2-10 års garanti på alle møbler
Fri fragt over 4.995,- (ekskl. moms)
I dag, mandag, åbent fra 09:00 - 17:00
Ring på 76 84 40 80

Holmris B8

Holmris er en danskejet familievirksomhed, der blev stiftet af Søren Holmris tilbage i 1937. Siden 1994 har de specialiseret sig i kontormøbelinventar og er i dag en af de mest innovative danske virksomheder. Designet er moderne og nytænkende. De har desuden stort fokus på funktionalitet og ergonomi, der er med til at sikre kontormøbler af højeste kvalitet. Med møbler fra den succesfulde danske familievirksomhed, kan man altså give hjemmet eller kontoret et løft.

Hos KontorZonen kan man finde Holmris kontormøbler til billige priser. En stor del af vores sortiment er brugte møbler. Køber man brugte møbler hos os, kan man opnå store besparelser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores sortiment vil variere, da vi typisk køber kontormøblerne fra konkurssalg, restlagre eller lignende. Har du spørgsmål til vores produkter eller nogle af vores mange andre produkter, er man altid velkommen til at besøge vores butik i Albertslund uden for København eller ringe til os på telefon 76 84 40 80.

Filtrering
Filtrering
Kategorier

Holmris reoler til ethvert miljø

Både i hjemmet og på kontoret er opbevaringsmøbler næsten altid en nødvendighed. Reolerne er den perfekte opbevaringsløsning. Man får på den ene siden et møbel, der er robust og af høj kvalitet, og på den anden side får man et møbel med et moderne og sofistikeret look. Reolerne findes i forskellige farver og materialer, og vi kan derfor tilbyde en reol til enhver smag.

Holmris reolerne har en høj funktionalitet. Det er et møbel, der kan løfte arbejdspladsen til nye højder. Reolerne er nemlig designet til at sikre tilfredse og effektive medarbejdere. Med en reol fra den danske møbelproducent, har man mulighed for at skabe en god orden og struktur på sin arbejdsplads, så arbejdet bliver nemmere for medarbejderne at gå til. Reolerne sikrer altså de helt rigtige forudsætninger for, at medarbejderne kan yde sit bedste.

Reolerne passer ind de fleste steder, og man kan derfor vælge at stille sin reol i samme rum med et hvilket som helst cafébord eller konferencebord. Med reoler fra Holmris kontormøbler er det kun fantasien, der sætter grænser.

Et varmt og trygt miljø med det unikke design

Det er vigtigt, at medarbejderen på en virksomhed føler sig godt tilpas. En medarbejder tilbringer mange af sine timer på arbejdspladsen, og det er derfor en god idé at gøre det til et rart sted at være. Det kan man bestemt sige, at Holmris design kan bidrage positivt til. Deres design er moderne og sofistikeret, men oser samtidig af hygge, varme og tryghed. Med det unikke design kan man altså gøre kontoret til et mere behageligt, trygt og hyggeligt sted at være.

Et hyggeligt og behageligt arbejdsmiljø er ligeledes med til at sikre tilfredse og effektive medarbejdere. Designet er derfor mere end blot høj funktionalitet samt moderne og elegant design. Det er også noget med til at skabe de bedst mulige betingelser for, at medarbejdere føler sig hjemme og har lyst til at gøre en indsats.

Møbler til mødelokalet

Med disse produkter af højeste kvalitet er denne danske succesvirksomhed også et oplagt valg til mødelokalet. Mødelokalet skal gerne være et sted, hvor der er gode forudsætninger for læring og koncentration. Holmris møbler tilbyder produkter, der kan bidrage til dette. Deres reoler giver for eksempel gode muligheder for at holde det store overblik, så mødet kan forløbe gnidningsfrit.

Den danske møbelvirksomheds produkter er den ultimative balance mellem æstetik, funktion og kvalitet. Hos KontorZonen kan man finde deres elegante og funktionelle produkter brugt og derfor til budgetvenlige priser. Trods møblerne er brugte er kvaliteten stadig i top.

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartmagnifiercrosschevron-up
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram