Levering og fragt

Prisen for varen er afhentet på vores adresse, men vi tilbyder gerne transport/leveringsmuligheder for købers regning og risiko.

Ved køb via vores webshop er nedenstående (med mindre andet er angivet på den enkelte vare, f.eks. ved forsendelse med GLS) gældende i forhold til levering:

  • * Levering af ordrer på mindre end kr. 4.999,00 ekskl. moms:               Kr. 599,00 ekskl. moms.
  • * Levering af ordrer på mere end kr. 4.999,00 ekskl. moms:                   Fri levering.

Ved alle ordrer er levering som udgangspunkt til kantsten med 1 mand. Ved afsendelse med fragtmand gælder ligeledes levering til kantsten på euro palle.

Nogle varer kan afsendes med GLS, og prisen vil i så fald være angivet ved bestilling. Levering med GLS sker til oplyste adresse eller pakkeshop.

Ved ordrer afgivet via telefon, mail eller i butikken, vil du altid blive oplyst om fragt/leveringspris inden varen/varerne afsendes.

Når varen modtages, kvitterer køber for at varen er modtaget uden skader (herunder fragt/transportskader).

Kontakt os omgående, og før du kvitterer, såfremt der konstateres en skade.

*Ved alle ordrer er levering som udgangspunkt til kantsten med 1 mand. Ved afsendelse med fragtmand gælder ligeledes levering til kantsten, dog på euro palle. Gælder til land- og brofaste forbindelser i Danmark. Såfremt chaufføren kan, og har mulighed for at hjælpe til med ind/opbæring, vil der efterfølgende blive fremsendt faktura for denne service baseret på tidsforbrug.

chevron-up
Din bestilling
Der er ingen produkter i kurven!
Subtotal
0,00 DKK
Total
0,00 DKK
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram