2-10 års garanti på alle møbler
Fri fragt over 4.995,- (ekskl. moms)
I dag, onsdag, åbent fra 09:00 - 17:00
Ring på 76 84 40 80

Fritz Hansen

Danske Fritz Hansen er kendt for sin enkelhed og nærmest skulpturelle møbler i særdeles høj kvalitet. Og netop kvaliteten har gjort, at det er et velrenommeret møbel til kontorene i danske virksomheder. En Fritz Hansen kontorstol har en meget lang levetid og ikke nok med at den sikrer at man sidder godt, bidrager det til en stilfuld kontorindretning.

Filtrering
Filtrering
Kategorier

Vores udvalg af Fritz Hansen møbler

Fritz Hansens begyndelse daterer sig tilbage til 1872. Den unge snedker tog i sin tid til Christianshavn for at starte sit eget møbelværksted. Sammen med sin søn, skabte han et blomstrende snedkerværksted, hvor kvaliteten af hans møbler var i højsædet.

Fritz Hansen har igennem historien været i konstant udvikling, for at kunne fremstille møbler med høj kvalitet og funktionalitet. I starten af 1900-tallet begyndte snedkeren at prøve kræfter med dampbøjning af træ og lige siden har de været førende inden for denne teknik. Den nye møbelteknik har resulteret i æstetiske stole, der kan udformes i ét stykke træ.

Hos KontorZonen har vi et bredt udvalg af møbler til kontoret. Vores udvalg af spænder bredt over kontorstole til arbejdsborde og inventar til mødelokaler. Designet af disse møbler kan danne et grundlag for indretningen af dit kontor og med det unikke design vil møblerne give et unikt og stilrent look.

Vi har et stort udvalg af brugte Fritz Hansen møbler, som vi sælger billigt. Dette giver en god mulighed for virksomheder, til at få billige stole og borde i høj kvalitet som de ellers ikke ville have budget til.

Har du brug for rådgivning eller har spørgsmål til vores møbler, er du meget velkommen til at kontakte os på telefonen 76 84 40 80. Du kan ligeledes skrive til os ved at trykke på ‘Kontakt os’ nederst på siden.

Stole til kontorer

Stole har en utrolig vigtig funktion i menneskers hverdag. Stole skal være et møbel, hvor man sidder korrekt og afslappet, men det skal ligeledes være et møbel, der ser godt ud i lokalet. Fritz Hansen har formået at kreere netop dette. Stole er alle lavet i et tidløst design, med høj funktionalitet. Da Fritz Hansen startede sit snedkerværksted var det vigtigste for ham at kvaliteten altid var i top og at leve op til denne filosofi er stadig en af de vigtige opgaver for hans designere.

Om du køber en stol til kontoret eller til hjemmet, vil du altid være sikret at stolen i høj grad kan holde til det daglige slid. Dette er også en af grundene til at disse designermøbler er udbredt på arbejdspladser. Hos KontorZonen har vi har både Fritz Hansen kontorstole, lounge stole og konferencestole fra møbelproducenten.

Borde til erhverv

Borde er et af de møbler, der bliver brugt hver dag og derfor skal de kunne holde til stort slid. Fritz Hansens borde er designet i materialer der understøtter dette og de er ikke blot i meget høj kvalitet men ligeledes borde med et enkelt og flot design. På Kontorzonen er det muligt at købe, nye og brugte, billigt. Bordene kan bruges både til erhverv og til privat og du er derfor velkommen hos os, lige meget om du handler som privatperson eller til din virksomhed.

Ønsker du at se bordene, er du meget velkommen til at besøge vores fysiske butik, hvor vi har bordene stående. Du er også velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning om Fritz Hansen borde.

Køb Fritz Hansen møbler billigt

Vi bestræber os på at udbyde møblerne billigt, dette kan vi gøre da mange af vores møbler er opkøbt som restparti eller gennem konkurser. Dette giver dig en fantastisk mulighed for at få tidløse møbler til dit kontor, uden at skulle betale i dyre domme. På trods af, at nogle af vores møbler er brugte, er de i rigtig god stand, grundet den høje kvalitet og de slidstærke materialer, der bruges til at fremstille disse kontormøbler.

Ønsker du at se stole og borde fra Fritz Hansen, er du velkommen i vores fysiske butik. I vores fysiske butik vil du kunne se de brugte stole og borde fra møbeldesigneren, inden du køber dem. Du er også meget velkommen i den fysiske butik hvis du blot vil se nogle af de mange forskellige designermøbler, fra blandt andet Kinnarps og Four Design. I vores fysiske butik er der gode muligheder for at blive inspireret og få gode ideer til hvilke møbler, der vil passe til dit kontor.

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartmagnifiercrosschevron-up
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram