2-10 års garanti på alle møbler
Fri fragt over 4.995,- (ekskl. moms)

USM Haller

USM er et veletableret schweizisk møbelfirma, som blev grundlagt helt tilbage i 1885. Virksomheden har siden specialiseret sig inden for fremstillingen af praktiske, solide og elegante kontormøbler. Især USMs reolserie Haller er meget populær, og har vundet flere designpriser gennem tiden. Reolserien er sågar blevet en del af den permanente udstilling på Museum of Modern Art i New York.

Filtrering
Filtrering
Kategorier
Sorter efter:

Haller reoler

USMs reolsystem Haller blev designet af den schweiziske arkitekt Fritz Haller i 1963 og er siden blevet kendt som en moderne designklassiker. USMs reolserie Haller passer godt ind på ethvert kontor. Hvis du leder efter kontormøbler som kombinerer funktionalitet med æstetik, er UMS Hallers produkter noget for dig. Reolerne er fremstillet i rustfrit stål og fås i flere farver.

Det geniale ved USM Hallers reoler er, at du kan sammensætte modulerne præcis som du har lyst. Reolserien er konstrueret på en enkel og innovativ måde, som gør det muligt at sætte de forskellige dele sammen som du selv har lyst til. På den måde kan du selv designe præcis det reolsystem som passer til dine behov.

Hos KontorZonen kan du købe brugte USM Haller produkter til yderst fordelagtige priser. Du kan være sikker på at gøre en god handel når du køber USM Haller produkter hos os. Den schweiziske producent er kendt for sine produkters holdbarhed og du kan derfor regne med at de vil holde længe efter du har købt dem, selv hvis du har købt dem brugt.

Vælg venligst om du er erhverv eller privat

usercartmagnifiercrosschevron-up
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram