2-10 års garanti på alle møbler
Fri fragt over 4.995,- (ekskl. moms)
I dag, onsdag, åbent fra 09:00 - 17:00
Ring på 76 84 40 80

Brugte kantineborde

Hos KontorZonen forhandler vi et bredt udvalg af brugte kantineborde. Vores kantineborde fås i mange størrelser, materialer, farver og former – så der vil være noget for enhver smag og budget.

Filtrering
Filtrering
Pris
Stand
Bredde
Farve / træsort
Brand
Sorter efter:

Kantineborde i alle størrelser

KontorZonen sælger kantineborde og -stole i alle størrelser, kvaliteter, farver og typer – både nye og brugte. Det er vigtigt at have nogle gode og holdbare borde i kantinen, da det kræver daglig rengøring. Hos KontorZonen har vi gode tilbud og billige priser på både nye og brugte borde og stole til kantinen.

 

Altid hurtig levering

Når du bestiller i vores webshop, får du mulighed for at få alt leveret direkte til jeres virksomhed. Så slipper I for at skulle hente og transportere jeres nye kantinebord. Vi har hurtig levering og leveringen er oftest fra dag til dag.

 

Vi står altid til rådighed, hvis der er spørgsmål til produkterne. Vi kan kontaktes på info@kontorzonen.dk eller telefon 7684 4080. I er ligeledes også altid velkomne i vores 7000 kvm. store butik i Glostrup.

 

Vi sætter en ære i at levere en god service og nogle gode produkter, der giver tilfredse kunder. Derfor glæder det os også at se, hvordan vores tidligere kunder bedømmer os på Trustpilot.

 

Ofte stillede spørgsmål om kantineborde:

 

Skal jeg vælge kantinebord med eller uden hjul?

Om du skal vælge et kantinebord med eller uden hjul, afhænger af jeres behov. Har I brug for et fleksibelt bord, som I nemt kan flytte rundt på, så bør I vælge et kantinebord med hjul.

 

Kan man få kantinebord med stoleophæng?

Hos KontorZonen forhandler vi af og til også kantineborde med stoleophæng. Kantineborde med stoleophæng er et praktisk og rengøringsvenligt møbel, der gør det langt nemmere at feje og vaske gulv, da stolene er hævet fra gulvet.

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartcrosschevron-up
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram