2-10 års garanti på alle møbler
Fri fragt over 4.995,- (ekskl. moms)
I dag, onsdag, åbent fra 09:00 - 17:00
Ring på 76 84 40 80

HAY

Danske HAY er kendt for deres moderne og sofistikerede designs, og er derfor et oplagt valg til det stilfulde og lækre kontor. De har blandt andet vundet den tyske Designpreis Deutschland, internationale Red Dot Award og den svenske Forum Aid Award.

Filtrering
Filtrering
Kategorier

Teamet bag HAY

Den danske prisvindende designvirksomhed HAY er stiftet af Mette og Rolf Hay sammen med den succesfulde erhvervsmand Troels Holch Povlsen tilbage i 2002. Siden da er virksomheden stormet frem – også på den internationale front. Møbelproducenten leverer deres eftertragtede designs til blandt andet Holland, Frankrig og Norge.

Den populære HAY stol

Det er designeren Hee Welling, der står bag den mest populære stol, About A Chair HAY stol. Hans ambition var at kreere en æstetisk flot stol, der har det hele – både komfort, form og funktion. Dette gør også, at stolen kan fungere i mange forskellige sammenhænge – alt lige fra kantinemiljøet til mødelokalet. Den kan også uden problemer kombineres med et hvilket som helst bord. Stolen passer ind de fleste steder.

HAY har generelt stor erfaring med design af stole, og det er også inden for denne kategori, hvor de har hevet en del priser hjem. Deres About A Chair er en elegant stol, der med sit klassiske, stilfulde og moderne design kan give kontoret eller hjemmet det helt perfekte look. De fås i et utal af farver, der gør det muligt at vælge en About A Chair stol, der passer perfekt ind i indretningen.

About A Chair stole bryder ikke bare alle grænser med sit elegante og unikke design. Det er også en stol af høj kvalitet og god komfort. Investerer man i denne stol, får man altså både en elegant og sofistikeret stol, der kan være med til skabe den rette stil og stemning på kontoret eller i hjemmet, samtidigt med at man får en stol, der ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller komfort.

 

HAY stole til kontor eller hjem

Stole er en betydelig del af både kontormiljøet og dagligdagen. De fleste mennesker sidder ned mange timer om dagen – derhjemme eller på arbejdet. Derfor er det også vigtigt at vælge den helt rigtige stol, der matcher behovet. About A Chair HAY stolen er både populær som spisebordsstol derhjemme men også som stol til kontormiljøet. Stolen er designet til personer, der ikke vil nøjes.

About A Chair HAY stole

Den helt rette stol kan i sidste ende betyde øget produktivitet for en virksomhed, da det er enormt vigtigt, hvordan medarbejderne har det, når de går på arbejde. Tilfredse medarbejdere er produktive medarbejdere. About A Chair HAY stolen er et godt bud på en stol, der kan gøre hjemmet såvel som kontoret til et sofistikeret og behageligt sted at være.

Køb HAY design billigt

Hos KontorZonen tilbyder vi designmøbler af høj kvalitet billigt. For at leve op til dette koncept får vi vores møbler fra opkøb af restparti eller gennem konkurser. Vi udvælger derfor også vores produkter nøje, så vi kan tilbyde vores kunder det bedste til prisen. Dette gælder også vores sortiment af fra den danske møbelproducent. Hvis du er interesseret i vores brugte stole, vores udvalg af HAY design generelt eller vores mange andre produkter, er du meget velkommen til at komme forbi vores butik i Glostrup ved København. Her kan du se vores sortiment og få idéer til indretning af dit kontor.

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartmagnifiercrosschevron-up
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram