2-10 års garanti på alle møbler
Fri levering over 4.999,-
I dag, onsdag, åbent fra 09:00 - 17:00
Ring på 76 84 40 80

Dencon

Dencon er en solid og gennemført dansk møbelproducent, der med mere end 50 års erfaring siden etableringen i 1964, kan levere nogle af markedets bedste kontormøbler. Dencon producerer arkitekttegnede kvalitetsmøbler udformet af professionelle designere. Møblerne er godkendte og miljøcertificerede, hvilket hører til de vigtigste grundregler når man producerer kontormøbler af høj kvalitet. På en arbejdsplads bliver møblerne automatisk udsat for mere slitage, eftersom de bliver brugt i mange timer og ofte af flere personer. Derfor skal kvaliteten være i top og Dencons fremstilling af ergonomiske og funktionelle kontormøbler er med til at forbedre arbejdsmiljøet samt gøre arbejdspositionen langt mere behagelig for den enkelte medarbejder.

Hos KontorZonen sælger vi både nye og brugte kontormøbler til billige priser. Det betyder, at du kan indrette kontoret med møbler af højeste kvalitet til priser alle kan være med på. Finder du ikke det du søger på vores hjemmeside eller har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte KontorZonen på telefon 76 84 40 80.

Filtrering
Filtrering
Kategorier

Med et produktprogram bestående udelukkende af kontormøbler, kan Dencon levere fleksible og kundetilpassede produkter i små og store mængder

Med specialiseringen indenfor kontormøbler, finder man kun produkter af høje kvalitetsgodkendte standarder.

Borde

Møbelproducenten tilbyder skriveborde i gennemførte og solide materialer, og med det brede sortiment og elegante design, er du sikker på, at møbelproducentens kontorborde vil tilfredsstille dit arbejdsmiljømæssige behov mange år frem i tiden.

Hæve/sænkebordene er både funktionelle og stilfulde og tilbyder mange kombinationsmuligheder så komfort og fleksibilitet spiller stærkt sammen. Alle borde er testet til professionelt brug og overholder samtlige danske og europæiske standarder.

Stole

Der er fokus på solidt design, ergonomi og komfort i produktionen af deres kontorstole.

Alle stole efterlever de gældende ergonomiske standarder og kan indstilles og tilpasses til de fleste kropstyper, hvorved en optimal arbejdsstilling kan opnås.

Standarden for alle Dencon stolemodeller er modernitet, høj siddekomfort og et levende udtryk.

Reoler og skabe

Opbevaringsmøbler tilbyder de bedste løsninger for fleksibilitet og funktionalitet. Med den modulære opbygning og brede sortiment, har man igen uanede kombinationsmuligheder og lettere ved at skabe den komplette arbejdsplads.

Kombinationen af Dencons produkter giver en stor alsidighed og skaber en dynamisk og levende arbejdsstation, som giver mere velvære og motivation i hverdagen. Fokus på solid kvalitet og stilrent design gør opbevaringsmøblerne til et naturligt valg for alle kvalitetsbevidste brugere.

Find billige Dencon kontormøbler hos KontorZonen

Hos KontorZonen sælger vi både nye og brugte kontormøbler til billige priser. Vi køber vores produkter rundt omkring i Danmark fra konkurssalg, diverse auktioner, restlagre eller når firmaer lukker/indskrænker eller flytter domicil. Du kan både finde skriveborde, reoler samt hæve/sænkeborde. Der bør dog tages højde for, at vores sortiment af kontormøbler jævnligt kan variere, eftersom vi opkøber billige og brugte møbler fra diverse steder.

En stor del af de produkter vi tilbyder er brugte, men du finder dem altid i god kvalitet, da vi gerne renoverer og udskifter dele alt efter møblernes stand. Vi har stor fokus på kvalitet, da det er en vigtig faktor for arbejdsmiljøet. Ønsker du at købe billige kontormøbler uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten, er vores brugte Dencon møbler derfor en ideel løsning til din virksomhed eller hjemmekontor. Du kan herved købe brugte og billige kontormøbler og spare massevis af penge.

Besøg os i vores fysiske butik

Har du lyst til at se nærmere på vores produkter eller søger du rådgivning, er det muligt at besøge vores store fysiske butik i Albertslund, hvor både private og erhvervskunder kan få professionel rådgivning omkring vores sortiment samt hvilke muligheder du har for at skabe den perfekte kontorindretning.

Sortimentet er præsenteret i vores megabutik på 4000m2 og du kan finde masser af skriveborde, kontorstole, arkivskabe og alt du skal bruge til kontoret. Det kan være en god idé at afprøve produkterne inden man køber, det er jo trods alt møbler som skal være en del af din hverdag i mange år. Derudover er der fra person til person stor forskel på, hvorvidt man sidder godt eller dårligt i en kontorstol. Dog burde de fleste mennesker kunde finde komfort i en Dencon stol, da den er lavet til at følge og støtte kroppens bevægelser.

Kom først til de brugte møbler og de gode tilbud!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en masse fordele i form af inspiration, events, særlige tilbud, først i køen til de brugte møbler.

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartchevron-up
Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram