2-10 års garanti på alle møbler
Fri fragt over 4.995,- (ekskl. moms)

Brugte loungeborde

Med et pænt loungebord kan du give indretningen på kontoret et æstetisk løft, der er med til at skabe gode rammer på arbejdspladsen. Et flot og kreativt møbleret kontor skaber nemlig plads til inspirerende mødeformer, hvilket kan styrke den overordnede effektivitet på hos medarbejderne. Du tænker måske ikke over det, men indretningen på en arbejdsplads er afgørende for medarbejdernes produktivitet – og her passer loungeborde og sofaborde perfekt til det moderne kontorlandskab.

Filtrering
Filtrering
Pris
Farve / træsort
Brand

Loungeborde i høj kvalitet til fair priser

Skab nogle afslappende og behagelige rammer for virksomhedens ansatte og fremtidige møder med loungeborde fra KontorZonen. Både ansatte og forretningsforbindelser, der besøger virksomheden, vil sætte pris på et komfortabelt receptions- eller loungeområde. Til indretningen af jeres lounge- og receptionsområde kan du med fordel se nærmere på vores udvalg af brugte lounge- og receptionsmøbler i høj kvalitet. hvor de kreative idéer og nytænkende påfund kan sættes fri. Supplér med en flot brugt sofa og skab et lounge-område, som folk har lyst til at slappe i. Bestil dit næste loungebord hos os og skab et arbejdsmiljø til gavn og glæde for både medarbejdere og de besøgende, der kommer i jeres virksomhed. Du kan også bestille brugte loungestole og brugte barstole her hos KontorZonen, som vil gå godt til jeres nykøbte loungebord eller brugte højborde.

 

Spar penge på dit næste loungebord og køb brugt

Her hos KontorZonen finder du et flot udvalg af lounge- og sofaborde, og mange af dem er enten brugte eller upcycled. Fælles for alles vores produkter er det tårnhøje niveau af kvalitet og lave priser. Ved at købe brugt får du nemlig adgang til en lang række spænende designvarer, uden du behøver at sprænge budgettet. Her hos KontorZonen arbejder vi ud fra devisen om, at det ikke skal koste en formue at indrette kontor. Du kan også med fordel holde øje med vores tilbudsside, hvor du kan finde stærke tilbudspriser på i forvejen billige varer. Og hvis du bestiller for mere end 4.995,- (ekskl. moms), får du også gratis levering med i købet.

 

Kom og se loungebordene i vores fysiske butik i Glostrup

Hvis et bestemt loungebord har fanget din interesse, er du mere end velkommen til at komme og besøge os i vores fysiske butik i Glostrup – så kan du se møblet i virkeligheden og virkelig få en fornemmelse af det. Når du er her, kan du også gå på opdagelse i vores store udvalg. Det er nemlig ikke altid, at vi har nået at få lagt alle vores nye produkter i sortimentet op på hjemmesiden. Du kan derfor godt falde over en masse møbler herinde, som vil falde i din smag, men som desværre ikke er kommet på hjemmesiden med billeder endnu.

 

Adresse: Naverland 12, 2600 Glostrup

 

Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter, sidder vores gode og dygtige medarbejdere også klar ved telefonen. Kontakt os, så vi kan hjælpe og rådgive med den helt rigtige indretning til jeres nye lounge område, eller hvis I ønsker at vide mere om vores produkter og services. Ring på 7684 4080 og hør mere, eller kig forbi vores 7000 m2 store butik i Glostrup, og lad jer inspirere af vores lounge-møbler, så I kan finde den helt rigtige løsning til jeres virksomhed.

 

Her hos KontorZonen har vi nemlig stort fokus på at have glade kunder. Det er også noget, der kommer til udtryk blandt vores mange tilfredse kunder. Det skinner i hvert fald igennem på vores Trustpilot, hvor der stort set kun er positive anmeldelser. Vi håber, at du også bliver glad for vores service og giver en anmeldelse efterfølgende!

 

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartmagnifiercrosschevron-up
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram