:00 - 17:00
Ring på 76 84 40 80

Brugte højborde

Højborde fungerer godt til både privat brug såvel som på arbejdspladser, undervisningslokaler eller til konferencer. Højborde fylder ofte ikke så meget, og er derfor en god måde, at udnytte pladsen på. Hos KontorZonen finder du både nye og brugte højborde i høj kvalitet. Vi har mange forskellige størrelser og designs udført i gode kvalitetsmaterialer.

Filtrering
Filtrering
Pris
Farve / træsort
Brand
Sorter efter:

Ståborde i stilfuldt design og god kvalitet

Et rundt højbord eller et lille højbord fungerer godt til en messestand, konference eller i mødelokalet. Ved konferencer og messer står man ofte meget op, og derfor er det rart at have nogle højborde til at placere sin flaske vand, brochurer eller lignende. Ligeledes er det en god base, for at stå og snakke med hinanden.

 

Et større og aflangt højbord er ideelt at have barstole til. Det kan bruges i kantinen eller det afslappede hjørne i kontormiljøet. Her har man et godt sted, hvor man kan sidde og spise frokost eller nyde en kop kaffe, mens man snakker med sine kollegaer. Det er en smart og pladsbesparende løsning, da højbordene ofte er smalle, og høje nok til, at barstolene kan skubbes ind under bordet.

 

I vores sortiment finder du ståborde i både hvid laminat, trælook, sortlaminat og mange flere stilfulde materialer. Alle er udført i materialer af høj kvalitet og gør, at bordene holder til hverdagens brug og slid. Køber du et brugt ståbord eller højbord, vil det naturligvis altid være i god og brugbar stand. Vi forhandler aldrig kontormøbler, der ikke lever op til vores kvalitetsidealer.

 

 

Altid hurtig levering

Når du bestiller i vores webshop, så får du alt leveret direkte til jeres virksomhed. Så slipper I for at skulle hente og transportere jeres nye højbord. Vi har hurtig levering og leveringen er oftest fra dag til dag.

 

Vi står altid til rådighed, hvis der er spørgsmål til produkterne. Vi kan kontaktes på info@kontorzonen.dk eller telefon 7684 4080. I er ligeledes også altid velkomne i vores 7000 kvm. store butik i Glostrup.

 

Vi sætter en ære i at levere en god service og nogle gode produkter, der giver tilfredse kunder. Derfor glæder det os også at se, hvordan vores tidligere kunder bedømmer os på Trustpilot.

Vi forhandler bl.a. også kontorstoleskrivebordehæve-/sænkebordekantineborde og meget andet.

 

 

Ofte stillede spørgsmål om højborde:

Hvorfor vælge et højbord?

Et højbord er typisk ikke så store, og er derfor en god måde at udnytte pladsen på. De egner sig derfor særligt godt til tekøkkener, kantiner, loungeområder eller til konferencer.

Hvorfor købe et brugt højbord?

Der er flere fordele ved at købe et brugt højbord fremfor et nyt. Det er først og fremmest en mere bæredygtig løsning. Når du køber brugte kontormøbler, som andre ikke længere har brug for, sparer du nemlig miljøet for den ekstra Co2-udledning, der er i at producere et nyt ståbord.

 

Derudover kan du opnå store besparelser, ved at købe et brugt højbord. Vores brugte højborde i så høj kvalitet og god stand, at de er svære at skelne fra de nye.

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartmagnifiercrosschevron-up
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram