2-10 års garanti på alle møbler
Fri fragt over 4.995,- (ekskl. moms)
I dag, mandag, åbent fra 09:00 - 17:00
Ring på 76 84 40 80

Om KontorZonen

KontorZonen forhandler brugte, upcyclede og nye kontormøbler i høj kvalitet. Hvert år kasseres store mængder funktionsdygtige kvalitets-kontormøbler, der lægger miljøet til last.

Vi opkøber, upcycler, tester og leverer kontormøbler med min. 2 års garanti, og er altid meget selektive når det gælder de møbler vi forhandler. På den måde kan vi altid at holde kvaliteten og prisen helt rigtig. Det betyder at I som virksomhed, kan spare mange penge, og samtidigt være med til at bidrage med et positivt klimaaftryk.

Sortiment

Vores sortiment er meget bredt, og vi giver naturligvis garanti på pris og kvalitet. Elektriske hæve-sænkeborde, kontorstole, opbevaringsmøbler og meget mere, kan leveres i større antal og indenfor få dage.

På vores webshop – www.KontorZonen.dk – kan du se det altid store udvalg online, og finde de møbler du eller din arbejdsplads har brug for. På webshoppen kan du desuden nemt klare bestillingen, og vi er naturligvis til rådighed hvis der er spørgsmål til produkterne eller til kontorindretningen generelt.

Da vi i vores 7000 m2 store butik, altid har mange indkommende kontormøbler, vil der være møbler som ikke er vist på vores webshop. Derfor opfordrer vi dig til at kontakte os hvis du har et specifikt ønske til møbler, eller står overfor at skulle supplere et allerede eksisterende kontormiljø.

Megabutik på 7000 m2

På Naverland 12 i Glostrup, finder du vores megabutik hvor der i høj grad kan samles inspiration – se billeder fra butikken her. Her finder du et kæmpe udvalg af kontormøbler, der med garanti giver inspiration til den kommende indretningsopgave.

Høj ekspertise

Vores medarbejdere har stor ekspertise i de enkelte producenters møbler, og kan derfor altid vejlede uvildigt omkring brands, produktlinjer m.m. Dette kommer naturligvis dig eller din virksomhed til gode!

Kort sagt: Vi kender møblerne, og vi ved hvad der holder, så du/I som virksomhed eller privatperson kan ramme plet første gang – og fremover!

På gensyn

Vi ser frem til mødet med dig eller din virksomhed, og til et godt og solidt samarbejde, hvor vi sammen kan gøre Danmarks kontorer billigere og ikke mindst bæredygtige – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

 

Butikkens åbningstider:

Mandag:   09:00 – 17:00

Tirsdag:    09:00 – 17:00

Onsdag:    09:00 – 17:00

Torsdag:   09:00 – 17:00

Fredag:     09:00 – 15:00

Weekend: Lukket

Thomas Eskelund
Direktør
Direkte: 5230 1977
Andrew Wiesner
Salg & ordrebehandling
Direkte: 2069 6401
Nathalie Valladolid
Salg & ordrebehandling
Direkte: 2240 7218
Rikke Schulze
Salgssupport
Direkte: 2531 2600
Julie Rosenkilde
Web & SoMe
Direkte: 2284 4080
Henning Nørring
Møbelmontage & lager
Direkte: 2284 4083
Jean Endres
Møbelmontage & lager
Brian Nielsen
Møbelmontage & lager
Kristian Olesen
Fotograf

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartmagnifiercrosschevron-up
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram