2-10 års garanti på alle møbler
Fri fragt over 4.995,- (ekskl. moms)
I dag, onsdag, åbent fra 09:00 - 17:00
Ring på 76 84 40 80
Alle indlæg

Inspiration til kontorindretning – Sådan indretter du kontoret

Mangler du inspiration til kontorindretningen? Så kan vi måske hjælpe lidt. For det at indrette et kontor er ikke nødvendigvis helt nemt og ligetil. Der er flere aspekter som er vigtige at overveje, førend kontorets indretning kan blive succesfuld.

For indretningen af kontoret kan spille en stor rolle i det samlede indtryk af virksomheden for både medarbejdere, kunder og partnere, men har også indvirkning på de ansattes trivsel, arbejdsglæde og effektivitet.

Derfor vil vi herunder gennemgå nogle af de aspekter du bør overveje, når du skal hente inspiration til kontorindretningen.

 

Det skal du tænke over når du skal indrette et kontor

Når du skal indrette et kontor, er der mange aspekter der skal gennemtænkes, så man kan få det bedst mulige arbejdsmiljø. For udover at danne grundlag for et godt arbejdsmiljø, danner kontoret også grundlag for en produktiv og behagelig arbejdsdag for alle medarbejderne.

Derfor har vi herunder samlet nogle af de aspekter, du bør tænke over, når inspirationen til kontorindretningen skal findes, og når det sidenhen skal indrettes.

 

Farver og materialer

Farven på kontoret, og de materialer møblerne er i, påvirker dels humøret, men sender også signaler omkring hvilken virksomhed man gerne vil være. Er der fuld fart over feltet, eller er det mere afdæmpet? Skal de udstråle kreativitet eller eksklusivitet?

Der er også stor forskel på, hvorvidt receptionen forsynes med bløde og farvestrålende loungestole, eller om det er sorte og eksklusive lædersofaer.

 

Ergonomi

Selvom det kan være fristende at indrette sit kontor udelukkende med æstetik og design for øje, er det vigtigt at tænke ergonomi og funktion ind i ligningen. Hvis kontoret også er indrettet med ergonomi for øje, vil I også opleve, at det giver en bedre trivsel, sundere medarbejdere og deraf forhåbentlig også færre sygedage. I dag er det heldigvis blevet muligt at kombinere design og æstetik med funktionalitet og ergonomi.

 

Akustik og lys

I forlængelse af ergonomi, er det vigtigt også at tale om lys og lyd. Begge disse ting spiller nemlig i høj grad også ind, når snakken falder på arbejdsglæde og produktivitet. En god akustik og et behageligt lydbillede er nærmest alfa omega på et kontor.

Vi kender nok alle fornemmelsen af at være i et rum med dårlig akustik og ved hvor drænende det der. Derfor skal man virkelig sikre sig, at det ikke er tilfældet på kontoret. 

Lys er ligeledes vigtigt for den gode arbejds-oplevelse hos de ansatte. Derfor gælder det om at finde de helt rigtige lyskilder, så man fx. undgår genskin eller får hovedpine af mangelfuld eller for høj belysning.

 

Bæredygtighed

Bæredygtighed fylder mere og mere i vores allesammens bevidsthed. Derfor er det også et aspekt du bør tænke med ind i kontorindretningen, hvis du gerne vil signalere, at I er en moderne virksomhed, som tænker på miljø og klima. 

Det kan I bl.a. gøre ved at vælge ‘upcyclede’ kontormøbler, som man fx. kan finde her hos KontorZonen. Vi har et bredt udvalg af upcyclede kontormøbler, som dels tilbyder rigtig stor kvalitet til en super skarp pris, men som også giver jer lidt ekstra point i klimaregnskabet.

 

Det skal du bruge til indretningen af et kontor

Udover disse ovenstående faktorer du skal overveje, er der selvfølgelig også nogle konkrete elementer i kontorindretningen, som er vigtige at tænker over, når inspirationen til kontorindretningen skal hentes.

 

Skriveborde

Skrivebordet er et af de møbler, som danner basen for de ansattes arbejdsdag. Derfor er det vigtigt, at det både er funktionelt og smart. Hvis du gerne vil have et skrivebord, som både er smart og funktionelt, og som kan forbedre de ansattes ergonomi, kan du overveje et hæve sænkebord, hvor højden nemt kan justeres, så de ansatte kan skifte arbejdsstilling i løbet af dagen.

SE VORES UDVALG AF SKRIVEBORDE

 

Kontorstole

I forlængelse heraf, er det selvfølgelig også vigtigt med en kontorstol, som super god at sidde i. Hvis man sidder ned næsten hele dagen lang, gør det altså stor forskel, at man har noget godt at sidde i. I vores udvalg af kontorstole skulle I gerne kunne finde noget, som kombinerer både jeres funktionelle og visuelle behov.

SE VORES UDVALG AF KONTORSTOLE

 

Opbevaring

Selvom det måske lyder kedeligt at skulle tænke på, hvordan opbevaringsmulighederne skal være og se ud, behøver det ikke være det. I vores udvalg kan du løsninger, som både ser visuelt godt ud, og som opfylder de praktiske behov.

SE ALLE VORES MULIGHEDER INDENFOR OPBEVARING

 

Belysning

Som nævnt tidligere, er belysning bare vigtigt. Det skal være behageligt og fungere som godt arbejdslys. Hos KontorZonen har vi et bredt udvalg af forskellige løsninger indenfor belysning, som forhåbentlig passer perfekt til jeres kontorindretning.

SE ALLE VORES MULIGHEDER INDENFOR BELYSNING

 

Find alt du skal bruge til kontorindretning hos KontorZonen

Det er vores håb, at I kan finde alt hvad I skal bruge til kontorindretningen her hos os. Vi har et bredt udvalg af møbler og tilbehør til kontoret, som alle kan findes i rigtig god kvalitet og til super skarpe priser.

Vi har også et bredt udvalg af ‘upcyclede’ møbler, som vi tilbyder til en endnu skarpere pris, selvom kvaliteten stadig er rigtig god.

Udforsk vores brede udvalg og find lige akkurat det I står og mangler.

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartcrosschevron-uparrow-left
Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram