2-10 års garanti på alle møbler
Fri fragt over 4.995,- (ekskl. moms)
I dag, onsdag, åbent fra 09:00 - 17:00
Ring på 76 84 40 80

Paustian

Paustian er en unik og anerkendt producent af møbler, og har siden starten af 1964 haft øje for det enkle, som går hånd i hånd med det funktionelle. Således er kontormøbler både smukke i deres enkle design, mens at de er yderst funktionelle og dermed passer godt ind i hverdagen på et kontor. Hos KontorZonen sælger vi nye og brugte Paustian kontormøbler billigt. Således har du muligheden for at indrette kontoret med disse møbler, på trods af et begrænset budget. Vi fører et bredt udvalg af kontormøbler fra populære producent, herunder også reoler.

Filtrering
Filtrering
Kategorier

Komplette inventarløsninger

Møbelproducenten har mange års erfaring inden for komplette inventarløsninger til virksomheder, og fremstiller både borde, stole og reoler. Hos KontorZonen har vi et bredt udvalg af disse Paustian møbler til fordelagtige priser.

Vores mål er at gøre godt design og håndværk tilgængeligt for alle og vi har derfor specialiseret os inden for forhandling af brugte, billige møbler i god kvalitet. Vores udvalg af møbler er funktionelt og minimalistisk og passer godt ind på ethvert kontor.  I vores indlæg om kontorindretning kan du blive klogere på, hvordan du kan bruge kontormøbler fra bl.a. Paustian til at skabe det optimale kontormiljø.

Populære Paustian møbler

Møbelproducenten har stor ekspertise inden for fremstilling af kontormøbler, som er behagelige at bruge hver dag. Den klassiske designvirksomhed ved nemlig at egenskaber som brugervenlighed og komfort er essentielle, når det kommer til indretning af arbejdspladser. Hos KontorZonen kan du købe billige og brugte hæve-sænke-borde fra Paustian, som forebygger rygproblemer og sikrer dine medarbejdere at et sundt arbejdsliv. Vi kan også tilbyde konference- og mødeborde i solidt design og kvalitet.

Paustian stole og reoler

Møbelproducenten fremstiller stole i kvalitetsmaterialer som ahorn og kirsebærtræ, samt i det slidstærke alcantara-stof. Ligesom deres borde, er stolene designet med ønsket om at yde en høj grad af komfort og kvalitet. Hos KontorZonen tilbyder vi brugte og billige stole fra det anerkendte mærke.

Ud over stole og borde, producerers der også reoler og skranker i tidløst design. Reoler passer ind i ethvert kontor, hvor der sættes pris på funktionalitet og æstetik. Reolerne findes i forskellige størrelser og farver, så du kan finde netop den reol som passer til dine behov. Hos KontorZonen kan du med garanti gøre et kup, når du er ude efter reoler fra Paustian.

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartmagnifiercrosschevron-up
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram