2-10 års garanti på alle møbler
Fri fragt over 4.995,- (ekskl. moms)

Martela

Martela er en finsk virksomhed, der blev stiftet tilbage i 1940’erne af Matti S. Martela. De forhandler blandt andet kontormøbler, der bliver fremstillet med det formål at inspirere medarbejderne på enhver arbejdsplads. De har stort fokus på ergonomi, og udvikler møbler af høj kvalitet og med god komfort for at skabe et bedre arbejdsmiljø. Trivsel og velvære står højt på listen, når Martela fremstiller møbler. Møblerne er derfor det oplagte valg til virksomheden, der går op i sine medarbejdere.

Hos KontorZonen sælger vi brugte kontormøbler fra Martela, og vi kan derfor tilbyde produkterne til yderst billige priser. Brugte kontormøbler er en ideel løsning for dig, som ønsker at spare penge på kontormøbler uden at gå på kompromis med kvaliteten. Man er altid velkommen til at kontakte os på telefon 76 84 40 80, hvis man søger et specifikt produkt eller har andre spørgsmål. Man er også mere end velkommen til at besøge os i vores fysiske butik i Albertslund uden for København. Her har man mulighed for at se nærmere på produkterne og få inspiration til sin indretning.

Filtrering
Filtrering
Kategorier

Martela - en inspirerende løsning

Martela kontormøbler er udviklet til at fungere i overordnet set fire områder nemlig det afslappende miljø, gruppearbejdemiljø, koncentrationsmiljø og kommunikationsmiljø. Deres møbler kan derfor bidrage positivt til en bred vifte af arbejdsmiljøer. Uanset om det drejer sig om mødelokalet, det individuelle kontor, kantineområdet eller lignende, er Martela design en inspirerende løsning, der er med til at gøre arbejdspladsen til et bedre sted at være.

Med kontormøbler fra Martela er man sikret et produkt af højeste kvalitet. Man får samtidig et produkt med et helt unikt design, som kan give arbejdspladsen et frisk pust. Bag Martelas koncept er ergonomi også i højsædet, og man får derfor et produkt, der er udviklet til at fremme medarbejdernes trivsel og velvære. Med kontormøbler fra Martela får man altså et produkt, der har det hele.

Martela hæve sænkeborde til arbejdspladsen

Martela tilbyder ergonomiske hæve sænkeborde, der kan være med til at give medarbejderne på en arbejdsplads de bedste forudsætninger for at yde deres bedste. Hæve sænkeborde kan justeres i højden, og man kan derfor undgå at stå op eller sidde ned en hel dag. Som man kan læse mere om i vores infografik om rygsmerter, er der mange mennesker med et stillesiddende arbejde, der har rygproblemer. Det skyldes, at ryggen ikke er lavet til, at man står op eller sidder ned i mange timer ad gangen. Med et hæve sænkebord fra Martela, kan man veksle mellem at stå op og sidde ned, så man mindsker risikoen for at få problemer med ryggen.

Med et hæve sænkebord har man samtidig mulighed for at sidde ergonomisk korrekt. Mennesker er nemlig forskellige, og ikke alle sidder ergonomisk korrekt ved samme skrivebord. Nogle har brug for et højere skrivebord end andre. Da man kan justere højden med et hæve sænkebord fra Martela, kan man tilpasse skrivebordet netop, så det passer til den enkelte medarbejder. Som udgangspunkt skal man sidde, så albuerne bøjer 90 grader, når armene hviler på bordet.

Med et hæve sænkebord fra Martela, kan man altså skabe bedre arbejdsvilkår, hvilket kan bidrage til mere motiverede og tilfredse medarbejdere. Har medarbejderne det godt, er der også bedre forudsætninger for, at de kan yde deres bedste. En investering i kontormøbler fra Martela er altså også en investering i medarbejderne.

Martela reoler til kontoret

Martela tilbyder også mange gode opbevaringsløsninger. Man kan finde alt fra store reoler med jalousi til simple to-rums-reoler. Designet er klassisk og simpelt, og det er derfor ideelt til det moderne kontor – det formelle såvel som uformelle. Kvaliteten er i top, og funktionalitet er hovedfokus. En reol fra Martela er nemlig med sin funktionalitet med til at udleve Martela designs koncept om et bedre arbejdsmiljø.

Med disse reoler kan man nemt strukturere sine papirer og andre genstande, så det er nemmere at holde det store overblik. Reolerne giver gode muligheder for at have et fast og struktureret system, der kan gøre det nemmere for medarbejderne at følge med. Med reolerne kan man altså også opnå store tidsbesparelser og derfor bidrage til øget effektivitet.

Uanset om man har behov for et hæve sænkebord, en reol eller noget helt tredje, så er man med Martela design altså sikret et produkt af høj kvalitet, der kan bidrage til et bedre arbejdsmiljø, og møblerne er derfor det perfekte valg til den, der ønsker at forbedre medarbejdernes trivsel og velvære.

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartmagnifiercrosschevron-up
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram