2-10 års garanti på alle møbler
Fri fragt over 4.995,- (ekskl. moms)

HAY

Den danske prisvindende designvirksomhed HAY er stiftet af Mette og Rolf Hay sammen med den succesfulde erhvervsmand Troels Holch Povlsen tilbage i 2002. Siden da er virksomheden stormet frem – også på den internationale front. Møbelproducentet leverer deres eftertragtede designs til blandt andet Holland, Frankrig og Norge.

HAY er kendt for deres moderne og sofistikerede designs af alt fra stole til skriveartikler. De har blandt andet vundet den tyske Designpreis Deutschland, den internationale Red Dot Award og den svenske Forum Aid Award. Det er derfor det oplagte valg til det stilfulde og sofistikerede kontor. Hos KontorZonen tilbyder vi et udvalg af deres populære designs brugt og derfor også billigt.

Filtrering
Filtrering
Kategorier

About A Chair HAY stole

HAY har stor erfaring med design af stole, og det er også inden for denne kategori, de har hevet en del priser hjem. Deres About A Chair er en af de mest populære stole, der med sit klassiske, stilfulde og moderne design kan give kontoret eller hjemmet det helt perfekte look. De fås i et utal af farver, og man kan derfor vælge en About A Chair stol, der falder lige præcis i ens smag.

About A Chair stole bryder ikke bare alle grænser med sit elegante og unikke design. Det er også en stol af høj kvalitet og god komfort. Investerer man i denne stol, får man altså både en elegant og sofistikeret stol, der kan være med til skabe den rette stil og stemning på kontoret eller i hjemmet, og samtidig får man en stol, der ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller komfort.

Det er designeren Hee Welling, der står bag den elegante About A Chair HAY stol. Hans ambition var at kreere en æstetisk flot stol, der har det hele – både komfort, form og funktion. Dette gør også, at stolen kan fungere i mange forskellige sammenhænge – alt lige fra kantinemiljøet til mødelokalet. Den kan også uden problemer kombineres med et hvilket som helst bord. Stolen passer ind de fleste steder.

HAY stole til kontoret – eller hjemmet

Stole er en betydelig del af både kontormiljøet og dagligdagen. De fleste mennesker sidder ned mange timer om dagen – derhjemme eller på arbejdet. Derfor kan det også være en god idé at vælge den helt rigtige stol, der passer til lige præcis ens behov. About A Chair HAY stolen er både populær som spisebordsstol derhjemme men også som stol til kontormiljøet. Stolen er til personer, der ikke vil nøjes.

Den helt rette stol kan i sidste ende betyde øget produktivitet for en virksomhed, da det er enormt vigtigt, hvordan medarbejderne har det, når de går på arbejde. Tilfredse medarbejdere er produktive medarbejdere. About A Chair HAY stolen er et godt bud på en stol, der kan gøre hjemmet såvel som kontoret til et sofistikeret og behageligt sted at være.

Køb HAY design billigt

Hos KontorZonen tilbyder vi designmøbler af høj kvalitet billigt. For at leve op til dette koncept får vi vores møbler fra opkøb af restparti eller gennem konkurser. Vi udvælger derfor også vores produkter nøje, så vi kan tilbyde vores kunder det bedste til prisen. Dette gælder også vores sortiment af fra den danske møbelproducent. Hvis du er interesseret i vores brugte stole, vores udvalg af HAY design generelt eller vores mange andre produkter, er du meget velkommen til at komme forbi vores butik i Albertslund. Her kan du se vores brede sortiment og få idéer til indretning af dit kontor.

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartcrosschevron-up
Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram