2-10 års garanti på alle møbler
Fri fragt over 4.995,- (ekskl. moms)

Labofa

Labofa er en dansk møbelvirksomhed, som startede produktion helt tilbage i 1947. Møbelvirksomheden er netop specialiseret i udvikling og produktion af stole og møbler til kontorer samt undervisningsmiljøer. Målet er at levere kontormøbler og undervisningsmøbler af høj kvalitet med fokus på innovation, fleksibilitet, ergonomi samt design. Møblerne er enkle og elegante og passer dermed godt ind i indretningen af kontorer, fællesarealer o.lign. både i forbindelse med erhvervsmæssigt og privat brug.

Hos KontorZonen vil du finde et bredt udvalg af Labofa kontormøbler og kontorstole, herunder også Ego og Ego action. Disse møbler er alle af høj kvalitet og til yderst fordelagtige priser. Hos KontorZonen er vores udvalg af kontorstole og møbler billigere end mange andre leverandører. Grunden til dette er, at vi som regel køber møblerne som restpartier, til konkurssalg eller på auktioner. På denne måde har du mulighed for at købe kontormøbler brugt, selvom budgettet ellers ikke ville holde.

Nedenfor fremgår vores udvalg af Labofa kontorstole og kontormøbler. Hvis du finder noget, som fanger din interesse, er du meget velkommen til også at besøge vores fysiske butik i København, hvor du kan se møblerne i ‘real life’.

Filtrering
Filtrering
Kategorier
Sorter efter:

Kontorzonens udvalg af Labofa kontorstole

Kontorstole er en vigtig del af kontoret, da man oftest sidder ned det meste af dagen. Derfor er det vigtigt, at man har ergonomisk korrekte kontorstole til sig selv og sine medarbejdere. Hos Kontorzonen sælger vi ergonomiske kontorstole brugt til konkurrencedygtige og billige priser. Dermed kan man sikre, at folk på kontoret sidder sundt og godt samtidig med, at man tilfører indretningen på kontoret smukke danske designmøbler. Kontorstolene er både til erhverv og privat, og kontorstolene er dermed ideelle til både arbejdspladsen samt hjemmekontoret.

Hos Kontorzonen vil vi meget gerne hjælpe dig med at finde den helt rigtige stol, hvorfor du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for rådgivning i forbindelse med valg af en kontorstol.

Ego kontorstole

Labofa introducerede den verdenskendte Ego kontorstoleserie i 1995. Denne stol er produceret i mere end en million eksemplarer og er således en meget populær kontorstol, hvilket ikke er uden grund. Møbelserien tager nemlig udgangspunkt i, at en kontorstol skal være ergonomisk samtidig med, at den ikke skal være mere avanceret end, hvad behov er. Møbelserien er produceret i mange udgaver eksempelvis Labofa Ego Action, som tager optimalt hensyn til kroppen med sin åbne og aktive siddevinkel. Kontorstolene er dermed ideel til kontoret, da man med én type stol kan sikre, at alle medarbejdere sidder godt og ergonomisk korrekt. Hos Kontorzonen har du mulighed for at købe den populære kontorstol til billige priser. Vores Labofa Ego kontorstole er brugte, men kvaliteten fejler ikke noget.

Kontorzonens udvalg af Labofa kontormøbler

Udover kontorstole har vi også et stort udvalg af kontormøbler fra Labofa. Disse møbler er af høj kvalitet og sælges billigt. Den danske møbelproducent producerer blandt andet mindre bogreoler med og uden skuffer. Yderligere fås disse også med hjul, hvilket gør indretningen af kontoret fleksibel, da man med en bogreol på hjul nemt kan rykke rundt, som det passer en. Kontormøblerne er lavet af kvalitetsmaterialer, såsom bøg, og kan derfor holde i rigtig mange år. Kontorzonen sælger brugte Labofa kontorstole, hvorfor vi kan sælge dem billigt og til konkurrencedygtige priser. Hos kontorzonen har vi et bredt udvalg, hvorfor det er nemt at finde dét møbel, som passer ind i kontoret.

Køb kontorstole og kontormøbler billigt

Hos Kontorzonen bestræber vi os på at kunne sælge Labofa kontormøbler billigt, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Dette kan vi gøre, da vi opkøber store restpartier og til konkurssalg, og dermed sælger brugte kontormøbler. På trods af at kontormøblerne er brugte, er de i rigtig god stand. Labofa kontormøbler er lavet af materialer af høj kvalitet, som er yderst slidstærke, hvorfor de kan holde i rigtig mange år, uden at se slidte ud. Hos Kontorzonen får du dermed meget værdi penge. På denne måde har du muligheden for at indrette dit kontor med kontormøbler, på trods af et begrænset budget.

Hvis nogle af kontormøbler har fanget din interesse, er du også velkommen i vores fysiske butik i København, hvor du blandt andet vil kunne se Labofa Ego Kontorstol, Ego Action, samt forskellige kontormøbler i ‘real life’. Vi er altid parate til at hjælpe eller rådgive dig, hvis du skulle have nogle spørgsmål til kontormøbler eller andet.

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartmagnifiercrosschevron-up
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram