2-10 års garanti på alle møbler
Fri fragt over 4.995,- (ekskl. moms)

Fumac

Fumac blev grundlagt tilbage i 1956 og er i dag en af de førende danske producenter af kontormøbler. Deres højeste prioriteter er funktionalitet, kvalitet og design. I deres sortiment finder man derfor en fin sammenhæng mellem det visuelle og funktionelle, som er medvirkende til et godt arbejdsmiljø. Deres kontormøbler er elegante og sofistikerede, og man bliver alt andet end skuffet, hvis man vælger denne møbelproducent som løsning – uanset om det er reoler til hjemmet eller hæve sænkeborde til kontoret.

Hos KontorZonen finder man brugte kontormøbler fra Fumac til billige priser. Vi udvælger produkterne nøje, når vi køber fra konkurssalg, på auktioner eller som restpartier, og man finder derfor brugte kontormøbler fra Fumac hos os yderst billigt uden af at skulle gå på kompromis med kvaliteten. Finder man ikke det produkt man søgte, eller har man nogle spørgsmål, er man altid velkommen til at kontakte os på telefon 76 84 40 80 eller besøge vores fysiske butik i Albertslund, hvor man kan få en masse inspiration til sin indretning.

Filtrering
Filtrering
Kategorier

Møbler til enhver smag

Fumac har fremstillet kontormøbler gennem mange år. De har efterhånden udviklet kontormøbler i alle farver og størrelser, så der er en variant til enhver smag. Uanset om man står og skal indrette et kontor, et mødelokale eller sin private spisestue, har møbelvirksomheden en løsning. Det enkle og elegante design overgår alle forventninger, og med det nordiske touch bliver kontormøblerne pludselig mere end blot en stol eller et bord. Med deres unikke design bliver kontoret eller hjemmet et helt nyt sted at færdes, hvor der er plads til både læring, kreativ tænkning og hjemlig hygge.

Fumac reoler til kontoret

Reoler har ligeledes et elegant og nordisk look, der kan være med til at give indretningen af kontoret et løft. Den unikke stil der kombinerer hygge og elegance, er perfekt, hvis man ønsker en arbejdsplads med et lækkert design og samtidig ønsker et sted, hvor medarbejderne kan føle sig godt tilpas. Med reolerne bliver det nemlig lettere at holde overblikket.

Det kan være en god idé med et struktureret system, som medarbejderne nemt kan gå til. Det har man gode muligheder for med en reol fra Fumac, der gør det lettere at holde styr på papirer og andre genstande. Reolerne kan altså være med til, at medarbejderne i en virksomhed lettere kan holde et overblik og derfor også har bedre vilkår for at yde deres bedste.

Ergonomiske borde der kan hæve og sænke

Fumac har også stort fokus på ergonomi og medarbejdertrivsel. Derfor har de udviklet nogle hæve sænkeborde i deres helt egen stil. Hæve sænkebordene kan justeres i højden, og det er derfor det ultimative produkt til den, der ønsker at give sine medarbejdere de bedste muligheder for at udføre sit arbejde optimalt. Med et hæve sænkebord kan man veksle mellem at sidde ned og stå op, hvilket mindsker risikoen for rygproblemer. Ryggen kan ikke tåle, at man sidder ned eller står op en hel dag ad gangen. Man kan læse mere om rygproblemer her.

Samtidig er det sværere at holde koncentrationen, når man sidder ned for længe, og derfor kan et bord med hæve/sænke funktion også bidrage til tilfredse og mere effektive medarbejdere. Da hæve sænkebordene kan justeres i højden, giver det også god mulighed for, at medarbejderen kan sidde ergonomisk korrekt. Man siger, at når armene hviler på bordet, skal albuerne have en bøjning på 90 grader. Man kan derfor justere bordet til den helt rigtige højde, der passer til den enkelte medarbejder. Ønsker man at tilbyde sine medarbejdere de absolutte bedste arbejdsvilkår, kan man kombinere et skrivebord med en ergonomisk kontorstol.

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartcrosschevron-up
Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram