2-10 års garanti på alle møbler
Fri fragt over 4.995,- (ekskl. moms)

Nye konferencestole

På denne side ses vores sortiment af nye konferencestole. Er den helt rigtige mødestol ikke i blandt? Så tag et kig hos vores udvalg af brugte konferencestole eller besøg os i vores 7000 m2 butik i Glostrup ved København. Her kan du afprøve og se vores stole an, før du beslutter dig for den rigtige.

 

Filtrering
Filtrering
Pris
Stand
Farve / træsort
Stabelbar
Armlæn
Brand
Sorter efter:

Stole i høj kvalitet

Hos KontorZonen har vi et bredt udvalg af nye stole. Vi tilbyder et differentieret udvalg af konference- og mødestole, hvor du blandt andet kan vælge mellem konferencestole i mange forskellige materialer, stilarter og typer. Således er der en konferencestol for enhver smag. Vi kan blandt andet tilbyde konferencestole i træ, polstret eller i net. Det er vigtigt, at konferencestolen er af høj kvalitet, da du ofte skal sidde på den i længere tid af gangen. Når du køber konferencestole hos Kontorzonen er du sikret et høj kvalitets niveau samt en god og holdbar stol.

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartmagnifiercrosschevron-up
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram