2-10 års garanti på alle møbler
Fri fragt over 4.995,- (ekskl. moms)

Montana

Montana Møbler A/S er en dansk familieejet møbelproducent, som er grundlagt af Peter J. Lassen, og har eksisteret siden 1982. Virksomheden er kendetegnet ved at producere enkle, tidløse og stilfulde designmøbler som reolsystemer, skabe, borde og stole til det moderne kontormiljø, såvel som til det private hjem. Udover grundlæggeren Peter J. Lassen, har arkitekter som Arne Jacobsen, Jørn Utzon, Piet Hein og Verner Panton gennem tiderne bidraget til design og produktion af de mange unikke og enestående møbler.

Sorter efter:

Brugte kvalitetsmøbler til fornuftige priser

KontorZonen forhandler bl.a. skabe, hæve-sænkeborde, skuffekassetter og ikke mindst Montana reolerne som er dét kontormøbel, der primært dominerer vores sortiment af Montana kontormøbler. Med et designmøbel fra den danske møbelproducent vil du kunne skabe et stilfuldt og klassisk udtryk i virksomheden.

Hos KontorZonen går vi altid efter at kunne tilbyde vores kunder et så bredt sortiment som muligt, og altid til fordelagtige priser. Vi ved at det hurtigt bliver dyrt at skulle ud at investere i helt nye møbler, og vi har derfor fokus på at opkøbe brugte kontormøbler fra virksomheder der er gået konkurs, for derefter at sælge dem videre til fornuftige priser.

 

Se vores brugte Montana møbler i vores fysiske butik

I vores webshop kan du finde et stort udvalg af de brugte møbler, og bestille dem og få dem leveret. Ønsker du dog at se møblet først, er du altid velkommen til at besøge os i vores fysiske megabutik på 7000 m2 beliggende i Glostrup.

Her kan du gå rundt og kigge og få en idé om hvordan vores mange flotte møbler vil passe ind på dit kontor. Vi har især en masse flotte brugte reoler, som bestemt er besøget værd. Vi lover dig at vores butik har noget for enhver smag, så du skal ikke bekymre dig om at gå tomhændet fra vores butik. Uanset om du er privat eller erhvervskunde, glæder vi os til at se dig i vores butik, hvor du kan se vores kæmpe udvalg af kontormøbler til fordelagtige priser.

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartmagnifiercrosschevron-up
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram