2-10 års garanti på alle møbler
Fri fragt over 4.995,- (ekskl. moms)
I dag, torsdag, åbent fra 09:00 - 17:00
Ring på 76 84 40 80

Skal vi købe jeres kontormøbler?

Hos KontorZonen har vi mange års erfaring med opkøb af kontormøbler. Vi opkøber pæne og funktionelle kvalitets-kontormøbler i hele Danmark - både fra mindre virksomheder, men også større selskaber med op til 1.500 arbejdspladser. Det sker oftest i forbindelse med udskiftning af kontorinventar, flytninger, firmasammenlægninger og i enkelte tilfælde ved konkurser.

Vi samarbejder med flere professionelle flyttefirmaer med speciale indenfor kontorflytninger. Dermed passer vi bedst på møblerne under flytningen, men også på jeres lokaler, når møblerne skal flyttes ud.

Få et hurtigt tilbud

Har I allerede nu overblik over hvilke møbler I ønsker at sælge, så send os gerne en mail på kontor@kontorzonen.dk eller udfyld kontaktformularen.

For hurtigere afklaring omkring et eventuelt salg, send os følgende:

  • Billeder af møbler (Er møblet af samme type, behøver vi ikke foto af hver enkelt).
  • Oplysning om antal.
  • Hvor møblerne befinder sig.

Efter modtagelse af oplysninger, vil én vores indkøbere hurtigst muligt tage kontakt til jer - eksempelvis for nærmere aftale vedr. besigtigelse af møblerne på jeres lokation.

Få et hurtigt tilbud

Opkøb (Test 2)
usercartmagnifiercrosschevron-up
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram