2-10 års garanti på alle møbler
Fri fragt over 4.995,- (ekskl. moms)

RH

Som en del af koncernen Scandinavian Business Seating, er RH et af Skandinaviens førende virksomheder inden for produktion af komfortable kontorstole og siddeløsninger. De indgår derfor i arbejdet om at virkeliggøre koncernens vision: Gør verden til et bedre sted at sidde. Virksomheden blev stiftet tilbage i 1977 af den svenske Rolf Holstensson. Han havde gjort erfaringer med skadelige arbejdsstillinger, hvilket senere hen blev motivationen for at drive virksomheden.

RHs siddeløsninger bidrager til en bedre arbejdsstilling, da man automatisk vil rette op i kroppen, når man sidder i deres stole. Det ergonomiske aspekt er derfor i allerhøjeste grad i spil ved deres design. Derudover er der også fokus på æstetik, komfort og fordelagtige priser.

Hos KontorZonen har vi et bredt sortiment af brugte kontormøbler fra RH. Selvom møblerne er brugte, er kvaliteten i top, da vi udvælger produkterne nøje, når vi køber dem fra auktioner, restlagre eller lignende. På den måde kan vi hos KontorZonen tilbyde kontormøbler af høj kvalitet og lækkert design til yderst gunstige priser. Finder man ikke det, man søger, eller har man nogle spørgsmål, er man mere end velkommen til at kontakte os på telefon 76 84 40 80. Man kan også besøge os i vores fysiske butik i Albertslund, hvor man kan se vores udvalg af eksklusive RH møbler.

Filtrering
Filtrering
Kategorier
Sorter efter:

RH kontorstole

Typisk sidder mennesker ned i mange timer om dagen – derhjemme eller på arbejdet. Det er derfor enormt vigtigt, om man sidder godt. Sidder man ikke ordentligt, kan man risikere at få problemer med ryggen, og samtidig kan det være svært at holde koncentrationen, hvis man ikke sidder komfortabelt. Sidder man dårligt, kan det altså også gå ud over ens arbejdsindsats og præstation.

RH har derfor udviklet en række kontorstole, der er komfortable og gode for kroppen at sidde i. De tilbyder mange forskellige typer, og der er derfor god mulighed for at finde en kontorstol, der passer til den enkeltes behov. Med ergonomiske kontorstole fra RH kan man gøre en betydelig forskel for sine medarbejdere. For at give sine medarbejdere de optimale forudsætninger for, at de kan yde deres bedste, kan man kombinere en kontorstol fra RH med et hæve sænkebord.

Man kan også læse mere om ergonomiske kontorstole og rygsmerter her.

RH design

Selvom RH har stort fokus på ergonomi og medarbejdertrivsel, er det æstetiske langt fra blevet overset. De har designet kontormøbler i enkel og nordisk stil, der kan pryde det moderne kontor. Samtidig har de kreeret deres kontorstole, så det giver medarbejderen lyst til at sidde i dem. Kontorstole fra RH kan derfor bidrage til en helt særlig stemning på kontoret, så arbejdspladsen bliver et behageligt og hyggeligt sted for medarbejderen at være.

Kontorstole fra RH er mere end ergonomi og design. Det er også gode arbejdsstole. De er designet til netop at kunne klare store belastninger. Stolene er af absolut højeste kvalitet og har en enorm lang levetid. De er altså helt ideelle til arbejdsbrug, men mange privatpersoner har også haft stor glæde af RHs kontorstole gennem tiden. RH tilbyder altså kontorstole, der er både robuste, ergonomiske og har et flot og enkelt design, der passer ind de fleste steder. Med RHs kontorstole bliver arbejdspladsen ganske enkelt et bedre sted at sidde.

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartmagnifiercrosschevron-up
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram