2-10 års garanti på alle møbler
Fri fragt over 4.995,- (ekskl. moms)

Arper

Arper er en stor italiensk møbelproducent, som gjorde sit indtog på markedet i slutningen af 1980’erne. De har fokus på det enestående og lækre italienske design, som ifølge Arper er en blanding mellem teknik, materiale, funktionalitet og bæredygtighed. Designet har i sine enkle og fine former en helt unik elegance. Med kontormøbler fra den italienske møbelvirksomhed er du altså garanteret kontormøbler af høj kvalitet, som med sit tidløse italienske design med sikkerhed vil skabe et stilrent og moderne udtryk på kontoret.

Hos KontorZonen kan du finde et bredt udvalg af både nye og brugte kontormøbler til billige priser. Det betyder, at du kan indrette dit kontor med møbler af kvalitet fra højeste skuffe og til priser alle kan være med på. Skulle du ikke finde hvad du søger på vores hjemmeside, eller har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte KontorZonen på telefon 76 84 40 80.

Filtrering
Filtrering
Kategorier

Med Arper som et af de mest toneangivende designfirmaer i møbelbranchen, er du sikker på, at dit kontor bliver udsmykket på den mest elegante vis

Møblerne og de populære konferencestole er også et perfekt valg til kantine-, konference-, og loungeområder på arbejdspladsen. Møbelproducenten har troen og kompetencerne til at skabe fremtidens design og deres fokus er konstant at udvikle den moderne teknologi til de menneskelige behov.

Du vil hurtigt fornemme det stilrene design bag produkterne bestående af geniale tekniske funktioner og brugbarhed. Møblerne vil klæde og løfte de fleste kontormiljøer fra mødelokaler til receptionen.

Designet er altid udviklet ud fra simple og stramme principper og Arper mener at de bedste møbler bliver skabt ved at holde en stor tæthed i designet, samtidigt med at de fremstår naturlige og indbydende at interagere med.

Lækre stole

Arper har i deres lange levetid, produceret flere klassiske stole. Det karakteristiske og slanke design gør at mange af modellerne vil kunne bruges i både virksomheder samt i private hjem. Stolene har høj fleksibilitet og god komfort. Italienerne har ekspertise i at producere læderstole af højeste kvalitet og det er da også stolene som de har haft størst succes med.

Flotte borde

Den italienske møbelproducent har mere end 35 forskellige bordmodeller og er kendetegnede for deres meget minimalistiske og indbydende udtryk. Bordene er super funktionelle og findes i alle former, materialer og størrelser. Alt efter hvad der passer bedst til dit kontor, om det skal være et mindre rundt bord til uformelle møder eller det store konferencebord med plads til adskillige deltagere, så er der en stilren model der nok skal løfte kontoret til nye højder.

Find dine billige kontormøbler hos KontorZonen

Hos kontorZonen kan du finde både billige og brugte kontormøbler til billige priser. Vores produkter køber vi rundt omkring i Danmark. Det er ofte fra konkurssalg, auktioner, restlagre eller når firmaer lukker/indskrænker eller flytter til nyt domicil. Du kan gennem KontorZonen finde både borde og stole fra det skarpe designsortiment. Husk dog at der bør tages højde for, at vores sortiment kan variere, eftersom vi jævnligt både sælger og opkøber nye produkter.

En stor del af produkterne i vores sortiment er brugte, men du vil altid få leveret vores varer i høj kvalitet eftersom vi gerne renoverer eller udskifter dele alt efter møblernes stand. Vi har et stort fokus på kvalitet, da dette er en essentiel faktor for arbejdsmiljøet. Hvis du ønsker at købe billige kontormøbler uden at gå på kompromis med mærke og kvalitet, så er vores brugte Arper kontormøbler en ideel løsning for dig og din virksomhed eller hjemmekontor.

Kom forbi vores store fysiske butik

Hvis du er interesseret i at se mere til KontorZonens produkter, er det altid muligt at besøge os i vores store butik i Albertslund, både erhvervskunder som private kan modtage professionel rådgivning om vores produkter samt hvilke muligheder du har for at skabe et godt og stilrent arbejdsmiljø.

I vores megabutik på 4000m2 kan du finde vores sortiment med masser af skriveborde, kontorstole, arkivskabe og alt, hvad du skal bruge til kontoret. Sortimentet er bredt og vi får hele tiden nye varer ind.

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartcrosschevron-up
Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram