2-10 års garanti på alle møbler
Fri levering over 4.999,-
I dag, fredag, åbent fra 09:00 - 15:00
Ring på 76 84 40 80

Floortex

Floortex fremstiller stoleunderlag , måtteløsninger samt ergonomiske måtter. De tilbyder det bedste udvalg indenfor denne kategori. Alle underlag er miljøvenlige og fremstilles derfor af de bedste råvare. Hos KontorZonen sælger vi bl.a. stoleunderlag samt ergonomiske underlag til fordelagtige priser. Underlagene kan benyttes til alle typer af arbejdspladser, hvor virksomheden er bevidst om arbejdsmiljøet.

Floortex er en dansk designvirksomhed som har specialiseret sig inden for fremstilling af måtter og underlag. Produkterne er skridsikre og øger din kontorstols bevægelighed, samtidig med at beskytte gulvet mod slid. Underlagene har små pigge på undersiden idet de er designet til at ligge sikkert fast på gulvet.

Produkterne fra Floortex er fremstillet med tanke på miljøet. For eksempel er stoleunderlagene blandt andet lavet af genanvendte plastikflasker. Hos KontorZonen tilbyder vi et udvalg af praktiske måtter og underlag fra producenten.

Filtrering
Filtrering
Kategorier

Hos KontorZonen sælger vi både brugte og nye produkter. Flere af de Floortex produkter vi sælger, sælges dog som helt nye. Dette vil være angivet under den enkelte vare. Vores sortiment varierer, da vi oftest køber underlagene fra konkurssalg eller restlagre. Vi lægger nemlig vægt på genanvendelse, og muligheden for at gøre et godt kup. Der er derfor ingen grund til ikke at vælge KontorZonen, når du skal købe inventar til dit kontor.

Hvis ikke du finder netop det produkt fra Floortex, som du søger, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 76 84 40 80, eller du kan besøge os i vores fysiske butik i Albertslund uden for København.

Kom først til de brugte møbler og de gode tilbud!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en masse fordele i form af inspiration, events, særlige tilbud, først i køen til de brugte møbler.

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartchevron-up
Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram