2-10 års garanti på alle møbler
Fri fragt over 4.995,- (ekskl. moms)
I dag, tirsdag, åbent fra 09:00 - 17:00
Ring på 76 84 40 80

Infografik om rygsmerter

Hos KontorZonen har vi erfaret, at der er kommet mere og mere fokus på ryggen. Vi får en del henvendelser fra kunder, som ønsker at finde en kontorstol, der kan give deres ryg den rette støtte - uanset om de går med rygsmerter eller ej. Det tager vi alvorligt hos KontorZonen. Det er vigtigt at passe på sin ryg, og $

Vi vil gerne give vores kunder den bedste vejledning, og vi håber derfor, at infografikken kan være behjælpelig med at give et kort overblik over, hvad der kunne være interessant og brugbart at vide om rygsmerter.

Rygsmerter

Det er vigtigt at passe på sin ryg. Vi får en del henvendelser fra kunder, som ønsker at finde en kontorstol, der kan give deres ryg den rette støtte - uanset om de går med rygsmerter eller ej. Vi ønsker altid at give vores kunder den bedste vejledning, og håber derfor, at illustrationen kan være en hjælp til at give et overblik over, hvad der kunne være interessant og brugbart at vide om rygsmerter og forebyggelsen heraf.

 

Siddestillinger og -øvelser

Hos KontorZonen har vi samlet nogle gode råd til, hvilke siddestillinger og -øvelser, der kan være brugbare, hvis man har rygsmerter:

  • Variation: Ryggen er ikke lavet til, at man hverken står op eller sidder ned i længere tid. Derfor kan det være en god idé at skifte mellem at stå op og sidde ned, hvis man har ondt i ryggen - eller vil undgå at få det.

  • Sid tilbage på stolen: Det kan være en god idé at sætte sig tilbage i stolen, så ⅔ af lårene hviler på stolesædet.
  • Indstil ryglænet: Indstil ryglænet i højde og hældning så det støtter lænden, så skuldrene kan slappe af og fødderne kan hvile mod gulvet. På den måde sidder man mere ret og falder ikke sammen i ryggen.

  • Bøj-forover-øvelse: Når man sidder i stolen, kan man sætte sig på kanten af stolen, bøje sig forover og forsøge at nå stolebenene. Hold stillingen og gentag den et par gange. Det er en fin øvelse til smerter i ryggen.

  • Albue-på-knæ-øvelse: En anden øvelse til smerter er albue-på-knæ-øvelsen, hvor man sætter begge fødder på gulvet, lader den ene albue hvile på det modsatte knæ og lader albuen glide ud over knæet. Denne øvelse kan man gentage nogle gange med begge albuer og knæ.

  • Mærk efter dit behov: Man mener ikke, at der findes den perfekte siddestilling, men at det derimod er en individuel vurdering. Derfor anbefaler vi, at man mærker efter, hvordan man selv sidder bedst. Det vigtigste er, at det føles helt rigtigt og smertefrit for den enkelte person.
Se vores ergonomiske kontorstole her

Vil du benytte denne infografik?

Ønsker du ganske gratis at benytte denne info-grafik på din blog, din hjemmeside eller et tredje sted? Så skal du være velkommen. Kopier blot nedenstående kode og indsæt den, hvor du ønsker.

<a href="https://kontorzonen.dk/infografik-om-rygsmerter" target="_blank"><img src="https://kontorzonen.dk/wp-content/uploads/2019/12/rygsmerter.png" style="display: block; max-width: 100%;"></a>

usercartmagnifiercrosschevron-up
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram