2-10 års garanti på alle møbler
Fri fragt over 4.995,- (ekskl. moms)

Lintex

Lintex er en svensk producent af rumopdelere og skillevægge i elegant og moderne stil. Virksomheden blev grundlagt i 1983 og findes i dag i Sverige, Danmark, Norge, Finland og Storbritannien. Producenten er en miljøbevidst virksomhed som laver solide og holdbare produkter.

Lintex er en af de førende producenter af lydabsorberende skærme og skillevægge, som kan forbedre arbejdsmiljøet på enhver arbejdsplads. Produkterne er udført i et elegant og funktionelt design, som er oplagt til åbne kontorlandskaber. Produkter har lydabsorberende egenskaber, og skaber således forudsætningerne for et roligt arbejdsmiljø med rum til fordybelse.

Filtrering
Filtrering
Kategorier

Hos KontorZonen kan du købe brugte og billige Lintex produkter, da vi tror på de mange fordele ved genanvendelse

Vi garanterer selvfølgelig for at standen på vores produkter er perfekt, så du trygt kan købe kvalitetsprodukter hos os til fordelagtige priser.

Skillevægge

Med vores skillevægge kan du nemt og billigt optimere arbejdsmiljøet på dit kontor, så du og dine medarbejdere kan trives bedst muligt på arbejdspladsen. Lintex fremstiller også mindre lydabsorberende skærme, som kan monteres på skrivebordet. Skillevæggene skaber de rette rammer til fordybelse samtidig med at gøre dit kontor smukt og stilet.

Lintex indskriver sig nemlig i den stærke skandinaviske tradition for at skabe funktionelt minimalistisk og æstetisk design. Produkterne er primært fremstillet i lette og lyse farver og bløde former, så du kan indrette dit kontor med et elegant visuelt udtryk.

Ud over skillevægge, producereres der også whiteboards i forskellige størrelser og farver. Whiteboards er magnetiske og har hjul så de er nemme at flytte rundt på.

Hos KontorZonen får du et udvalg af brugte og billige Lintex produkter, uden at du dog behøver at gå på kompromis med kvaliteten.

KontorZonen er en god mulighed for dig som går op i god kvalitet, men som både er pris-og miljøbevidst.

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartmagnifiercrosschevron-up
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram