2-10 års garanti på alle møbler
Fri fragt over 4.995,- (ekskl. moms)

Arper

Den store italiensk møbelproducent Arper, gjorde sit indtog på markedet i slutningen af 1980’erne. I designprocessen har de fokus på kombinationen mellem enestående design, materiale, funktionalitet og bæredygtighed. Designet har i sine enkle og fine former en helt unik elegance.

Filtrering
Filtrering
Kategorier

Med Arper som et af de mest toneangivende designfirmaer i møbelbranchen, er du sikker på et elegant og funtionelt kontor

Arpers populære konferencestole er et perfekt valg til kantine-, konference-, og loungeområder på arbejdspladsen. De har kompetencerne til at skabe fremtidens design, og deres fokus er konstant, at udvikle den moderne teknologi til de menneskelige behov.

Designet er altid udviklet ud fra simple og stramme principper og ifølge Arper, bliver de bedste møbler skabt ved at holde en stor tæthed i designet, samtidigt med at de fremstår naturlige og indbydende at interagere med.

Du vil hurtigt fornemme det stilrene design bag produkterne bestående af tekniske funktioner og brugbarhed. Møblerne vil klæde og løfte de fleste kontormiljøer – lige fra mødelokaler til receptionen.

 

Lækre stole

Arper har i deres lange levetid, produceret flere klassiske stole. Det karakteristiske og slanke design, gør dem ideelle til brug både virksomheder samt i private hjem. Stolene har høj fleksibilitet, god komfort og særligt læderstolene, er italienernes speciale.

 

Flotte borde

Den italienske møbelproducent har mere end 35 forskellige bordmodeller og er kendetegnede for deres meget minimalistiske og indbydende udtryk. Bordene er super funktionelle og findes i alle former, materialer og størrelser. Alt efter hvad der passer bedst til dit kontor, om det skal være et mindre rundt bord til uformelle møder eller det store konferencebord med plads til adskillige deltagere, så er der en stilren model der nok skal løfte kontoret til nye højder.

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartmagnifiercrosschevron-up
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram