2-10 års garanti på alle møbler
Fri fragt over 4.995,- (ekskl. moms)

Montana

Montana Møbler A/S er en dansk familieejet møbelproducent, som er grundlagt af Peter J. Lassen, og har eksisteret siden 1982. Virksomheden er kendetegnet ved at producere moderne designmøbler som reolsystemer, skabe, borde og stole til det moderne kontormiljø, såvel som til det private hjem. Udover grundlæggeren Peter J. Lassen, har arkitekter som Arne Jacobsen, Jørn Utzon, Piet Hein og Verner Panton gennem tiderne bidraget til design og produktion af de mange unikke og enestående møbler.

Hos KontorZonen er vi stolte af at kunne tilbyde forskellige typer af brugte Montana møbler i forskelligt design og i inspirerende farver, som giver dig mulighed for at skabe din helt egen personlige stil på kontoret. Vi forhandler bl.a. skabe, hæve/sænke borde, skuffebokse og ikke mindst Montana reolerne som er det kontormøbel der primært dominerer vores sortiment af Montana kontormøbler. Med et designmøbel fra den danske møbelproducent vil du bestemt skille dig ud fra det til tider kedelige kontorlandskab, som man finder i mange virksomheder.

Nedenunder finder du vores udvalg af brugte kontormøbler fra Montana, som løbende opdateres, i det vi hele tiden forsøger at udvide sortimentet.

Filtrering
Filtrering
Kategorier
Sorter efter:

Brugte kvalitetsmøbler til fornuftige priser

Hos KontorZonen går vi altid efter at kunne tilbyde vores kunder et så bredt sortiment som muligt, og altid til fordelagtige priser. Vi ved at det hurtigt bliver dyrt at skulle ud at investere i helt nye møbler, og vi har derfor fokus på at opkøbe brugte kontormøbler fra virksomheder der er gået konkurs, for derefter at sælge dem videre til fornuftige priser. Dette betyder dog ikke at vores møbler ikke fremstår i god stand. Alle vores brugte Montana møbler fremstår som nye, og vi kan personligt stå inde for alle produkter, som forhandles på vores side.

Prisen på et Montana møbel ligger normalt i den lidt dyre ende, men da vi kan tilbyde møblerne brugte, er der ingen tvivl om at du får meget for pengene ved at handle hos os, og samtidig får du et lækkert kvalitetsmøbel med flot design, og i højeste kvalitet.

Se vores brugte Montana møbler i vores fysiske butik

På vores hjemmeside kan du altid finde et stort udvalg af de brugte møbler, og bestille dem direkte online. Hvis du derimod skulle være lidt skeptisk ved at handle på nettet, uden at have tilset det ønskede produkt først, er du altid velkommen til at besøge os i vores fysiske megabutik i København på mere end 4000 kvm. Her vil du blive taget godt imod af vores imødekommende personale, som med glæde vil vise dig vores mange flotte Montana møbler, samt hvordan de eventuelt kan bruges.

Du er også velkommen til selv at gå rundt og kigge og få en idé om hvordan vores mange flotte møbler vil passe ind på dit kontor. Vi har især en masse flotte brugte reoler, som bestemt er besøget værd. Vi lover dig at vores butik har noget for enhver smag, så du skal ikke bekymre dig om at gå tomhændet fra vores butik. Vi hjælper dig også gerne med at transportere dit Montana møbel – blot mod et mindre beløb. Vi glæder os meget til at se dig i vores butik, hvor du kan se vores kæmpe udvalg af kontormøbler til gode fordelagtige priser.

Privatsalg af Montana

Selvom vi primært sælger møblerne videre til virksomheder, er det naturligvis også muligt at købe møblerne som privatkunde. Er du derfor privatkunde og ønsker et møbel, men synes det er en omkosteligt affære, så kan du ved at handle med os købe et Montana møbel til en langt mere fordelagtig pris end hvis du skal købe fra ny – og du er stadig garanteret at kvaliteten er helt i top! Du kan bl.a. kigge nærmere på de populære Montana reoler her.

Kontakt os

Hvis nogle af vores kontormøbler har vakt din interesse eller hvis du eksempelvis har spørgsmål til Montana møblerne, så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 7684 4080 eller på mail info@kontorzonen.dk Du kan også gøre brug af vores kontaktformular på hjemmesiden – så vil vi forsøge at kontakte dig hurtigst muligt. Vores adresse og åbningstider finder du nederst på siden. Vi ser frem til at handle med dig!

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartcrosschevron-up
Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram