2-10 års garanti på alle møbler
Fri fragt over 4.995,- (ekskl. moms)
Alle indlæg

Inspiration til mødelokaleindretning – Sådan indretter du mødelokalet

Det er vigtigt at have et mødelokale med en gennemtænkt indretning – det er nemlig i mødelokalet at vigtige møder afholdes og store beslutninger tages. Der er dog en række faktorer, man skal overveje, hvis man ønsker en optimal indretning af et mødelokale.

Følg med her og bliv klogere på, hvordan du kan sørge for at dit mødelokale er indrettet til at skabe rammerne for samarbejde og produktivitet for dig, dine medarbejdere og dine gæster.

Hvorfor er indretning af vores mødelokale vigtigt?

Der er ofte noget vigtigt på agendaen, når mødelokalet tages i brug. Det kan være her, I mødes med forretningspartnere, afholder jobsamtaler, eller finder løsninger på problemer. Mødelokalet skal altså indrettes til at være præsentabelt og samtidig indbyde til samarbejde.

Der er altså flere funktioner, mødelokalet skal være indrettet til at danne rammer for. Det er derfor en god idé at overveje, hvordan lokalet skal se ud og hvilken atmosfære, der skal skabes.

Hvad skal man overveje ved indretning af et mødelokale?

Fordi mødelokalet har flere funktioner, er der flere faktorer i spil. Her vil vi gennemgå nogle af de elementer, du bør overveje ved indretning af et mødelokale.

 

Møbler til mødelokalet

Møbler til mødelokalet

Hvis der kun var ét sted, man kunne indrette lækkert, skulle det være mødelokalet. Når I har gæster på besøg, er det gennem indretningen af mødelokalet at I kan signalere, hvem I er og hvad I står for som virksomhed.

Advokathuse vil ofte have dyre, lækre møbler i deres indretning for at signalere prestige og professionalisme. Små startup-virksomheder vil være mere tilbøjelige til at indrette deres mødelokaler mere afslappet og eksperimenterende. Man kan altså bruge mødelokalet til at sende et signal til gæster og jobkandidater.

Vigtigst af alt er dog brugen af lokalet i dagligdagen. Bruges mødelokalet til at planlægge projekter, afholde brainstorms og diskutere problemstillinger, er det essentielt at vælge møbler, der er ergonomiske, så man kan sidde komfortabelt og bevare fokus i længere tid.

Hvis I vil være med på moden kan I vælge møbler, der er upcyclede. De er flotte og så støtter I ovenikøbet bæredygtig produktion og bidrager til en grønnere fremtid! Se vores udvalg af konference-og mødeborde her eller gå på opdagelse i vores mange flotte stole til konferencer og møder her.

 

Belysning 

Belysning

Lys har en stor indflydelse på vores fokus. Det er lys, der siden tidernes morgen har reguleret, hvornår vi vågner og hvornår vi går i seng. For varmt lys kan øge produktionen af det søvnfremmende hormon melatonin, så man bliver træt.

Blåt lys er bedre, når man skal fokusere. Det fremkalder nemlig produktion af kortisol, der øger koncentrationen. Man skal dog være opmærksom på, at det blålige og kolde lys kan give en anspændt atmosfære i lokalet. Her kan det anbefales at vælge pærere, der kan skifte mellem varmt, neutralt og koldt lys, så man kan tilpasse belysningen til arbejdssituationen.

Det kan give en cool effekt til et mødelokales indretning, hvis der hænger en flot loftlampe over konferencebordet. Vælg en lampe, der passer ind i den øvrige indretning – eksempelvis i naturlige, diskrete farver, så den holder sig diskret i baggrunden.

Se vores udvalg af lamper og belysning her.

 

Farver og udsmykning 

Farver og udsmykning

Igen vender vi tilbage til det signal, du ønsker at sende. De fleste mødelokaler holder sig neutrale i sorte og hvide nuancer. Hvis din virksomhed sælger et farverigt produkt eller tilbyder en kreativ service, bør du overveje at give den gas med farverne og udsmykningen.

Ønsker I at give mødelokalet lidt personlighed, men ikke er til de vilde pangfarver, kan I med fordel vælge en naturlig, moderne indretning af mødelokalet. I kan udsmykke væggene med flotte akustikpaneler i et naturligt materiale og have hængeplanter ned fra loftet – kun fantasien sætter grænser!

 

Digitale værktøjer

Digitale værktøjer

Bruger I mødelokalet til præsentationer og onlinemøder, kan det være en god idé at overveje, om der skal indgå digitale værktøjer i indretningen. Det kunne eksempelvis være en projektor, som installeres i loftet og en hub til at tilslutte sine enheder.

 

Overvej grundigt, hvordan dit mødelokale skal indrettes

Der er flere spørgsmål, der opstår, når man arbejder på indretning af et mødelokale. Er det for kedeligt med grålige nuancer? Er det for meget med lyserøde vægge? Skal vi hoppe med på moden og indrette med planter, ergonomiske stole, modulære borde og neonskilte til væggene?

I sidste ende afhænger jeres indretning af, hvordan I bruger mødelokalet, hvilke funktioner, der er vigtige, og hvilket signal I ønsker at sende til udefrakommende – hvis I overhovedet ønsker at sende et signal. Overvej derfor nøje, hvordan netop jeres mødelokale skal være.

 

Indret dit mødelokale med møbler fra KontorZonen

Hos KontorZonen har vi et bredt udvalg af klimavenlige kontormøbler. Vi forhandler brugte, upcyclede og nye kontormøbler i høj kvalitet. Vi har et bredt sortiment, så du med sikkerhed kan finde nogle møbler, der passer ind i dit mødelokale.

Med 4,8 ud af 5 stjerner og en status som ‘Fremragende’ på Trustpilot er du i sikre hænder, når du vil finde klimavenlige kvalitetsmøbler til din arbejdsplads. Vi kan levere indenfor få dage, og du er også mere end velkommen til at kigge forbi vores megabutik i Glostrup for inspiration.

Vi glæder os til at hjælpe dig med indretningen af dit mødelokale med nye, brugte eller upcyclede møbler.

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartmagnifiercrosschevron-uparrow-left
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram