2-10 års garanti på alle møbler
Fri fragt over 4.995,- (ekskl. moms)
I dag, onsdag, åbent fra 09:00 - 17:00
Ring på 76 84 40 80

RBM

RBM er en del af Scandinavian Business Seating, som er Skandinaviens førende koncern indenfor design og produktion af kontormøbler. Virksomheden fokuserer på kontorstole og komfortable siddeløsninger og arbejder efter den rammende vision “Gør verden til et bedre sted at sidde”. RBM har dybe rødder i dansk designtradition, hvilket også er omdrejningspunktet i deres produktion af kvalitetsmøbler til kontoret.

RBM tilbyder kontormøbler af gennemgående høj kvalitet i alt fra materiale, formgivning, fremstilling, salg og support. Deres “møbelfilosofi” sigter altså efter at udvikle og producere møbler af høj kvalitet, hvor også design og funktionalitet går op i en højere enhed. Med et RBM-møbel er du altid sikret et holdbart produkt, hvor det ergonomiske aspekt elegant er indlejret. RBM indtænker altid, at deres møbler skal bidrage til at skabe et sundt arbejdsmiljø gennem et enkelt men funktionelt design, der resulterer i møbler som støtter frihed og bevægelse. RBM er særligt kendt for sine populære designs under navnene RBM Ballet og RBM Noor.

Filtrering
Filtrering
Kategorier
Sorter efter:

Produkterne er altid præget af enkelhed, ærlighed, minimalistisk design til en attraktiv og enkel pris

RBM har designet og udviklet kvalitetsmøbler siden 1975 og har derfor en enorm erfaring i at levere konkurrencedygtige produkter, som tilfører rummet et æstetisk løft samtidigt med at siddeoplevelsen er behagelig selv ved mange timers dagligt brug.

RBM samarbejder med førende danske designere og søger altid at være ét skridt foran konkurrenterne i forhold til nytænkende møbelæstetik og tradition for førsteklasses design. Alle produkter bliver hårdt testet, da holdbarhed og høje krav er blandt RBMs mærkevarer. Dette betyder, at du kan nyde godt af dit optimale og ergonomisk korrekte kontormiljø i mange år ud i fremtiden.

RBM stole

RBM er i høj grad med til at sætte standarden i forhold til komfort og funktionalitet på deres kontorstole. Stolene er produceret i miljøvenligt materiale og designet med henblik på brugerens behov. Der lægges stor vægt på ergonomi, komfort og enkelt lækkert design, der tilpasser sig til den enkelte persons krop og arbejdsstilling. RBM har flere forskellige serier af stole, og alt efter hvad stolen skal kunne tåle og hvilket miljø den skal bruges i, har RBM et af markedets bedste udvalg i optimal siddekomfort.

RBM borde

RBM har ligeledes flere serier af borde, der alle er produceret med henblik på forskellige arbejdsmiljøer og anvendelsesmuligheder. Der er derfor borde til kantinen, konferencerum, mødelokaler, reception, lounge og endda klapborde samt højborde som passer perfekt til mange lokaler. Bordene er alle designet efter samme enkle og funktionsrige filosofi, hvilket resulterer i et meget alsidigt sortiment, med b.la. mobile borde som er lette, fleksible, sammenfoldelige og lette at stable på en vogn så de fylder et absolut minimum. Se vores udvalg af RBM borde her på siden.

Besøg KontorZonen i vores butik

Har du lyst til at se nærmere på vores produkter eller søger du rådgivning, er du altid velkommen til at komme forbi vores store fysiske butik i Albertslund. Her rådgiver vi både erhvervskunder og private med et smil, så vi kan finde den bedste løsning til jeres ønsker og behov til den perfekte kontorindretning. Sortimentet er præsenteret på et stort 4000m2 butiksareal og rummer alt fra skriveborde, kontorstole, arkivskabe og alt hvad du skal bruge til det perfekt kontormiljø.

Du er også altid velkommen til at kontakte os på telefon 76 84 40 80.

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartcrosschevron-up
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram