2-10 års garanti på alle møbler
Fri fragt over 4.995,- (ekskl. moms)
I dag, onsdag, åbent fra 09:00 - 17:00
Ring på 76 84 40 80

Four Design

Four Design er et moderne møbelfirma, som udvikler møbelkoncepter til nuværende samt fremtidige generationer. Kontormøblerne fra Four Design er karakteriseret ved, at de har et simpelt og minimalistisk design samtidig med, at de er funktionelle. Funktionalitet er en vigtig faktor i forbindelse med kontormøbler, da det kan være afgørende for arbejdsmiljøet.

Nedenfor ser du vores udvalg og lave priser på møbler fra Four Design. Vi lægger ikke skjul på, at størstedelen af vores udvalg er brugte møbler, men det er kun til din fordel, for så får du det billigere end normale priser. Mange synes at kontormøbler kan være til den dyre side, så tjek også vores andre brugte kontormøbler ud her på hjemmesiden.

Filtrering
Filtrering
Kategorier
Sorter efter:

Tænk miljøvenligt når du køber møbler

Mange af vores Four Design produkter hos KontorZonen er købt brugt hos blandt andet kontorhoteller. Derfor kan du spare flere penge på mange af vores produkter, som privatperson såvel som erhvervsdrivende. Når du køber brugte kontormøbler, sparer du miljøet for alle de ressourcer, som skal bruges på at producere nye møbler i transport, træ og så videre.

Hvis du køber genbrugte møbler som virksomhed, vil I fremstå som nogen der gennemtænker forskellige situationer samt respekterer miljøet og mennesker. Som virksomhed kan du altså hente point til CSR-kontoen (Corporate Social Responsibility), ved at handle brugte og billige kontormøbler hos os.

Beskrivelser af vores produkter

Four Design folde/klapbord:

Intet mindre end et fantastisk bord. Du kan bruge det til mange ting, men hvis du er erhvervsdrivende, så vil det være god idé at købe sådan et til potentielle konferencer eller stande, hvor man hurtigt kan slå det op og pakke det ned. Der inkluderer også en vogn med i købet. Så du hurtigt kan komme fra sted til sted.

Four Cast Wheeler stol med skriveplade:

Tag en stol og et bord, kombinér disse 2 essentielle ting og så har du faktisk dette produkt. Det er ærlig talt en uundværlig på en kontorarbejdsplads. Man skulle tro at man hverken kunne få et lille skrivebord eller stol for et så lavt beløb, men her er begge ting mulige.

Four Design kan ses i flere dele af verden

Four Design er et stærkt brand, med god grund. Design ligger i navnet og det kan virkelig ses. De har sans for detaljer og forstår sig samtidigt på funktionaliteten. Møbelproducenten har leveret til mange store firmaer, såsom SDU i Odense. De studerende sidder altså og bliver klogere i møblerne – du kan altså gøre det samme ved at købe hos os.

SDU er ikke det eneste universitet, som bruger møblerne til at dekorere stedet. Et universitet i Tyskland (Mannheim) og USA (Oregon) har også benyttet sig af møblerne til indretning. Four Design er altså et mærke som også har nået ud til et internationalt publikum også. De er specielt også særligt kendte for deres stabelstole.

Kontakt

Hos KontorZonen kan du købe kontormøbler fra Four Design til billige priser. Vi sælger brugte kontormøbler, hvorved du kan opnå de store besparelser. De brugte kontormøbler er af højeste kvalitet, da vi sætter kvaliteten i højsædet. Ved at købe Four Design møbler brugte, går du ikke på kompromis med kvaliteten, hvis du ønsker at købe kontormøblerne billigt, for derved at spare penge. Søger du efter specifikke møbler fra møbelproducenten, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 76 84 40 80.

Kom først til de brugte møbler og de gode tilbud!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en masse fordele i form af inspiration, events, særlige tilbud, først i køen til de brugte møbler.

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartchevron-up
Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram