2-10 års garanti på alle møbler
Fri fragt over 4.995,- (ekskl. moms)
I dag, tirsdag, åbent fra 09:00 - 17:00
Ring på 76 84 40 80

Fragt og levering

Bemærk at der pt. ikke bliver opkrævet betaling på webshoppen, men der derimod fremsendes en faktura.

Prisen for varen er afhentet på vores adresse, men vi tilbyder gerne transport/leveringsmuligheder for købers regning og risiko.

Ved bestilling via vores webshop er nedenstående (med mindre andet er angivet på den enkelte vare, f.eks. ved forsendelse med GLS) gældende i forhold til levering:

  • * Levering af ordrer på mindre end kr. 4.995,- ekskl. moms:               Du vil altid blive kontaktet inden betaling, og inden varen afsendes. - På den måde opnår vi altid den billigste fragtpris.
  • * Levering af ordrer på mere end kr. 4.995,- ekskl. moms:                   Fri levering.

Ved alle ordrer er levering som udgangspunkt til kantsten med 1 mand. Ved afsendelse med fragtmand gælder ligeledes levering til kantsten på euro palle.

Ved ordrer afgivet via telefon, mail eller i butikken, vil du altid blive oplyst om fragt/leveringspris inden varen/varerne afsendes.

Når varen modtages, kvitterer køber for at varen er modtaget uden skader (herunder fragt/transportskader).

Kontakt os omgående, og før du kvitterer, såfremt der konstateres en skade.

*Ved alle ordrer er levering som udgangspunkt til kantsten med 1 mand. Ved afsendelse med fragtmand gælder ligeledes levering til kantsten, dog på euro palle. Gælder til land- og brofaste forbindelser i Danmark. Såfremt chaufføren kan, og har mulighed for at hjælpe til med ind/opbæring, vil der efterfølgende blive fremsendt faktura for denne service baseret på tidsforbrug.

 

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartcrosschevron-up
Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram