2-10 års garanti på alle møbler
Fri fragt over 4.995,- (ekskl. moms)
I dag, mandag, åbent fra 09:00 - 17:00
Ring på 76 84 40 80

Bondo

Bondo er en af de førende kontormøbelproducenter i Danmark. Møbelfabrikanten har et meget stærkt varemærke i Danmark og et bredt udvalg af egne produkter af høj kvalitet. Producenten har flere forskellige ISO certificeringer, hvilket garanterer høj kvalitet på alle produkter. Hos Kontorzonen kan man købe nye og brugte kontormøbler fra Bondo til fordelagtige priser. Kontorzonens billige kontormøbler gør det muligt at indrette kontoret med enestående kontormøbler, på trods af et begrænset budget.

Her hos KontorZonen har vi et stort udvalg af brugte kontormøbler, som du kan se, hvis du kigger længere ned at siden. Hvis du kigger endnu længere ned, så finder du historien bag hvorfor det hedder jalousiskabe, som involverer en hertug og en af verdens største kunstnere. Det bliver ikke brugt til det samme nu til dags. Til gengæld er kontormøblerne fra Bondo både praktiske men også flotte på udseendet.

Filtrering
Filtrering
Kategorier
Sorter efter:

Jalousiskab og historien bag

Vi har et bredt udvalg af Bondo-producerede møbler. Du kan blandt andet tjekke vores jalousiskabe ud, som har en smart åbn-og-luk-funktion. Hvis du undrer dig over navnet ‘jalousiskab’, så er du ikke den eneste. Selve skabet blev opfundet af ingen ringere end Leonardo Da Vinci. På dette tidspunkt arbejdede Da Vinci for en hertug, som var hårdt ramt af jalousi. Han fik designet skabet således, hvis konen havde en elsker på besøg og elskeren gemte sig i skabet, så kunne de ikke åbne det indefra.

I vores udvalg af jalousiskabe får du svært ved at gemme en elsker, da skabene ikke er særligt store, ikke desto mindre er de meget praktiske. I og med at jalousiskabet kan skærmes af, så samler indholdet ikke støv eller lignende. Du kan også få et jalousiskab på hjul fra Bondo. Det kan bruges som et flot natbord ved siden af din seng, hvor du kan lægge din personlige ting, inden du skal sove. Der er også udtræksskuffer til dine vigtigste dokumenter. Du kan finde jalousiskabene i mange forskellige farver hos os.

Andre gode og billige produkter

Du kan også kigge på vores andre billige produkter. Vi har blandt andet et stort udvalg af brugte kontormøbler. Selvom du er privat- eller erhvervskunde, så kan vi sagtens finde frem til en løsning indtil alle parter er tilfredse.

Hvis du er blevet udmattet af at læse om jalousiskabet, så er det anbefalelsesværdigt med en stabil stol, som du kan sidde komfortabelt på. Dem har vi mange af her hos KontorZonen. Hvis du kan lide konference- og business-looket, så skal du vælge vores sorte Bondo konferencestol som fås i forskellige materialer og farver. Generelt set, hvis du er tvivl om hvilke stole og møbler du skal vælge, så skal du have øjnene rette mod mærket Bondo. Det er dansk kvalitet til den budgetvenlige side, så spar penge til de kedelige dage og køb hos KontorZonen.

Det gør underværker med gode kontormøbler, ikke mindst på arbejdspladsen. Med de rigtige kontormøbler og indretning kan du skabe et godt arbejdsmiljø for dig og dine kolleger. Det kan være med til at sikre en høj arbejdsmoral. Den danske møbelproducent har et gennemført flot og klassisk look. Stilen er minimalistisk på en god måde, da der er ikke er meget “spildplads”, for at opnå mest funktionalitet i møblerne. Dette kan blandt andet ses hos det flotte Bondo skab i mørkegråt valnød, som i øvrigt også har tryklåger.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7684 4080. Du kan ligeledes skrive til os ved at trykke på ‘Kontakt os’ nederst på siden. Du er også altid velkommen til at komme forbi vores fysiske butik i København, hvor du vil have muligheden for at se og afprøve vores kontormøbler.

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartcrosschevron-up
Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram