2-10 års garanti på alle møbler
Fri fragt over 4.995,- (ekskl. moms)

EFG

EFG har rødder i Sverige og selskabets første officielle møbelsalg daterer sig helt tilbage til 1885 i byen Tranås. Producenten er i dag en af de førende virksomheder indenfor indretning af både kontorer og offentlige rum. Kontormøblerne fra EFG er produceret ud fra en filosofi om, at den rigtige og gennemtænkte indretning kan forbedre den overordnede komfort, produktivitet, styrke virksomhedens image og samtidigt skabe et attraktivt miljø for medarbejderne.

Hos KontorZonen kan du købe billigere kontormøbler fra EFG. Det betyder, at du kan indrette kontoret med aktivitetsbaserede indretningsløsninger, som løfter arbejdspladsens funktionsniveau og bidrager til medarbejdernes tilfredshed, hvilket er afgørende for at realisere virksomhedens mål. I dag skal skriveborde og især kontorstole opfylde flere krav for at mindske arbejdsskader og løfte medarbejdertilfredsheden. Hvilket arbejde du har er selvfølgelig afgørende for, hvilken type kontorstol eller skrivebord du skal vælge. Hos KontorZonen sælger vi både brugte og nye møbler, som alle er til billige priser. Vores sortiment af diverse kontormøbler kan være varierende. Finder du ikke, hvad du leder efter her på siden, er du altid velkommen til at kontakte KontorZonen på 76 84 40 80.

Filtrering
Filtrering
Kategorier

Producentens kontormøbler

Med kontormøbler fra EFG får du kort og godt optimeret din arbejdsplads via indretningen. Møblerne passer til både små og helt store virksomheder, som ønsker at udnytte kontorlandskabet optimalt og mindske udgifterne med en ny aktivitetsbaseret indretning.

EFG kontorstolene

EFG mener, at arbejdet er blevet mere en funktion, end et sted. Moderne kontorstole skal i dag opfylde mange forskellige krav, da mange arbejder på forskellige måder. Nogle medarbejdere bruger en hel dag siddende, mens andre nærmest aldrig sidder ned. Møbelproducenten designer deres stole efter netop disse to modsætninger. Derfor vil du også finde en stol der passer til dit og den enkelte medarbejders behov.

Møde og konference stole

Der produceres stole i ergonomiskt og smukt design, som passer ind i de fleste kontormiljøer. Siddeløsninger tilbydes til korte og lange møder, kantinen eller til gæsterne i receptionen.

Bordene

Det er enormt vigtigt på et moderne kontor, at arbejdspladserne skal kunne tilpasses til forskellige brugere og medarbejdere. Derfor skal man bruge borde, som kan justeres og ændre i arbejdsstillingen, så man opnår højst muligt trivsel. Alle arbejdsborde kan derfor nemt justeres i højden, så de passer til alle medarbejdere. Derfor er borde fra EFG den optimale løsning for at skabe et sundt arbejdsmiljø

Reolerne

I takt med at kontorer bliver moderniseret, stiller det også større krav til opbevaringsløsninger. Nye behov opstår når man justerer i indretningen, om det er skabe til privat opbevaring eller arbejdsrelateret opbevaring har producenten færdiglavede løsninger til at opfylde disse behov. Løsningerne er modulopbyggede og kan derfor tilpasses alle områder og aktiviteter på arbejdspladsen.

Hos KontorZonen har vi et stort udvalg af EFG produkter

Det kan være en dyr fornøjelse at købe kontormøbler, men der er store besparelser at hente. Hos KontorZonen sælger vi brugte og billige kontormøbler af høj kvalitet. Du behøver derfor ikke at gå på kompromis med kvaliteten, blot fordi du ønsker at købe billigere kontormøbler. Desuden sælger vi nye kontormøbler til langt billigere priser, end hvad du finder andre steder.

Om du køber nye eller brugte varer gennem KontorZonen, kan du være sikker på at kvaliteten er i top. Vi renoverer brugte produkter eller udskifter dele alt efter møblernes stand. Vi har stort fokus på kvalitet, da dette er en essentiel faktor for arbejdsmiljøet.

Vi opkøber kontormøblerne fra b.la. restlagre, konkurssalg, domicilflytning samt auktioner mm. derfor er flere af vores produkter brugte. Vi har et stort udvalg af kontormøbler, og der er gode chancer for, at du finder netop det, der passer til dig og dit kontor. Vores sortiment af EFG kontormøbler kan være varierede, og derfor er det ikke altid, at alle møblerne er præsenteret her på siden. Du kan derfor altid kontakte os eller besøge vores fysiske 4000m2 megabutik i Albertslund, lidt udenfor København.

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartcrosschevron-up
Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram