2-10 års garanti på alle møbler
Fri fragt over 4.995,- (ekskl. moms)
I dag, mandag, åbent fra 09:00 - 17:00
Ring på 76 84 40 80

Conset

Den danske producent af kontormøbler Conset, er især specialiseret i hæve sænkeborde. Her du altid sikret kontormøbler, hvor kvalitet og design går op i en højere enhed. KontorZonen udbyder flere forskellige kontormøbler fra producenten billigt. Vi går højt op i at holde prisen på kvalitetsmøbler nede, og vi køber derfor vores møbler som enten konkurssalg, gennem auktioner eller som restpartier. Derfor har man som kunde hos KontorZonen mulighed for at købe kontormøbler af høj kvalitet, selvom budgettet muligvis er lidt stramt. Ved at købe kontormøblerne brugt, kan man få dem billigt.

Skulle man sidde med nogle spørgsmål, så er man altid velkommen til at kontakte os på telefon: 76 84 40 80. Man er lige så velkommen til at skrive til os. Dette kan man nemt gøre ved blot at trykke på “Kontakt os” nederst på siden her. Man er også altid velkommen til at besøge os i vores fysiske butik i Albertslund, hvor man har mulighed for at se vores udvalg af Conset kontormøbler og mange andre produkter.

Filtrering
Filtrering
Kategorier
Sorter efter:

Conset – funktionalitet i højsædet

Conset er især blevet kendt for deres hæve sænkeborde – og med god grund. De har valgt at prioritere funktionalitet meget højt. Med et Conset hæve sænkebord får man altså et produkt, der ikke svigter, når det kommer til kvalitet og funktion. Bordpladerne laves i mange forskellige typer materiale – alt fra bøg til linoleum, og der findes derfor et hæve sænkebord til enhver smag.

Et hæve sænkebord fra den danske møbelproducent er også et ergonomisk bord. Mange mennesker oplever problemer med ryggen i kraft af stillesiddende arbejde. Ryggen kan hverken tåle, at man står op eller sidder ned hele dagen. Med hæve sænkeborde kan man justere bordets højde i løbet af dagen, så man både får siddet og stået i løbet af en arbejdsdag. På den måde kan man mindske risikoen for at få ondt i ryggen. Se vores infografik om rygsmerter her.

Et hæve sænkebord kan på grund af sin smarte funktion også hæves og sænkes, så bordets højde bliver tilpasset den enkelte medarbejder. Det er nemlig vigtigt, at man sidder, så albuevinklen er 90 grader, når armene hviler på bordet. Mennesker er forskellige og har forskellige højder. Et bord der ikke kan justeres, vil derfor ikke passe optimalt til alle mennesker. Dette kan man undgå med et hæve sænkebord.

Et bedre kontormiljø med Conset design

Designet kan i høj grad bidrage til et bedre kontormiljø. Det er vigtigt, at medarbejderne i en virksomhed trives for at kunne yde deres bedste. Med et hæve sænkebord kan man skabe et sundere arbejdsmiljø, der er med til at mindske risikoen for, at medarbejderen får ondt i ryggen eller mister koncentrationen. Det kan nemlig være svært at koncentrere sig og fokusere på sine arbejdsopgaver, hvis man sidder stille i mange timer.

Vil man skabe de optimale ergonomiske forhold for sin medarbejder, kan man kombinere hæve sænkebordet med en ergonomisk kontorstol. På den måde sikrer man sig, at medarbejderen både får stået op og siddet ned i løbet af dagen, og når medarbejderen sidder ned, sidder han eller hun godt. Et hæve sænkebord kombineret med en ergonomisk kontorstol er altså en løsning, der er med til at gøre arbejdsmiljøet mere hensigtsmæssigt.

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartcrosschevron-up
Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram