2-10 års garanti på alle møbler
Fri fragt over 4.995,- (ekskl. moms)
I dag, fredag, åbent fra 09:00 - 15:00
Ring på 76 84 40 80

Brugte kontorskabe

Brug for opbevaring på kontoret? Med et eller flere gode kontorskabe kan du skabe orden. Du får plads til alle dine dokumenter og mapper og undgår de flyder på skrivebordene. Hos KontorZonen finder du alverdens brugte opbevaringsmøbler til kontoret i forskellige størrelser, designs og materialer. Leder du efter nye opbevaringsmøbler, har vi også et varieret udvalg til konkurrencedygtige priser.

Filtrering
Filtrering
Pris
Farve / træsort
Nøgle
Brand
Sorter efter:

God kvalitet og gode priser – find skab til kontoret her

Om det skal være med låger, skuffer eller hylder – så har vi det. Se blot nærmere på sortimentet her på siden og opdag skabe til kontoret i laminat eller træ, med eller uden hjul og som brede eller høje designs. Kvaliteten er der ikke en finger at sætte på. Det gælder uanset hvilket af de mange skabe i vores sortiment, du køber. Om det er nyt eller brugt, så lever det altid op til vores høje standard. Du finder ligeledes et kontorskab til enhver stil.

 

 

Kontorskabe til ethvert behov

Om du er til hvide møbler eller møbler i træ. Om skabet skal kunne aflåses eller nemt flyttes rundt på. Om det skal være lavt og bredt eller højt og slankt. Idét vi både forhandler nye og brugte møbler, finder du ofte nye skabe i udvalget her på siden. Du er også velkommen til at komme forbi vores fysiske butik for at se sortimentet.

Dine andre fordele ved at indkøbe møbler hos KontorZonen er:

  • Gratis levering ved køb af møbler for mere end 4.995,- kr.
  • 2-10 års garanti på alle møblerne
  • Shop online eller kom ind i vores fysiske butik
  • Bredt sortiment af både nye og brugte kontormøbler

 

 

Altid brugte og nye møbler i udvalget

Kontorzonen fører et bredt sortiment af brugte og nye kontorskabe. Vi mener nemlig ikke, at det skal koste dig en formue at indrette kontoret på stilfuld og praktisk vis. Hos os finder du skabe til kontoret til ethvert budget. De brugte møbler er indkøbt fra andre kontorer og naturligvis af høj kvalitet og i god stand. Udover kontorskabe, forhandler vi også brugte reoler, brugte udtræksskabe og brugte skuffekassetter.

 

 

Bæredygtig leverandør af kontormøbler

Vil du gerne indrette kontoret med omtanke for miljøet? Hvorfor så ikke droppe at købe helt nye og ligeledes utrolig dyre møbler? Hos KontorZonen finder du altid et flot kontorskab. Det vil sige, at skabet er brugt, men istandsat (hvis nødvendigt), så det lever op til kvalitet og funktion. Vi forhandler udelukkende brugte skabe til kontoret, der er af høj kvalitet og med en lang levetid. Det skal nemlig kunne betale sig for dig at handle brugt til kontoret.

 

Hvis du ligesom os, er interesseret i at mindske dit klimaaftryk, kan du læse mere om de forskellige begreber og blive klogere på hvordan vi arbejder med at mindske vores klimaaftryk. Har I kontormøbler som I ikke længere har brug for, kan I donere jeres brugte kontormøbler til videresalg.

usercartmagnifiercrosschevron-up
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram