2-10 års garanti på alle møbler
Fri fragt over 4.995,- (ekskl. moms)

Pendler & Loftlamper

Nedenfor fremgår vores udvalg af loftlamper. Hvis en af loftlamperne falder i ens interesse, er man også velkommen til at komme ind forbi vores fysiske butik i København, hvor man vil kunne se lamperne i ‘real life’. Udover vores loftlamper har man også mulighed for at se vores andre former for belysning såsom bordlamper og Up-light samt alle vores andre møbler.

Filtrering
Filtrering
Pris
Stand
Brand
Lyskilde

Brugte og nye loftlamper

Kontorzonen har et stort udvalg af loftlamper i forskellige former, materialer, farver og design – både brugte og nye. Loftlamper er både funktionelle i og med, at de oplyser et rum, samtidig er de også en del af indretningen, da lampernes design kan være med til at forme udtrykket på eksempelvis kontoret. Hos kontorzonen har vi et bredt udvalg, som dækker de flestes behov. Alt efter hvor stort rummet er, skal man også overveje, om man ønsker at have flere af samme slags loftlampe hængende, eller om der blot skal være én.

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartmagnifiercrosschevron-up
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram