2-10 års garanti på alle møbler
Fri fragt over 4.995,- (ekskl. moms)

Conset

Den danske producent Conset, er især blevet kendt for deres hæve sænkeborde – og det er med god grund. De har valgt at prioritere funktionalitet meget højt, og er især specialiseret i hæve sænkeborde. Her er du altid sikret et kontormøbel, hvor kvalitet og design går op i en højere enhed.

Filtrering
Filtrering
Kategorier

Conset – funktionalitet i højsædet

Med et Conset hæve sænkebord får man et produkt, der ikke svigter, når det kommer til kvalitet og funktion. Bordpladerne laves i mange forskellige typer materiale – alt fra bøg til linoleum, og der findes derfor et hæve sænkebord til enhver smag.

Et hæve sænkebord fra den danske møbelproducent er også et ergonomisk bord. Mange mennesker oplever problemer med ryggen i kraft af stillesiddende arbejde. Ryggen kan hverken tåle, at man står op eller sidder ned hele dagen. Med hæve sænkeborde kan man justere bordets højde i løbet af dagen, så man både får siddet og stået i løbet af en arbejdsdag. På den måde kan man mindske risikoen for at få ondt i ryggen. Se vores infografik om rygsmerter her.

Et hæve sænkebord kan på grund af sin smarte funktion også hæves og sænkes, så bordets højde bliver tilpasset den enkelte medarbejder. Det er nemlig vigtigt, at man sidder, så albuevinklen er 90 grader, når armene hviler på bordet. Mennesker er forskellige og har forskellige højder. Et bord der ikke kan justeres, vil derfor ikke passe optimalt til alle mennesker. Dette kan man undgå med et hæve sænkebord.

Et bedre kontormiljø med Conset design

Designet kan i høj grad bidrage til et bedre kontormiljø. Det er vigtigt, at medarbejderne i en virksomhed trives for at kunne yde deres bedste. Med et hæve sænkebord kan man skabe et sundere arbejdsmiljø, der er med til at mindske risikoen for, at medarbejderen får ondt i ryggen eller mister koncentrationen. Det kan nemlig være svært at koncentrere sig og fokusere på sine arbejdsopgaver, hvis man sidder stille i mange timer.

Vil man skabe de optimale ergonomiske forhold for sin medarbejder, kan man kombinere hæve sænkebordet med en ergonomisk kontorstol. På den måde sikrer man sig, at medarbejderen både får stået op og siddet ned i løbet af dagen, og når medarbejderen sidder ned, sidder han eller hun godt. Et hæve sænkebord kombineret med en ergonomisk kontorstol er altså en løsning, der er med til at gøre arbejdsmiljøet mere hensigtsmæssigt.

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartmagnifiercrosschevron-up
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram