2-10 års garanti på alle møbler
Fri fragt over 4.995,- (ekskl. moms)

Omann

Historien bag virksomheden går helt tilbage til år 1933, hvor virksomheden grundlagdes af Andreas Omann. Den anerkendte møbelproducent startede med at producere eksklusive møbler til soveværelset og spisestuen. Ikke længe gik der, før at reolsystemer også kom på produktionslisten. I år 1979 overtog en nyere generation af familien produktionen med Bjarne Omann i spidsen. Han tilføjede udsøgte kontormøbler til sortimentet, som senere er blevet virksomhedens kendemærke.

Virksomheden blev i 2005 overført til Andreas Omann, som dermed er tredje generation i virksomhedens historie. Den dag i dag er det en yderst moderne virksomhed, hvor kvalitet altid sættes i højsædet. Dog gås der aldrig på kompromis med miljøet og naturen, som Oman-virksomheden bærer stor respekt for.

Den lange historik med møbelproduktion kan tydeligt ses i selve møblerne. De viser med erfaring og hårdt arbejde, hvordan de har sans for gode detaljer i deres design. De har formået at drive en dynamisk og moderne virksomhed, som producerer møbler i en høj klasse.

Filtrering
Filtrering
Kategorier
Sorter efter:

Få, men gode og praktiske produkter

Selvom udvalget ikke er stort hos os, så er vi stadigvæk meget stolte af at have dem som et del af vores repertoire. Af produkter har vi et smart hæve-sænkebord og et flot skab med skydelåger. Hæve-sænkebordet er lavet af eg, i ægte Omann-stil. Normalt ville det koste en god del penge, men eftersom vi sælger brugte møbler, så er prisen sunket gevaldigt, primært for din skyld.

Omanns hæve-sænkebord er ikke en dårlig investering. Det kan justeres op og ned, hvilket giver mulighed for at stå op og arbejde. Variation i arbejdspositioner kan være med til at modvirke alle de rygproblemer, der kan komme, når man arbejder ved et skrivebord 8 timer om dagen.

Vi er også så heldige at have et Omann skab med skydelåger. Det smarte ved skydelåger er, at de åbner til siden. Dette giver mere rum, end hvis dørene slog ud i midt i rummet. Med skydedør får du en praktisk løsning, som giver god opbevaringsplads. Hvis du tænker at skydedør ikke passer ind i dit hjem, så tænk om igen. Skydedøre passer ind i mange rum, så du skal ikke bekymre dig om hvor skabet skal stå, som man siger.

Kontakt

Hos KontorZonen er vi stolte af, at kunne forhandle det eksklusive møbeldesign. Vores sortiment kontormøbler, kan du se ovenstående. Skulle du have interesse i, at se møblet “in real life” inden du køber, så er du meget velkommen til, at besøge os i vores fysiske butik i København. Skulle du ligge inde med nogle spørgsmål, kan vi også kontaktes på telefonen 76 84 40 80.

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartmagnifiercrosschevron-up
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram