2-10 års garanti på alle møbler
Fri fragt over 4.995,- (ekskl. moms)

Duba B8

B8 (tidligere Duba B8) blev grundlagt i 1914 og har siden 1960’erne specialiseret sig i produktion af innovative kontormøbler af høj kvalitet. Vi tilbyder et bredt udvalg af billige Duba B8 kontormøbler af høj kvalitet. Kontormøbler fra Duba B8 har certifikatet FSC ®, som er et certifikat der er garant for træets oprindelse. Dette betyder således, at træets oprindelse skal kunne spores, hvormed man kan være sikker på, at det træ, som er benyttet til at producere Duba B8’s kontormøbler, stammer fra en ansvarlig kilde.

Kontormøbler fra Duba B8 er stærkt repræsenteret hos KontorZonen, hvor vi både sælger nye såvel som brugte Duba B8 møbler. Hos os finder du alt lige fra reoler til arbejdsborde og kontorstole i Duba B8’s lækre design. Vores udvalgt af dette stærke brand kan som regel købes billigere hos KontorZonen end hos øvrige leverandører. Ofte køber vi nemlig vores møbler hjem som enten restpartier, konkurssalg eller vi finder dem på auktioner. Vi lægger et hårdt stykke arbejde i, at finde kvalitetsbevidste og vedligeholdte kontormøbler, som du efterfølgende kan købe hos os til en formidabel pris.

Vi er yderst selektive med møblerne, hvorfor du altid kan være sikker på, at de Duba B8 møbler, som du finder hos os, altid er af høj kvalitet. Kontormøblerne kan derfor holde til det daglige slid, som sådan et møblement naturligvis udsættes for. Skulle du have fundet noget interessant her på siden, så er du også velkommen til at komme til vores fysiske butik i København, hvor du kan se de flotte Duba B8 møbler i virkeligheden.

Filtrering
Filtrering
Kategorier
Sorter efter:

Duba B8

Duba B8 er en af Danmarks førende møbelvirksomheder med speciale i kontormøbler. Duba B8 har eksisteret siden 1922. Virksomheden blev grundlagt i København, og i en læn­gere årrække producerede de dele til cyk­ler. I 1960 ind­ledte Duba B8 pro­duk­tio­nen af kontormøbler, hvilket de har haft stor success med siden. Duba B8 har en mission om at være den førende og foretrukne leverandør af innovative, fleksible og bæredygtige kontormøbler til både offentlige og private virksomheder. Hos Kontorzonen har du muligheden for at anskaffe dig disse fantastiske Duba B8 kontormøbler til fordelagtige priser.

Duba B8 kontormøbler

Kontorzonen tilbyder et bredt udvalg af Duba B8 kontormøbler. Disse kontormøbler er af høj kvalitet og sælges billigt. Hos Kontorzonen sælger vi både brugte og nye kontormøbler. Duba B8 producerer blandt andet mindre reoler med låger og skuffer. Yderligere kan man også få mødeborde med tilhørende stole samt forskellige former for skriveborde, eksempelvis hæve/sænke-borde. Duba B8 kontormøbler er lavet af kvalitetsmaterialer. Alle de træsorter, som de benytter, er certificeret af en neutral tredjepart. Kontorzonen sælger Duba B8 kontormøbler brugt, hvorfor vi kan sælge dem billigt og til konkurrencedygtige priser. Hos Kontorzonen har vi et bredt udvalg, hvorfor det er nemt at finde de møbler, som passer ind i netop dit kontor.

Duba B8 certificeringer

Der fin­des to, glo­bale cer­ti­fi­ce­rings­sy­ste­mer, som sik­rer, at sko­v­brug dri­ves på en lang­sig­tet og bære­dyg­tig måde. Disse er PEFC ™ (Pro­gramme for Endor­se­ment of Forest Cer­ti­fi­ca­tio ™) og FSC ® (Forest Stewards­hip Coun­sil ®). Duba B8 har begge certificeringer, hvormed man kan være sikker på, at det træ, der bruges til at fremstille Duba B8 kontormøbler, stammer fra en ordentlig og ansvarlig leverandør. Udover disse to certificeringer har Duba B8 også adskillige andre certificeringer såsom forskellige ISO certifikater, Dansk Møbelkontrol certifikat, samt mange andre. Disse certifikater er med til at understøtte Duba B8 kontormøblers høje kvalitet.

Køb Duba B8 kontormøbler billigt

Hos KontorZonen har vi den strategi, at vi opkøber store restpartier og konkurssalg af eksempelvis Duba B8 møbler. Det gør os nemlig i stand til, at kunne videresælge de udsøgte møbler til en formidabel pris. Til trods for at møblerne er brugte, er det ikke til at se. Duba B8 møbler er lavet af materialer af høj kvalitet, hvorfor vores sortiment fremstår som næsten nyt. Hos KontorZonen er du altså sikret meget værdi for pengene.

Skulle nogle af vores velholdte flotte Duba B8 kontormøbler have fanget din interesse, så er du hjertens velkommen, til at besøge os i vores fysiske butik i København. Her kan du se nogle af de Duba B8 møbler som vi sælger. Vi er lige så altid parat til at at give dig en hjælpende hånd, hvis du skulle have nogle spørgsmål til vores Duba B8 kontormøbler eller andet.

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartcrosschevron-up
Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram