2-10 års garanti på alle møbler
Fri fragt over 4.995,- (ekskl. moms)
I dag, onsdag, åbent fra 09:00 - 17:00
Ring på 76 84 40 80

Konference- & kantineborde på tilbud

Køb konferenceborde og kantine på tilbud her hos KontorZonen – det er både billigt og klimavenligt. Lige nu har vi hos KontorZonen nemlig tilbud på alt til kontoret, både brugt og nyt. Vi har derfor rigtig gode priser på kantine- og konferenceborde til frokoststuen, mødelokalet eller ekstrabord der kan klappes sammen. Se mødebordene på tilbud her på siden eller besøg os og få inspiration – vi har stor butik på 7000 m2 fyldt med kvalitetsmøbler til dit kontor.
Kategorier
Filtrering
Filtrering
Pris
Stand
Mål
Farve / træsort
Sorter efter:

Gode tilbud på mødeborde

Lige nu har vi konferenceborde på tilbud til dig eller din virksomhed, der står og mangler et kvalitetsbord til en arbejdsplads, et selskab, et møde eller noget helt andet. Leder du eller din virksomhed efter et kvalitetsbord til en super pris, finder du hos os et bredt udvalg af borde i mange forskellige størrelser, design og materiale – f.eks. finér, ask, laminat eller i glas. Vi leverer indenfor få dage, og giver altid garanti på pris og kvalitet. Mangler du inspiration til dit kontor, mødelokale eller arbejdsplads skal du altid være velkommen til at besøge os i vores kæmpe butik på 7000 m2 i Glostrup, hvor du helt sikkert vil få inspiration til din kontorindretning, når du går på opdagelse i vores gigantiske udvalg. Kontakt os desuden gerne, hvis du står over for at skulle indrette et kontor eller har specifikke ønsker til kontormøbler – vi står altid klar til at rådgive og finde det perfekte møbel til dig.

Tilbud på konference- og kantineborde – både nye, brugte og upcyclede

Hos KontorZonen er vi stolte af at kunne tilbyde både nye, brugte og upcyclede kontormøbler i høj kvalitet til en fornuftig pris til både erhverv og private. Det er klimavenligt og billigt for dig, og vi sikrer os naturligvis, at vores møbler altid er af god kvalitet. Vi finder og indkøber ofte vores brugte møbler på auktioner og konkurser, f.eks. fra virksomheder der flytter eller lukker. På den måde kan vi levere brugte og upcyclede møbler til en favorabel pris, og du kan handle billigt og klimavenligt uden at gå på kompromis med kvaliteten af dit kontormøbel. Det synes vi, er en rigtig god løsning. Vores brugte og upcyclede møbler står som udgangspunkt til meget fordelagtige priser, men her på siden finder du også tilbud på nye varer, hvor prisen er sat yderligere ned. Dyk ned i det store udvalg og find dit nye kontormøbel til en fornuftig pris lige her.
usercartmagnifiercrosschevron-up
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram