2-10 års garanti på alle møbler
Fri fragt over 4.995,- (ekskl. moms)

Møde- & konferenceborde - TILBUD

Køb konferencebord på tilbud her hos KontorZonen – det er både billigt og klimavenligt. Lige nu har vi hos KontorZonen nemlig tilbud på alt til kontoret, både brugt og nyt. Vi har derfor rigtig gode priser på alt fra møde- og konferenceborde til arbejdsborde, borde til kantinen og borde, der egner sig til undervisning. Se de gode mødeborde tilbud her på siden eller besøg os og få inspiration – vi har stor butik på 7000 m2 fyldt med kvalitetsmøbler til dit kontor.
Filtrering
Filtrering
Pris
Stand
Brand
Mål
Farve / træsort
Sorter efter:

Gode tilbud på mødeborde

Lige nu har vi konferenceborde tilbud til dig eller din virksomhed, der står og mangler et kvalitetsbord til en arbejdsplads, et selskab, et møde eller noget helt andet. Leder du eller din virksomhed efter et kvalitetsbord til en super pris, finder du hos os et bredt udvalg af borde i mange forskellige størrelser, design og materiale – f.eks. kirsebærfinér, ask, laminat eller glas. Vi leverer oftest fra dag til dag til arbejdspladser, og vi giver altid garanti på pris og kvalitet. Mangler du inspiration til dit kontor, mødelokale eller arbejdsplads skal du altid være velkommen til at besøge os i vores kæmpe butik på 7000kvm i Glostrup, hvor du helt sikkert vil få inspiration til din kontorindretning, når du går på opdagelse i vores gigantiske udvalg. Kontakt os desuden gerne, hvis du står over for at skulle indrette et kontor eller har specifikke ønsker til kontormøbler. Vi står nemlig altid klar til at rådgive og finde det perfekte møbel til dig.

Tilbud på konferenceborde – både nye, brugte og upcyclede

Hos KontorZonen er vi stolte af at kunne tilbyde både nye, brugte og upcyclede kontormøbler i høj kvalitet til en fornuftig pris til både erhverv og private. Det er klimavenligt og billigt for dig, og vi sikrer os naturligvis, at vores møbler altid er af god kvalitet. Vi finder og indkøber ofte vores brugte møbler på auktioner og konkurser, f.eks. fra virksomheder der flytter eller lukker. På den måde kan vi levere brugte og upcyclede møbler til en favorabel pris, og du kan handle billigt og klimavenligt uden at gå på kompromis med kvaliteten af dit kontormøbel. Det synes vi er en rigtig god løsning. Vores brugte og upcyclede møbler står som udgangspunkt til meget fordelagtige priser, men her på siden finder du også tilbud på brugte varer, hvor prisen er sat yderligere ned. Dyk ned i det store udvalg og find dit nye kontormøbel til en fornuftig pris lige her.

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartcrosschevron-up
Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram