2-10 års garanti på alle møbler
Fri fragt over 4.995,- (ekskl. moms)

Duba B8

Duba B8 har siden 1960’erne specialiseret sig i produktion af innovative kontormøbler af høj kvalitet. Kontormøbler fra Duba B8 er FSC®-certificret – en garant for træets oprindelse, samt en sikkerhed for at det træ der benyttet i produktionen, stammer fra en ansvarlig kilde.

Filtrering
Filtrering
Kategorier

Duba B8 og certificeringer

Der fin­des to glo­bale cer­ti­fi­ce­rings­sy­ste­mer, som sik­rer, at sko­v­brug dri­ves på en lang­sig­tet og bære­dyg­tig måde. Disse er PEFC ™ (Pro­gramme for Endor­se­ment of Forest Cer­ti­fi­ca­tio ™) og FSC® (Forest Stewards­hip Coun­sil ®). Duba B8 har begge certificeringer, hvormed man kan være sikker på, at det træ, der bruges til at fremstille Duba B8 kontormøbler, stammer fra en ordentlig og ansvarlig leverandør. Udover disse to certificeringer har Duba B8 også adskillige andre certificeringer såsom forskellige ISO-certifikater, Dansk Møbelkontrol-certifikat. Disse certifikater er med til at understøtte Duba B8 kontormøblers høje kvalitet.

Kvalitet for pengene hos KontorZonen

Kontormøbler fra Duba B8 er stærkt repræsenteret hos KontorZonen, hvor du finder alt lige fra reoler til brugte hæve/sænke-borde og kontorstole i Duba B8’s lækre design. Vi køber vores møbler som restpartier, konkurssalg eller finder dem på auktioner, og er særligt selektive i udvælgelsen, når det gælder om at finde vedligeholdte kontormøbler i god kvalitet. Kontormøblerne skal kunne holde til det daglige slid, som sådan et møblement naturligvis udsættes for. Derfor er du er sikret holdbarhed til en billig og konkurrencedygtig pris.

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartmagnifiercrosschevron-up
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram