2-10 års garanti på alle møbler
Fri fragt over 4.995,- (ekskl. moms)

Randers + Radius

Radius er en førende producenter i Danmark indenfor arkitekttegnede designmøbler til både mødelokaler, kantiner og konferencerum. Kontormøblerne fra Radius har fokus på den allerbedste kvalitet, håndværk og finish. I fremstillingen af møblerne er der tænkt over design, funktionalitet, økonomi og logistik. Møblerne passer derfor ind alle steder og kan være en ideel løsning, hvis din virksomhed er på udkig efter nye møbler.

Vi er så heldige at have Randers + Radius-møbler, for her er der tale om gennemført design. Deres værdier ligger meget i innovation, kvalitet og miljø. Det kan ses hos alle deres varer, som du kan købe her hos KontorZonen brugt, men rigtig billigt. Hvis dette har fanget din interesse, så burde du kigge mere på vores produkter fra Randers + Radius nedenfor.

Filtrering
Filtrering
Kategorier

Randers + Radius og deres værdier

Randers + Radius producerede et GRIP-bord som vandt en pris hos Danish Design Award i 2012. Den award-pris vidner om solid kvalitet. Vi har ikke GRIP-bordet, men vi har et af deres andre borde. Blandt andet dette bord som kan købes sammen med 6 HAY-stole i forskellige farver. Det kan fungere på kontoret såvel som i hjemmet.

Producenten Randers + Radius opererer i tre elementære lag: Rethink, Reform og Realize. Rethink handler om at gentænke i materialer og design. Reform er vigtigheden i produktion. Du kan have nok så visionære arkitekter, men hvis du ikke har en ordentlig produktion til at udføre arbejdet, så bliver det halvhjertet. Sidste lag er Realize, som fokuserer på møblet i helhed. Det kan tydeligt ses hos Randers + Radius, at de har tænkt alle 3 lag igennem hos deres møbler.

Vi værner også om miljøet

Hos KontorZonen deler vi samme værdi som Randers + Radius i at gentænke i materialer. Vi har stor fokus på brugte møbler, da det er størstedelen af vores produkter. Vi tænker nemlig på miljøet og de konsekvenser det har, når man producere møbler. Distributionen i at producere og fragte møbler kan nemlig være hårdt for miljøet.

Selvfølgelig betyder miljøet meget for os, men vi vil også gerne passe på din pengepung. Det synes vi også vi gør, når nu vi sælger brugte møbler til gode priser. Så hvis du tænker at en af de ovenstående møbler er uimodståelig, så skal du være velkommen til at kontakte os.

Om du er erhvervs- eller privatkunde så har vi helt sikkert noget til dig. Du er velkommen til at kigge rundt på vores hjemmeside. Vi har kontormøbler til enhver stil. Lige meget om du er til en farverig eller minimalistisk stil, så kan det findes hos os. Og gennemgående for stort set alle vores produkter, som tidligere nævnt, finder du en billig pris og brugte kontormøbler.

Kontakt os

Hos KontorZonen sælger vi eksempelvis Radius Sharp stol og Radius Rail stol. Disse møbler er brugte, og du kan derfor købe dem til en langt billigere pris end andre steder. Ved køb af brugte møbler, kan du opnå store besparelser. Vi køber oftest møblerne fra konkurssalg eller restpartier, hvorfor de er brugte, og hvorfor du kan købe dem til en billig pris. Det betyder dog også, at vores sortiment vil være varierende. Finder du derfor ikke det Radius produkt, som du leder efter, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 76 84 40 80, eller besøge os i vores butik i Albertslund udenfor København.

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartmagnifiercrosschevron-up
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram