2-10 års garanti på alle møbler
Fri fragt over 4.995,- (ekskl. moms)

Four Design

Four Design er et moderne, stærkt dansk brand, der udvikler møbelkoncepter til nuværende samt fremtidige generationer. Design ligger i navnet og det kan virkelig ses. De har sans for detaljen og forstår sig samtidigt på funktionaliteten. Kontormøblerne fra Four Design er karakteriseret ved, at have et minimalistisk design samtidig med, at være funktionelle.

Filtrering
Filtrering
Kategorier
Sorter efter:

Tænk miljøvenligt når du køber møbler

Når du køber brugte kontormøbler, sparer du miljøet for alle de ressourcer, som skal bruges på at producere nye møbler i transport, træ og så videre.

Køber I genbrugte møbler som virksomhed, er I med til at mindske CO2-aftrykket og respektere klima og miljø. Som virksomhed kan du altså hente point til CSR-kontoen (Corporate Social Responsibility), ved at handle brugte og billige kontormøbler hos os.

 

Four Design kan ses i flere dele af verden

Møbelproducenten har leveret til mange store firmaer, såsom SDU i Odense. De studerende sidder altså og bliver klogere i møblerne – du kan altså gøre det samme ved at købe hos os.

SDU er ikke det eneste universitet, som bruger møblerne til at dekorere stedet. Et universitet i Tyskland (Mannheim) og USA (Oregon) har også benyttet sig af møblerne til indretning. Four Design er altså et mærke som også har nået ud til et internationalt publikum også. De er specielt også særligt kendte for deres stabelstole.

Kontakt

Hos KontorZonen kan du købe kontormøbler fra Four Design til billige priser. Vi sælger brugte og nye kontormøbler af højeste kvalitet. Ved at købe Four Design møbler brugte, går du ikke på kompromis med kvaliteten, hvis du ønsker at købe kontormøblerne billigt, for derved at spare penge. Søger du efter specifikke møbler fra Four Design, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 76 84 40 80.

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartmagnifiercrosschevron-up
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram