2-10 års garanti på alle møbler
Fri fragt over 4.995,- (ekskl. moms)

HÅG

HÅG er Skandinaviens førende producent af kontorstole. HÅG blev etableret i 1943, hvor de siden har arbejdet med at udvikle og producere innovative og ergonomisk korrekte siddeløsninger. HÅG er et meget anerkendt mærke, som har modtaget flere priser og udmærkelser for deres designarbejde. Således kan du altid stole på, at kontormøbler fra HÅG er af høj kvalitet.

KontorZonens brede sortiment af HÅG kontorstole indebærer både nye og brugte møbler. Vi fører blandt andet den anerkendte HÅG Capisco, samt andre modeller såsom H04 og Credo. Vores udvalg af HÅG kontorstole er af denne grund også billigere end mange af vores konkurrerende leverandører. Dette skyldes, at vi hos KontorZonen ofte køber møblerne som enten et restparti, til konkurssalg eller via auktioner. Sådan gør vi det nemlig muligt for dig, at købe kontorstole fra det kvalitetsbevidste mærke HÅG – også selvom budgettet er i den lave ende.

Filtrering
Filtrering
Kategorier
Sorter efter:

KontorZonens udvalg af HÅG kontorstole

På et kontor sidder man stort set ned hele dagen. Dette kan være utrolig hårdt for kroppen, hvorfor det er så vigtigt, at anvende ergonomisk korrekte kontorstole. Hos KontorZonen udbyder vi blandt andet de populære HÅG ergonomiske kontorstole til billige og konkurrencedygtige priser. Ved brug af ergonomiske kontorstole, sikrer du ikke bare dine kollegers siddekomfort men også deres sundhed. Samtidig har HÅG’s kontorstole et helt unikt design som sætter sit eget specielle præg på kontoret. HÅG kontorstole egner sig både til privat og erhverv. hvorfor HÅG’s møbler er ideelle både til hjemmet og til arbejdsbrug.

Alle produkter fra HÅG er designet af HÅG’s eget designteam, som sidder i Norge. Når der skal designes en ny stol samler HÅG både deres egne designere samt interessenter fra branchen, som kan være med til at tilføre værdifuld viden omkring designet af produkterne. Dette er med til at stille høje krav til designet af HÅG kontorstole, som dermed er med til at sikre et meget højt kvalitetsniveau af HÅG kontorstole.

HÅG Capisco

HÅG Capisco kontorstol er en yderst anerkendt kontorstol, som kan findes i mange forskellige virksomheder. HÅG Capisco er en af de mest fleksible kontorstole, som er passende til brug i mange forskellige højder. Den helt unikke udformning giver mulighed for at sidde på mange forskellige måder, hvormed arbejdsdagen foran skrivebordet bliver langt mindre ensformig. I en HÅG Capisco kontorstol sidder man bekvemt, hvad enten man sidder fremadrettet, omvendt eller drejet til siden. HÅG Capisco har modtaget en række udmærkelser for sine enestående ergonomiske egenskaber, unikke design, samt specielle hensyntagen til miljøet.

Køb HÅG kontorstole billigt

Hos KontorZonen går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, men vi finder i stedet mulighederne for, hvordan vi kan sælge moderigtige møbler fra populære mærker som HÅG. Vi opkøber derfor store restpartier og konkurssalg samt holder øje med diverse auktioner, hvormed vi kan sælge HÅG kontorstol billigt. Dette betyder således at mange af vores kontorstole er brugte, hvorfor vi kan sælge dem til fordelagtige priser. HÅG kontorstole er lavet af yderst slidstærke kvalitetsmaterialer. Derfor kan modellerne typisk også have rigtig mange år på bagen, uden at der findes tegn på slidtage. Du får dermed ekstra meget for pengene hos KontorZonen, ved køb af vores flotte HÅG kontorstole. Sådan har du muligheden for at indrette dit kontor med disse stole, på trods af et begrænset budget.

Skulle nogle af vores kendte stole have vagt din interesse, så er du altid velkommen til også at komme forbi vores fysiske butik i København, og tage et kig på vores udvalg. Her vil du blandt andet kunne se HÅG Capisco samt andre HÅG stole bedre efter i sømmene. Vi sælger både HÅG til erhverv- og privatforbrug.

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartmagnifiercrosschevron-up
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram