2-10 års garanti på alle møbler
Fri fragt over 4.995,- (ekskl. moms)

Brugte kantineborde

Hos KontorZonen forhandler vi et bredt udvalg af brugte kantineborde samt andre brugte kantinemøbler. Vores kantineborde fås i mange størrelser, materialer, farver og former – så der vil være noget for enhver smag og budget.

Filtrering
Filtrering
Pris
Stand
Bredde
Farve / træsort
Brand
Sorter efter:

Kantineborde i alle størrelser

KontorZonen sælger kantineborde og -stole i alle størrelser, kvaliteter, farver og typer – både nye og brugte. Det er vigtigt at have nogle gode og holdbare borde i kantinen, da det kræver daglig rengøring. Hos KontorZonen har vi også gode tilbud og priser på nye kantineborde og kantinestole.

 

Spar penge ved at købe brugt

Hos KontorZonen tilbyder vi kantineborde i forskellige prisniveauer. Vi tilbyder både borde i den lidt dyrere ende af prisskalaen samt borde i den billige ende. Fælles for alle de brugte kantineborde er dog, at de er sat kraftigt ned i forhold prisen på samme bord fra ny af. Det er samme, gode kvalitet, men bare til en brøkdel af prisen. Det samme gør sig gældende for vores brugte kantinestole og brugte stabelstole, hvor du får stole i høj kvalitet til en god pris.

 

Når du handler hos KontorZonen, vil der altså altid være mange penge at spare for dig. Dette gælder ikke bare vores brugte kantineborde, men også resten af vores brugte møbler i shoppen. Udover de generelle besparelser, du opnår ved at købe brugt, kan du også være heldig at finde et godt tilbud i vores tilbudssortiment. Dette gælder både produkter til kantine samt kontorer.

 

Når du vælger KontorZonen som din kilde til brugte møbler, er du med til at skabe en positiv indvirkning på miljøet og støtte vores fælles mål om en mere bæredygtig fremtid. Sammen kan vi gøre en forskel ved at reducere affaldet, skåne ressourcerne og bidrage til et klimavenligt samfund. Hvis du ligesom os, er interesseret i at mindske dit klimaaftryk, kan du læse mere om de forskellige begreber og blive klogere på hvordan vi arbejder med at mindske vores klimaaftryk.

 

Altid hurtig levering

Når du bestiller i vores webshop, får du mulighed for at få alt leveret direkte til jeres virksomhed. Så slipper I for at skulle hente og transportere jeres nye kantinebord. Vi har hurtig levering og leveringen er oftest fra dag til dag.

 

Vi står altid til rådighed, hvis der er spørgsmål til produkterne. Vi kan kontaktes på [email protected] eller telefon 7684 4080. I er ligeledes også altid velkomne i vores 7000 kvm. store butik i Glostrup.

 

Vi sætter en ære i at levere en god service og nogle gode produkter, der giver tilfredse kunder. Derfor glæder det os også at se, hvordan vores tidligere kunder bedømmer os på Trustpilot.

 

Ofte stillede spørgsmål om kantineborde:

 

Skal jeg vælge kantinebord med eller uden hjul?

Om du skal vælge et kantinebord med eller uden hjul, afhænger af jeres behov. Har I brug for et fleksibelt bord, som I nemt kan flytte rundt på, så bør I vælge et kantinebord med hjul.

 

Kan man få kantinebord med stoleophæng?

Hos KontorZonen forhandler vi af og til også kantineborde med stoleophæng. Kantineborde med stoleophæng er et praktisk og rengøringsvenligt møbel, der gør det langt nemmere at feje og vaske gulv, da stolene er hævet fra gulvet.

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartmagnifiercrosschevron-up
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram