Om KontorZonen

KontorZonen forhandler nye, upcycled og brugte kontormøbler i høj kvalitet.

Vi er  altid meget selektive omkring hvilke møbler vi ønsker at forhandle, for altid at holde kvaliteten og prisen helt rigtig.

Elektriske hæve/sænke borde, kontorstole, opbevarings-møbler og meget mere kan leveres i større antal fra dag til dag.

Sortiment

Vores sortiment er meget bredt, og vi giver naturligvis garanti på pris og kvalitet. Levering af arbejdspladser sker stort set fra dag til dag

På vores webshop – www.KontorZonen.dk – kan du se det altid store udvalg online, og finde de møbler du eller din arbejdsplads har brug for.

På webshoppen kan du ligeledes nemt klare bestillingen, og vi er naturligvis til rådighed hvis der er spørgsmål til produkterne eller til kontorindretningen generelt.

Da vi altid har rigtig mange kontormøbler i vores 7000 kvm. Megabutik, vil der være møbler som ikke er vist på vores webshop. Derfor opfordrer vi dig altid til at kontakte os hvis du har et helt specifikt ønske om møbler, eller står overfor at skulle supplere et allerede eksisterende kontormiljø.

Megabutik på 7000 kvm.

På Naverland 12 i Glostrup, finder du vores megabutik hvor der i høj grad kan samles inspiration.

Her finder du et kæmpe udvalg af moderne kontormøbler, som med garanti giver inspiration til den kommende indretningsopgave.

Butikkens åbningstider:

Mandag:   09:00 – 17:00

Tirsdag:     09:00 – 17:00

Onsdag:    09:00 – 17:00

Torsdag:   09:00 – 17:00

Fredag:     09:00 – 15:00

Weekend: Lukket

Høj ekspertise

Alle vores medarbejdere har stor ekspertise i de enkelte producenters møbler, og kan derfor altid vejlede uvildigt omkring brands, produktlinjer m.m. Alt det kommer naturligvis dig eller din virksomhed til gode!

Kort sagt: Vi kender møblerne, og vi ved hvad der holder, så i/du som virksomhed- eller privatperson kan ramme plet første gang  – og fremover!

På gensyn

Vi glæder os til at møde dig eller din virksomhed, og ser frem til et godt og solidt samarbejde, hvor vi sammen kan gøre Danmarks kontorer billigere og ikke mindst bæredygtige –  uden at gå på kompromis med kvaliteten.

 

KontorZonen ApS

Tlf.: 7684 4080

Medarbejdere

Øyvind Loftheim
Salg
Direkte: 2069 6400
Henning Nørring
Møbelmontering og lager
Direkte: 2284 4083
Nicolai Dahl
Møbelmontering
Direkte: 2213 3157
Andrew Wiesner
Salg
Direkte: 2069 6401
Glenn Simonsen
Salg
Direkte: 2069 6402
Kristian Olesen
Fotograf
Arne Bolm
Lager & udstilling
Thomas Eskelund
Direktør
Direkte: 2284 4080
chevron-up
Din bestilling
Der er ingen produkter i kurven.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram