2-10 års garanti på alle møbler
Fri fragt over 4.995,- (ekskl. moms)

Nye ergonomiske kontorstole

Filtrering
Filtrering
Pris
Stand
Armlæn
Farve
Brand
Sorter efter:

Ergonomi – hvad er det for noget?

Ergonomi betyder meget basalt ‘læren om kroppens funktion under arbejde’. Det er også et ord, som kan beskrive noget, der er fysisk bekvemt for kroppen. Derfor er “ergonomisk” også et tillægsord som bruges af mange sælgere. Mangler du flere ergonomiske kontorstole til din virksomhed? Så har du fundet det helt rigtige sted, hvor vi ofte kører med flere tilbud på udvalgte stole.

 

Derfor er det vigtigt med en ergonomisk skrivebordsstol

Med ergonomiske kontorstole kan man forebygge eller forbedre allerede eksisterende smerter i lænden, ryggen og nakken. I Danmark er rygsmerter årsag til mere end 2 mio. fraværsdage om året. Ud af de ca. 2,7 mio. mennesker som befinder sig på det danske arbejdsmarked, er det et højt tal, og svarer til at næsten alle danskere har en fraværsdag om året på grund af rygsmerter. I addition til disse tal skal man også tage i betragtning, at lidt over 1/3-del har ondt i ryggen i større eller mindre grad.

Læs mere her om at vælge den rigtige kontorstol, når man har dårlig ryg.

Vi sælger mange ergonomiske kontorstole hvor både flot design og kvalitet går hånd i hånd. Vi har et bredt udvalg fra gode mærker med flere gode tilbud. Tag f.eks. et kig på de populære HÅG Capisco kontorstole, som er én af mest attraktive stole på markedet, når det gælder ergonomi og komfort. Vi forhandler også Kinnarps kontorstole, der har synkron vippefunktion i sæde og ryg, og tilpasses kropsvægten. Stolene kan låses i enhver position, så den desuden kan fastlåses i den ønskede position.

 

 

Overvej dette, inden du køber en ergonomisk kontorstol

Inden du køber en ergonomisk kontorstol, er det vigtigt at have følgende punkter in mente:

  • Stolen skal kunne justere sædehøjden.
  • Dybden skal også kunne justeres, så man kan sidde skråt.
  • Justering af ryglænet er vigtig, så den tilpasses svajet i ryggen.
  • Er der armlæn, skal dette kunne tilpasses højde og bredde.
  • Stolen skal have 5 rullende ben (hvis der kun er 4, så kan stolen vælte nemt).

Man må gerne stille krav til de produkter man køber, hvilket selvfølgelig også gælder de ergonomiske kontorstole. En ergonomisk kontorstol skal sikre dig bevægelsesfrihed og forebygge muskelsmerter og -skader.

Det er ikke sundt for kroppen at sidde i den samme position hele dagen. Derfor skal man huske at variere mellem sine arbejdspositioner. Hertil kan det også være en god idé at investere i et hæve-sænkebord. Med et sådant bord behøves du ikke at sidde i din normale fastlåste position. Du kan indstille højden på bordet, hvilket giver dig mulighed for at stå oprejst og arbejde. Mange hæve-sænkeborde kan være en dyr post i budgettet, derfor tilbyder vi, at man kan købe brugte hæve-sænkeborde hos os.

Hos KontorZonen er du altid sikret komfortable kontormøbler i høj kvalitet til en rimelig pris.

 

Sådan indstiller du din ergonomiske kontorstol

Ved køb af en ergonomisk kontorstol får du et rigtig godt produkt, som skal kunne tilpasse sig til dig og din krop. Dog er det vigtigt, at du indstiller din ergonomiske kontorstol korrekt, så du får det bedst mulige udbytte af den. Sådan indstiller du din ergonomiske kontorstol korrekt:

  • Sæt dig tilbage i din stol, så 2/3-del af dine lår sidder på stolens sæde.
  • Indstil stolens højde i forhold til længden af dit underben, målt ud fra sædets forkant.
  • Indstil ryglænet så det støtter i lænden.
  • Sørg for at sidde på et underlag, som ikke skrider – altså, med en ru overflade.

Indstillingsreglerne er vejledende. Hvis din krop har andre behov, så skal du indstille din ergonomiske kontorstol og bord efter eget behov.

 

Har I kontormøbler som I ikke længere har brug for, kan I donere jeres brugte kontormøbler til videresalg.

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartmagnifiercrosschevron-up
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram