2-10 års garanti på alle møbler
Fri fragt over 4.995,- (ekskl. moms)

Kontorstole til hjemmekontor

Flere og flere arbejder helt eller delvist hjemmefra. Med det hyppige eller faste arbejde hjemmefra, er det naturligvis ligeså vigtigt, at sidde på en ordentlig kontorstol her, som på kontoret i virksomheden. Man kan nemt få problemer med både ryg, nakke og skuldre, hvis ikke man har et ergonomisk hjemmekontor, hvor du sidder i gode og korrekte arbejdsstillinger, de mange timer siddende.
Filtrering
Filtrering
Pris
Stand
Armlæn
Farve
Brand
Sorter efter:

Stort udvalg

Her hos KontorZonen har vi et stort udvalg af kontorstole til hjemmekontor, lektielæsning, arbejdsrum mm. Det er hurtigt at indrette et lille hjemmekontor i et hjørne af stuen, soveværelset eller andre steder i boligen ved hjælp af en bordplade, der evt. kan slås ned, når man skal arbejde. Eller du kan købe et smart lille bord med en skuffe, hvor computeren nemt kan lægges ned, når arbejdsdagen er slut. Med en pæn og komfortabel kontorstol bliver det en brugbar arbejdsplads, der nemt kan bruges af flere familiemedlemmer.

Køb kontorstol til hjemmekontoret

En stol med en optimal ergonomisk støtte er vigtigt, når du skal udføre stillesiddende arbejde i mange timer i træk. Stolen skal kunne indstilles, så du får en behagelig komfort. Du skal også tænke på, hvordan underlaget er, der hvor du skal sidde på stolen. Hvis kontorstolen fx skal stå på et gulvtæppe, vil det være tilrådeligt at tilkøbe et stoleunderlag, så stolen kan rulle problemfrit. Det er nemt at friske sit kontor op ved at vælge en kontorstol, der samtidig har en flot farve, så det bliver indbydende og inspirerende at gå i gang med dagens arbejde. Din indretning af hjemmearbejdspladsen betyder ikke kun noget for dit fysiske helbred, men i høj grad også for dit kreative arrangement til at udføre selve arbejdet.

Kontorstole af høj kvalitet

Her hos KontorZonen har vi hurtig levering, når du bestiller varer. Og hos os kan du, udover at købe nye kontorstole til hjemmekontor, også købe brugte møbler. Både nye og brugte kontorstole er i en høj kvalitet. Du kan enten kigge forbi vores 7000 m2 store møbelbutik i Glostrup, eller du kan finde dine varer her på siden. Ring på tlf. 7684-4080 eller send en mail på [email protected], for et uforpligtende tilbud eller hjælp til indretning.

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartmagnifiercrosschevron-up
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram